Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Injesta un Koscelnijs Čempionu līgā iedzīvojās paceles cīpslas savainojumā

Agris Suveizda

Injesta un Koscelnijs Čempionu līgā iedzīvojās paceles cīpslas savainojumā
Andress Injesta
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas kluba "Barcelona" pussargs Andress Injesta un Anglijas kluba Londonas "Arsenal" aizsargs Lorāns Koscelnijs UEFA Čempionu līgas vakardienas kārtā piespiedu kārtā tika nomainīti otrā puslaika sākumā. Abi futbolisti iedzīvojās paceles cīpslas savainojumā.

"Medicīniskās pārbaudes liecina, ka Barsas pussargam ir paceles cīpslas savainojums labajā kājā. Viņa atgriešanos treniņos ietekmēs atlabšanas ātrums," par Andresa Injestas savainojumu teikts "Barcelona" mājaslapā.

Injesta tika nomainīts 60. minūtē, kad "Barcelona" mājās pret Lēverkūzenes "Bayer" vēl zaudēja ar 0:1. Tā komandai bija pirmā spēlētāju maiņa, un Injestas vietā devās Džordi Alba. Pateicoties Serži Roberto un Luisa Svaresa vārtiem 80. un 82. spēles minūtē, "Barcelona" izrāva uzvaru ar rezultātu 3:2.

Arī Londonas "Arsenal" pirmo spēlētāju maiņu iztērēja piespiedu kārtā, kad 57. minūtē pie rezultāta 1:2 Lorāna Koscelnija vietā devās Pērs Mertezakers. "Tā ir paceles cīpsla, tā izskatās, ka tā ir paceles cīpsla," pēc mača francūža savainojumu komentēja galvenais treneris Arsēns Vengers.

"Aizvadām daudz spēļu un tādēļ arī daudz rotējam ar sastāvu," Vengers turpināja. "Paskatoties uz citu Čempionu līgas komandu soliņiem, arī tās rotē ar sastāvu. Nevar aizvadīt spēles katrās trīs dienās, nerotējot ar spēlētājiem. Tas ir fakts, un mums tas ir jāpieņem."

"Arsenal" savā laukumā ar 2:3 atzina Pirejas "Olympiakos" pārākumu un piedzīvoja jau otro zaudējumu divās spēlēs. Nākamie divi mači "Arsenal" paredzēti pret grupas līderi Minhenes "Bayern", un londonieši nu atrodas kritiskā situācijā. Nepatīkamā situācijā atrodas arī Lionas "Olympique", kas ar 0:1 mājās piekāpās "Valencia". Pirmā puslaika izskaņā savainojuma dēļ tika nomainīts Serži Darders, taču saites neesot bojātas un trauma neesot nopietna.

Izmantotie resursi:
Wenger on defeat, Ospina and Koscielny | News...
Iniesta has a hamstring injury in his right leg...

     [+] [-]

, 2015-09-30 12:45, pirms 9 gadiem
Barcelonai savainojums pēc savainojuma!