Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "Ventspils" mājas spēlē bezvārtu neizšķirts pret "Valur"

FK "Ventspils" bija vienīgā no Latvijas komandām, kas savā laukumā uzsāka UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtu. Spēle pret Reikjavīkas "Valur" noslēdzās bez vārtu guvuma 0:0. Komandas aizvadīja līdzīgus puslaikus un pārsvarā uzbrukumi notika uz stadiona kreisajiem vārtiem ventspilnieku izpildījumā pirmajā puslaikā, bet pēc puslaika pārtraukuma viesi pārņēma iniciatīvu. Spēles 70. minūtē "Valur" sāka spēlēt uz rezultāta noturēšanu, bet mājiniekiem tā arī neizdevās gūt vārtus. Labākais vārtu gūšanas moments šajā spēlē starp abu komandu spēlētājiem bija 7. minūtē, kad pēc izspēlēta stūra sitiena, ventspilnieka Jemeļina ar galvu vārtos raidīto bumbu, uz vārtu līnijas atvairīja viesu aizsargs. Atbildes spēle notiks pēc nedēļas, 6. jūlijā, Islandē.

, 2017-06-30 13:07, pirms 7 gadiem
Otrais puslaiks vienkārši katastrofāls.Pagaidām nav preses konferences video,intresanti būtu uzināt treneru viedokli.
Vai FK Ventspils nav gatava funkcionāli?Šī jau nav pirmā spēle,kur komanda otrajā puslaikā nosēžās.
, 2017-06-30 17:48, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Otrais puslaiks vienkārši katastrofāls.Pagaidām nav preses konferences video,intresanti būtu uzināt treneru viedokli.
Vai FK Ventspils nav gatava funkcionāli?Šī jau nav pirmā spēle,kur komanda otrajā puslaikā nosēžās.
vismaz atšķirībā no pārējiem saglabāja sev normālas iespējas tikt tālāk
, 2017-06-30 20:19, pirms 7 gadiem
izrādījās, ka lielākās cerības ir tieši zilidzelteniem.
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".