Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Keins nodrošina "Hotspur" uzvaru pār "Real", "Bayern" iznīcina "Fenerbahce"

Keins nodrošina "Hotspur" uzvaru pār "Real", "Bayern" iznīcina "Fenerbahce"
Tomass Millers (vidū) pēc kārtējo vārtu gūšanas. Foto: Reuters / Scanpix

Otrdien Minhenē sākās tradicionālais pirmssezonas pārbaudes turnīrs futbolā "Audi Cup", pusfinālā "Tottenham Hotspur" ar 1:0 pieveicot Madrides "Real" un Minhenes "Bayern" ar 6:1 sagraujot Stambulas "Fenerbahce".

"Audi Cup" ir pārbaudes turnīrs, ko Minhenes "Bayern" iedibināja pirms desmit gadiem. Tas norisinās ik pa diviem gadiem, un šogad tajā aicināti piedalīties spāņu superklubs Madrides "Real", Anglijas Premjerlīgas grands un Čempionu līgas fināliste "Tottenham Hotspur", kā arī Turcijas vienība Stambulas "Fenerbahce".

Pirmajā pusfinālā tikās "Real" un "Hotspur", un vienīgos vārtus mačā 22. minūtē guva Anglijas izlases uzbrucējs Harijs Keins. Ar to pietika, lai Totenhema izcīnītu uzvaru un iekļūtu finālā, kas paredzēts rītvakar. "Hotspur" spēles laikā nomainīja pilnīgi visu sastāvu, kamēr Zinedins Zidāns "Real" rindās divi spēlētāji palika laukumā visu maču - Serhio Ramoss un vārtsargs Keilors Navass.

Otrā pusfinālā mājiniece "Bayern" sagādāja "Fenerbahce" īstenu turku pirti, kurā paši jutās labāk nekā turki. Renatu Sanšešs, Leons Gorecka, Kingslijs Komans un ar diviem vārtiem Tomass Millers jau pirmajā puslaikā sarāva gabalos pretiniekus - 5:0. Millers spēli nemaz nesāka pamata sastāvā, bet 20. minūtē nāca laukumā uz maiņu savainotā komandas biedra vietā.

Otrā puslaika 13. minūtē Millers noformēja sev "hat-trick", bet vēlāk goda vārtus guva arī viesi. Turklāt zīmīgi, ka "Fenerbahce" vienīgos vārtus guva vācietis - Vācijas izlasē spēlējušais uzbrucējs Makss Kruze, kurš šovasar parakstīja trīs gadu līgumu ar "Fenerbahce", pirmoreiz karjerā dodoties leģionāra gaitās. Vairāk vārtu netika gūti, un "Bayern" svinēja graujošu panākumu ar 6:1.

Rītdien paredzētas spēles par trešo vietu un par uzvaru turnīrā.

Līdzšinējos piecos turnīros vislabāk veicies tieši minheniešiem, kuri savās mājās triumfējuši trīs reizes. Pagājušogad uzvaru izcīnīja Madrides "Atletico", pēcspēles sitienos apspēlējot "Liverpool", bet 2011. gadā "Bayern" finālā atzina "Barcelona" pārākumu.


, 2019-07-30 23:27, pirms 5 gadiem
Laba spēle, bet steidzami vajag vēl wingeri. Jādabū tas Sane. Savādāk Gnabry jau pārbaudes spēlēs rodas problēmas ar muskuļiem. Comans arī līdz šim ir bijis ļoti tuvs ar traumām.
, 2019-07-31 09:19, pirms 5 gadiem
Nu Bayern puisi fenomenali spele.Real gan smagi aptaisijusies starpsezona ar traumetiem speletajiem.
, 2019-07-31 12:49, pirms 5 gadiem
maris88 rakstīja: Nu Bayern puisi fenomenali spele.Real gan smagi aptaisijusies starpsezona ar traumetiem speletajiem.
Vēl jau Azāram esot šausmīgi uzēsts vēders pa vasara,un esot ap +7-9kg
, 2019-07-31 18:46, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Vēl jau Azāram esot šausmīgi uzēsts vēders pa vasara,un esot ap +7-9kg
Tam puncis gan jaa
Dortmundiešu prieks. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix
2

Dortmunde neilgos intervālos sagrauj Simeones atlētu aizsardzību un tiek pusfinālā

UEFA Čempionu līgas pusfinālu pirmoreiz kopš 2013. gada sasniedza Dortmundes "Borussia", šovakar divos dažu minūšu intervālos uguņojot uzbrukumā un ar 4:2 pārspējot Madrides "Atlético". Summā Vācijas klubam uzvara ar 5:4.
Kiljans Mbapē svin gūtos vārtus. Foto: AFP/Scanpix
10

PSG vairākumā iesit četrus vārtus un iesoļo Čempionu līgas pusfinālā

Šodien UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza Parīzes ''Saint-Germain'', kas, lielāko spēles daļu spēlējot vairākumā, ceturtdaļfināla atbildes mačā atspēlējās un ar 4:1 pārspēja ''Barcelona'', divu spēļu summā triumfējot ar 6:4. Uzvaras vārti Kiljana Mbapē kontā.
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".