Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Robens traumas dēļ nespēlēs mēnesi un kritizē partneri par muļķīgu noraidījumu

Rolands Eliņš

Robens traumas dēļ nespēlēs mēnesi un kritizē partneri par muļķīgu noraidījumu
Arjens Robens
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes izlases līderis Arjens Robens vakardien gūtā savainojuma dēļ nevarēs piedalīties futbola mačā apmēram mēnesi, izlaižot arī Nīderlandes ļoti svarīgo spēli pret Turciju.

Arjens Robens vakar atgriezās izlases rindās pēc četru spēļu pārtraukuma, taču atgriešanās bija neveiksmīga gan Nīderlandei, kura ar 0:1 zaudēja Islandei, gan Robenam, kurš jau mača pirmajā pusē guva savainojumu un tika nomainīts.

Minhenes "Bayern" kluba ārsts Volkers Brauns pavēstījis, ka Robens cietis nopietnu muskuļa traumu, kuras dēļ nedrīkstēs spēlēt vismaz mēnesi. Viņam būs jāizlaiž svētdienas spēle, kurā Nīderlande tiksies ar Turciju un vairs zaudēt nevarēs atļauties, jo šajā mačā praktiski tiks sadalīta trešā un ceturtā vieta grupa. Robens izlaidīs arī vairākas Bundeslīgas spēles "Bayern" sastāvā un Čempionu līgas mačus pret "Olympiacos" un Zagrebas "Dinamo".

Robens vakardienas mačā bija iecelts par izlases kapteini un pēc tā beigām nevairījās no asas komandas biedra Brunu Martinša Indi kritikas. Jāatgādina, ka Indi par rupjību nopelnīja sarkano kartīti jau 31. minūtē, pēc asas divcīņas ar elkoni iesitot pretiniekam pa muguru, kad rezultāts vēl bija neizšķirts 0:0.

"Kā kapteinis es vienmēr būšu savu spēlētāju pusē, taču varu teikt tikai to, ka Indi noraidījums bija ļoti muļķīgs," Nīderlandes medijiem izteicās Robens. "Indi patiešām pievīla savus komandas biedrus, un es uzskatu, ka par to būtu jānokaunās."

Robens gan neuzskata, ka viņa izlase zaudējusi cerības uz vietu labāko divniekā, kas ceļazīmi uz Eiropas čempionātu garantētu automātiski: "Futbola skaistā puse ir tāda, ka vienmēr tiek piedāvāta vēl viena iespēja. Šis zaudējums mums ir smaga vilšanās, taču mums vēl ir iespējas visu vērst ar labu." Šos vārdus Robens gan teica pirms uzzināja ārstu slēdzienu par savu traumu.

Izmantotie resursi:
Robben sidelined for a month - FIFA.com
NOS.nl - Nieuws, Sport en Evenementen |...

  +7 [+] [-]

, 2015-09-04 22:53, pirms 9 gadiem
Mr.Eksperts1 rakstīja: LV savarija vairak sudus ka vajag. Butu Cehi un Turki panjemushi uzvaras, tad NL ar simulantu karali Robenu smirdetu tabulas lejasgala.
Cik ilgi tu te smirdēsi, sūdu karali?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-05 08:56, pirms 9 gadiem
Tā būs holandiešiem liela poblēma,bet cerams,ka turkus viņi pieveiks .