Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Ja "Napoli" šādā situācijā netiks ārā no grupas, būsim īsti idioti"

Rolands Eliņš

Ančeloti: "Ja "Napoli" šādā situācijā netiks ārā no grupas, būsim īsti idioti"
Karlo Ančeloti. Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola komandas „Napoli” galvenais treneris Karlo Ančeloti pirms UEFA Čempionu līgas mača pret „Crvena Zvezda” kā ļoti labvēlīgas novērtējis savas komandas izredzes iekļūt astotdaļfinālā, norādot, ka „Napoli” nedrīkst palaist garām šādu iespēju.

„Ļoti sarežģītā apakšgrupā mēs esam nonākuši ļoti parocīgā situācijā, un mums atlicis vairs tikai uzlikt ķirsīti uz tortes,” sacīja Karlo Ančeloti. „Mūsu mērķis ir izkļūt no grupas, un nav svarīgi, vai mēs to paveiksim jau šovakar vai arī pēdējā kārtā.”

„Es pats domāju, ka viss izšķirsies pēdējā spēlē,” turpināja Ančeloti. „Iešu pat tik tālu, skaļi pateikšu – ņemot vērā pašreizējo situāciju turnīra tabulā, mēs būsim īsti idioti, ja netiksim ārā no grupas.”

„Napoli” ir C grupas vadībā un šovakar aizvadīs spēli pret grupas nosacīto pastarīti „Crvena Zvezda”, kamēr galvenās konkurentes PSG un „Liverpool” dalīs punktus savstarpējā mačā. Teorētiski „Napoli” jau šovakar var nodrošināt vietu astotdaļfinālā, ja pieveic serbus un PSG paliek bez uzvaras, savukārt, ja PSG uzvar, tad Neapoles liktenis izšķirsies pēdējā kārtā izbraukumā Liverpūlē, ko noteikti nevar nosaukt par vieglu maču.

Jāpiezīmē gan, ka „Napoli” Eirokausos bieži vien nospēlējusi nestabili, un vērts paturēt atmiņā pagājušo sezonu Čempionu līgā, kad nācās palikt aiz Mančestras „City” un Doņeckas „Shakhtar”. Arī šo sezonu ČL Neapoles klubs neiesāka veiksmīgi, gūstot tikai neizšķirtu pret „Crvena Zvezda”.

Ančeloti norādīja, ka visas grupas komandas ir pārāk zemu novērtējušas serbu komandas spēku: „Viņi zaudēja abās izbraukuma spēlēs, taču viņi guva pilnībā pelnītu uzvaru pār Liverpūli. Sagaidu, ka „Crvena Zvezda” spēlēs organizēti, it īpaši aizsardzībā, un centīsies pārsteigt mūs pretuzbrukumos. Pagaidām viņi nav tikuši attiecīgi novērtēti.”

C grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Napoli41304:36
2.Liverpool42027:56
3.PSG412111:75
4.Crvena zvezda41123:104

Izmantotie resursi:
Napoli would be 'idiots' not to qualify from...

  +1 [+] [-]

, 2018-11-28 17:04, pirms 5 gadiem
nu nu nu... nebūtu tik drošs...

PSG var tikt pie 2 uzvarām...
Šodien Napoli 3 punkti...

Liverpūlei 6 punkti, Napoli 9...
un tad spēlē Liverpūlē...

     [+] [-]

, 2018-11-28 20:11, pirms 5 gadiem
..visur, kur skatos, Liverpūle tabulā ir pirmā, tikai te nez kāpēc ir 2.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-28 20:27, pirms 5 gadiem
Napoli bija īsti idioti, kad nespēja uzvarēt pastarīti Chievo iepriekšējā A sērijas spēlē.