Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Simeone: "Lūdzu spēlētājus neraudāt. Viņi izdarīja visu, ko varēja"

Simeone: "Lūdzu spēlētājus neraudāt. Viņi izdarīja visu, ko varēja"
Djēgo Simeone
Foto: AFP/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgas finālspēles, kurā Madrides "Real" pēcspēles sitienu sērijā pieveica Madrides "Atletico" savās emocijās dalījās abu komandu galvenie treneri un spēlētāji.

"11 metru sitieni - tā vienmēr ir loterija. Nekad nevari zināt, kas tajā notiks. Taču mūsu komanda parādīja sevi kā pieredzējušāku. Mēs iesitām katru sitienu un nopelnījām šo fantastisko nakti. Sezonas beigas jau ir tuvu, jāatpūšas un jāpārslēdzas uz "Euro 2016"," norādījis "Real" pussargs Krištianu Ronaldu, kura precīzais raidījums kļuva par pēdējo pēcspēles sitienu sērijā. "Man bija jāgūst vārti. Bija sajūta, ka es iesitīšu uzvaras vārtus. Teicu Zidānam, lai tur mani laukumā līdz pēdējam. Šī bija lieliska spēle. Es trešo reizi uzvarēju Čempionu līgā. Tas ir sapņa piepildījums. Esam ļoti priecīgi, jo finālspēles allaž ir grūtas. Tagad esmu laimīgs un vēlos šajos uzvaras priekos dalīties ar komandas faniem."

"Esmu ļoti laimīgs. Uzvarēt Čempionu līgā nekad nav viegli. Mums daudz ko nācās pārdzīvot, bet kopā mēs nopelnījām šo uzvaru. Tādas spēles paņem daudz spēka un emociju. Spēles beigās daudziem bija krampji, viņiem bija ļoti grūti, bet tas ir normāli. Tā bija sezonas svarīgākā un pēdējā spēle, kura turpinājās un turpinājās. Kopumā sezonas beigās izskatījāmies spēcīgi un esmu apmierināts ar komandas sniegumu sezonas izšķirošajā posmā," izteicās "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns.

"Esmu pateicīgs "Real" prezidentam Peresam par iespēju vadīt šo lielisko klubu. "Real" komandā var sasniegt pašas augstākās virsotnes, vienu no tām mēs šovakar sasniedzām. Esmu uzvarējis Čempionu līgā kā spēlētājs, Ančeloti asistents un galvenais treneris. Ančeloti man reiz teica - kad uzvarēšu Čempionu līgā kā treneris, sapratīšu, ka tās ir pavisam citas emocijas nekā uzvarot kā spēlētājam. Tagad es to saprotu. Šīs sajūtas patiešām nevar ne ar ko salīdzināt," teica Zidāns.

"Sapņoju par to kopš bērnības un tagad mans sapnis ir piepildījies," atzina "Real" vārtsargs Keilors Navass. "Šī bija grūta sezona. Pateicos dievam, ka šovakar viss beidzās labi. 11 metru sitienu sērijā es jutos mierīgs. Zināju, ka viņi kļūdīsies, bet mēs gūsim vārtus."

"Patiesību sakot, es nenervozēju un neizjutu spiedienu 11 metru sitienu sērijas laikā. Biju mierīgs un pārliecināts, ka iesitīšu. Sāku satraukties jau pēc sitiena. Tik ļoti gribējās uzvarēt. Cerēju, ka pretinieki kļūdīsies, bet mēs realizēsim visas iespējas," teica "Real" pussargs Garets Beils. "Kad skrēju priecāties par uzvaru, kājas muskuli sarāva krampī. Taču sajūtas bija neticamas, tās ir grūti aprakstīt vārdiem. Nav svarīgākas trofejas. Izcils mirklis, kuru nevar aizmirst. Bijām tuvu uzvarai arī Spānijas čempionātā. Tomēr domāju, ka pret uzvaru Čempionu līgā mēs iemainītu jebkuru citu panākumu. "Atletico" spēlēja lieliski, mums ir nedaudz žēl viņu. Taču tas ir fināls. Galvenais tajā ir uzvara."

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djēgo Simeone pēc zaudējuma apsveica pretiniekus, kuriem nācies zaudēt Čempionu līgas finālā otro reizi pēdējo trīs gadu laikā. "Mēs slikti sākām spēli, ilgi atguvāmies pēc ielaistajiem vārtiem. Otro puslaika iesākām ļoti mundri, taču tad ielaidāmies atklātā futbolā, kurā vārtu gūt varēja abas komandas. Tas bija ļoti nogurdinošs spēles posms, abu komandu futbolisti piekusa, kas bija redzams papildlaikā. Zaudējums pēcspēles sitienos vienmēr ir sāpīgs. Bet mums jātiek tam pāri un jākļūst vēl stiprākiem."

"Ļoti grūti analizēt ar ko bijām stiprāki vai vājāki par "Real", jo visu noteica viens nerealizēts sitiens. Taču komanda, kura uzvar, vienmēr ir bijusi labāka. Tādā ziņā "Real" bija stiprāki. Mums bija iespēja izcīnīt Čempionu līgas trofeju 11 metru sitienu sērijā, bet mēs šo iespēju neizmantojām. Neredzu jēgu meklēt attaisnojumus un to nedarīšu. Sarūgtina tas, ka nedevām līdzjutējiem to, ko viņi gribēja redzēt - uzvaru. Protams, izjūtu arī savu vainu tajā, jo mēs nenospēlējām tā, lai izcīnītu trofeju."

"Ko teicu spēlētājiem pēc spēles? Lūdzu viņus neraudāt. Viņi izdarīja visu, lai sasniegtu virsotni. Man viņiem nav ko pārmest. Viņi ir stipri savā garā," piebilda Simeone.

"Mums jālepojas ar tādu komandu, taču mēs ne uz sekundi nedrīkstam pārtraukt strādāt ar sevi. Tas jādara jau no nākamās dienas," uzsvēra "Atletico" kapteinis Gabi. "Tādos finālos sastopams viss futbola saldais rūgtums. Ir svarīgi, ka mēs cīnījāmies līdz galam. Jāturpina cīnīties par uzvaru Čempionu līgā un tad, esmu pārliecināts, ka kādudien mēs izcīnīsim šo trofeju. Mūsu komanda ir to pelnījusi."

Izmantotie resursi:
BT Sport
uefa.com


, 2016-05-29 11:50, pirms 8 gadiem
Čempionu līgas fināla asaras - tā ir futbola klasika labā nozīmē. Laikam tikai tāds vīrietis kuram dzīvē nav mērķu, kurš nespēj baudīt dzīvi, var nosodīt tos ,kuri raud prieka vai skumju asaras.
Cilvēki gadiem gadu desmitiem iet uz mērķi un tad 2 stundās vai vienā mirklī (11 metros ) izšķiras vai tas tiks sasniegts.
Slēpts komentārs: Modritis
, 2016-05-29 12:07, pirms 8 gadiem
Sezona tomēr izdevās.
Slēpts komentārs: Chelubejs
, 2016-05-29 12:13, pirms 8 gadiem
Grizmanam paldies var teikt Simeone. Ļoti slikta spēle. Laikam pieredzes trūkums. Ronaldu ar Maskavā samīzās un neiesita. Vakar mierīgi bez nerviem. Viss nāk ar gadiem
, 2016-05-29 12:16, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Grizmanam paldies var teikt Simeone. Ļoti slikta spēle. Laikam pieredzes trūkums. Ronaldu ar Maskavā samīzās un neiesita. Vakar mierīgi bez nerviem. Viss nāk ar gadiem
Nu ko,tagad kadu normalu uzbruceju janoperk,kreisas malas aizasrgu,Marselu paligu! Un var gatavoties jaunajai sezonai!
, 2016-05-29 12:19, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Nu ko,tagad kadu normalu uzbruceju janoperk,kreisas malas aizasrgu,Marselu paligu! Un var gatavoties jaunajai sezonai!
Un atkal jāņem superkauss. A kura vietā šogad būs?
Slēpts komentārs: burkans21
, 2016-05-29 13:09, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Un atkal jāņem superkauss. A kura vietā šogad būs?
Trondheimaa - 9.augustaa.
, 2016-05-29 13:11, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Trondheimaa - 9.augustaa.
Jaskatas cik biletes maksa,jo lidz Norvegijai varetu mierigi aizshaut!
, 2016-05-29 13:12, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Grizmanam paldies var teikt Simeone. Ļoti slikta spēle. Laikam pieredzes trūkums. Ronaldu ar Maskavā samīzās un neiesita. Vakar mierīgi bez nerviem. Viss nāk ar gadiem
Atceros, kaa visi reeca par Ramosa peecspeles sitienu pret Bayern 2012.gadaa, bet liels prieks, ka peedejos gados gan izlasee, gan it seviski klubaa vins paarliecinosi realizejis savus peecspeles sitienus
, 2016-05-29 13:15, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Jaskatas cik biletes maksa,jo lidz Norvegijai varetu mierigi aizshaut!
Nezini neko siikaak par Karvahala traumu? Shonakt es izlasiiju vieniigi to, ka vins vareetu izlaist 2 nedeeljas.
, 2016-05-29 13:16, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Čempionu līgas fināla asaras - tā ir futbola klasika labā nozīmē. Laikam tikai tāds vīrietis kuram dzīvē nav mērķu, kurš nespēj baudīt dzīvi, var nosodīt tos ,kuri raud prieka vai skumju asaras.
Cilvēki gadiem gadu desmitiem iet uz mērķi un tad 2 stundās vai vienā mirklī (11 metros ) izšķiras vai tas tiks sasniegts.
Funi, runā, ka tu pats arī esot gauži raudājis mirklī, kad kļuva skaidrs, ka динамо Рига pat vairs teorētiski nevar iekļūt play-off!
, 2016-05-29 13:18, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nezini neko siikaak par Karvahala traumu? Shonakt es izlasiiju vieniigi to, ka vins vareetu izlaist 2 nedeeljas.
Pagaidam neko oficiali neraksta,domaju rit,parit varetu but zinams!
, 2016-05-29 13:20, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Pagaidam neko oficiali neraksta,domaju rit,parit varetu but zinams!
Madridē tikai sākas dzeršana
, 2016-05-29 13:20, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Pagaidam neko oficiali neraksta,domaju rit,parit varetu but zinams!
Ljoti gribeetos, lai vins beidzot debitetu izlases sastavaa lielajaa turniiraa
, 2016-05-29 13:23, pirms 8 gadiem
Liels prieks par Vaskesu,Navasu,Jamesu,Kovacicu un Danilo!

P.S. Kads neaceras vai kads no RC shogad seplejis CL?
, 2016-05-29 13:23, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ljoti gribeetos, lai vins beidzot debitetu izlases sastavaa lielajaa turniiraa
Manā skatijumā labāka nav neviena par Karvahālu viņa pozīcijā. Kad uz laukuma parādijās Danilo uzreiz sākās problēmas. Labi,ka viņam nedeva sist 11m
, 2016-05-29 13:24, pirms 8 gadiem
Cerams ka Pereess atlaidis savu comu dakteri,jo tas jau nav normali!
, 2016-05-29 13:25, pirms 8 gadiem
, 2016-05-29 13:27, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Manā skatijumā labāka nav neviena par Karvahālu viņa pozīcijā. Kad uz laukuma parādijās Danilo uzreiz sākās problēmas. Labi,ka viņam nedeva sist 11m
Huanfraans ir ljoti nopietns konkurents, Aspiliketas pluss ir, ka vins var speeleet abaas malaas.
, 2016-05-29 13:28, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Manā skatijumā labāka nav neviena par Karvahālu viņa pozīcijā. Kad uz laukuma parādijās Danilo uzreiz sākās problēmas. Labi,ka viņam nedeva sist 11m
Nenoliec paaraak Danilu, vinja lieliskais izklupiens, kad Atletico vareeja iziet 1 on 1 ar Navasu, vien bija ko veerts
, 2016-05-29 13:29, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Liels prieks par Vaskesu,Navasu,Jamesu,Kovacicu un Danilo!


P.S. Kads neaceras vai kads no RC shogad seplejis CL?
Lasiiju, ka Roma un Milan veeloties iegaadaaties Kovachichu
, 2016-05-29 13:33, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Lasiiju, ka Roma un Milan veeloties iegaadaaties Kovachichu
Cik sapratu tad uz iri,vai ar garantetu izpirkumu!
, 2016-05-29 13:35, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nenoliec paaraak Danilu, vinja lieliskais izklupiens, kad Atletico vareeja iziet 1 on 1 ar Navasu, vien bija ko veerts
Nu bet viņš bieži atved golus. Uzbrukumā ar no viņa tolka nekāda nav. Kazemiro vakar aiz viņa tīrija ļoti nopietni
, 2016-05-29 13:35, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Cik sapratu tad uz iri,vai ar garantetu izpirkumu!
Un cik reaali tas ir, ka vins vareetu pamest Madridi?
, 2016-05-29 13:37, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Nu bet viņš bieži atved golus. Uzbrukumā ar no viņa tolka nekāda nav. Kazemiro vakar aiz viņa tīrija ļoti nopietni
Man jau arii vairaak simpatizee Karvahala speele, bet neuzskatu, ka Danilu buutu tik slikts, kaa tu te maalee, bet tas, ka nav attaisnojis par sevi izteereeto naudu, tam gan es pilnibaa piekriitu
, 2016-05-29 13:37, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Lasiiju, ka Roma un Milan veeloties iegaadaaties Kovachichu
Viņu vislabāk būtu atdot īrē. Real pašiem noderēs nākotnē
, 2016-05-29 13:38, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Man jau arii vairaak simpatizee Karvahala speele, bet neuzskatu, ka Danilu buutu tik slikts, kaa tu te maalee, bet tas, ka nav attaisnojis par sevi izteereeto naudu, tam gan es pilnibaa piekriitu
Mani vairāk priecē kā pensis Pepe vienkārši noēda Grizmanu un Torresu Pulveris vēl sauss ja neskaita to simulāciju
, 2016-05-29 13:41, pirms 8 gadiem
Real ljoti labi ir tas, ka Marselu shogad nepiedaliisies Copa America.
, 2016-05-29 13:41, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Mani vairāk priecē kā pensis Pepe vienkārši noēda Grizmanu un Torresu Pulveris vēl sauss ja neskaita to simulāciju
Man uz vinju palikusi dusma par pendeli
, 2016-05-29 13:42, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Real ljoti labi ir tas, ka Marselu shogad nepiedaliisies Copa America.
BRA treneris ir vnk kepons
, 2016-05-29 13:44, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Man uz vinju palikusi dusma par pendeli
Vnk nepavicas,vinsh gribeja parspert kaju,bet aizkeras un iedeva penali! Gadas,bet tam vairs nav nozime,galvenais ka Real atkal reli cinas par CL tituliem!
, 2016-05-29 13:46, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Un cik reaali tas ir, ka vins vareetu pamest Madridi?
Tas atkarigs no Zidana un Peresa,shis intervija teicis ka nevelas pamest komandu!
, 2016-05-29 13:48, pirms 8 gadiem
Vai es vakar jau biju pāli,vai man likās,ka Koke savu bleķi gribēja sviest prom. Reāli dusmīgs bij
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.