Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

18 gadus vecais Postolači izrauj PSG uzvaru pār "Atletico"

Andrejs Siliņš

18 gadus vecais Postolači izrauj PSG uzvaru pār "Atletico"
Foto: EPA / Scanpix

Pateicoties 18 gadus vecā Virdžilju Postolači vārtu guvumam kompensācijas laikā, "Paris Saint Germain" pirmdien Singapūrā notikušajā Starptautiskajā Čempionu kausā ar rezultātu 3:2 apspēlēja Madrides "Atletico".

Francijas čempionvienība šodien aizvadīja savu pēdējo spēli šajā pārbaudes spēļu turnīrā, un pabeidza dalību tajā ar stilu. Parīzieši pēc 20 gadus vecā Kristofera Nkunku un 19 gadus vecā Musas Diabī vārtu guvumiem bija vadībā ar 2:0, taču 75. minūtē "Atletico" 17 gadus vecais talants Viktors Mojeho vienus vārtus atguva. Aptuveni desmit minūtes vēlāk 19 gadus vecais PSG pussargs Antuāns Berneds ieraidīja bumbu savos vārtus, rezultātam kļūstot neizšķirtam - 2:2.

Kad "Atletico" jau psiholoģiski sāka gatavoties pēcspēles sitienu sērijai, PSG, kam visa mača garumā piederēja pārsvars bumbas kontrolē un pēc sitienu skaita, veica izšķirošo triecienu, tomēr izcīnot panākumu. Otrajā kompensācijas laika minūtē 18 gadus vecas PSG moldāvu uzbrucējs Virdžilju Postolači, kurš mačā iesaistījās uz maiņu īsi pēc otrā puslaika sākšanās, pēc pārtvertas bumbas no soda laukuma robežas pretī vārtiem sita bumbu tīklā pie kreisā vārtu staba un izrāva uzvaru francūžiem - 3:2.

PSG šī bija pēdējā trešā spēle Čempionu kausā un pirmā izcīnītā uzvara. Iepriekš PSG ar 1:3 piekāpās Minhenes "Bayern", bet ar 1:5 piedzīvoja sakāvi pret Londonas "Arsenal". Madrides "Atletico" tikmēr šis bija otrais mačs, pirmajā madridieši cīnījās neizšķirti 1:1 pret "Arsenal". "Atletico" vēl palikusi viena spēle, 11. augustā noslēdzot visu turnīru ar maču pret Milānas "Inter".

Šī bija vienīgā Čempionu kausa spēle šogad Singapūrā. Jau rītdien tiks aizvadītas vēl trīs spēles, "Manchester United" tiekoties ar Madrides "Real", "Tottenham Hotspur" tiekoties ar "Milan" un "Barcelona" tiekoties ar "Roma".

     [+] [-]

, 2018-07-30 19:53, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk