Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Debitanta neveiksme: ceļā uz pirmo Čempionu līgas maču aizmirst pasi

Debitanta neveiksme: ceļā uz pirmo Čempionu līgas maču aizmirst pasi
Marlons Santušs
Foto: AFP/Scanpix

Slavenā Katalonijas futbola kluba „Barcelona” 21 gadus vecais aizsargs Marlons Santušs nevarēja kopā ar komandu doties uz UEFA Čempionu līgas maču Mančestrā gaužām banāla iemesla dēļ – viņš aizmirsa pasi mājās. Uz spēli gan Santušs paspēs tik un tā.

„Barcelona” apstiprinājusi, ka Lielbritānijā ieradusies nepilnā sastāvā, jo tās aizsargs Marlons Santušs nevarēja iekāpt lidmašīnā un šķērsot robežu. Viņš bija pamanījies atstāt pasi dzīvesvietā, līdz ar to bija spiests atgriezties un vēlāk sagaidīt ikdienas reisu uz Mančestru. Tas viss noticis jaunā aizsarga pirmajā ČL izbraukumā.

„Barcelona” Čempionu līgas maču pret Mančestras „City” aizvadīs rītdien, un 20 spēlētāju sarakstā šai spēlē trenerim Luisam Enrikem traumēto Žerāra Pikē, Žeremī Matjē un Žordi Albas dēļ nācās iekļaut trīs dublieru komandas spēlētājus. Marlons ir viens no šiem trim spēlētājiem.

Brazīliešu aizsargs Marlons „Barcelona” lielās komandas pieteikumā debitēja nedēļas nogalē, kad palika rezervē mačā pret „Granada”. Savukārt šīs nedēļas izbraukums uz Mančestru viņam bija pirmais „Barcelona” sastāvā, un šo izbraukumu jau pašā sākumā aizēnojusi tik vienkārša lieta kā pases nepaņemšana uz lidostu.

Izmantotie resursi:
Barcelona's Marlon forgets passport ahead of...


, 2016-10-31 21:45, pirms 7 gadiem
Nopietni? Vienā rindkopā dažādi vienu spēlētāju nosauc? Es vēl saprastu ja dažādus rakstos, bet ne jau vienā rindkopā...
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.