Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola priecīgs par de Breines atgriešanos, Zidāns nešaubās par sava kluba spējām

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Gvardiola priecīgs par de Breines atgriešanos, Zidāns nešaubās par sava kluba spējām
Zinedins Zidāns
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc vakardien aizvadītajām UEFA Čempionu līgas spēlēm Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns medijiem teica, ka nešaubās par savas komandas iekļūšanu nākamajā kārtā, ja tā demonstrēs līdzīgu sniegumu arī turpmāk, bet Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola neslēpa prieku par izcīnītajiem trim punktiem izbraukumā pret "Marseille".

Menhengladbahas "Borussia" savā laukumā uzņēma Madrides "Real". Mačs noslēdzās 2:2, un "Real" izrāva neizšķirtu tikai pašās mača beigās. Šis bija karaliskā kluba pirmais neizšķirts pēdējo 19 izbraukuma maču laikā, spēlējot UEFA Čempionu līgā.

"Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns: "Mēs nepratām izmantot savu pārsvaru. Pozitīvais, ko no šī mača paņemt, ir spēlētāju attieksme. Izcīnījām svarīgu punktu. Šī nebūs viegla sezona nevienam, bet lepojos ar savu komandu. Ja spēlēsim tā, kā šovakar, nešaubos, ka tiksim izslēgšanas spēlēs. Spēles beigas parāda to, cik spēcīgs raksturs ir manai komandai."

"Visu cieņu manai komandai," teica "Borrusia" galvenais treneris. "Mēs demonstrējām lielisku sniegumu. "Shakhtar" spēja gūt trešos vārtus pret "Real", bet mums nedaudz pietrūka. Nevaru nevienu vainot, esmu priecīgs par komandas parādīto sniegumu laukumā. Šī grupa ir sarežģīta, bet abās spēlēs esam parādījuši uz ko esam spējīgi. Neesam šeit, lai piedalītos, esam šeit, lai cīnītos par tikšanu tālāk."

Mančestras "City" aizvadīja izbraukuma maču pret "Marseille" un uzvarēja Francijas klubu ar pārliecinošu rezultātu 3:0. Pēdējos piecos mačos, kuri aizvadīti Francijā, šī bija pirmā "City" uzvara.

"Mēs spēlējām ļoti stabili," spēli komentēja "City" galvenais treneris Peps Gvaardiola. "Visi spēlētāji aizvadīja ļoti labu maču. De Breine atgriezās laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas un esmu priecīgs par to. Marseļa spēlēja ar pieciem aizsargiem, tāpēc mums nācās spēlēt plaši. Mēs bijām pacietīgi un agresīvi, spēlējot bez bumbas. Uzvarēt izbraukumā nav viegli, tāpēc esmu ļoti priecīgs.

"Marseille" galvenais treneris Andrē Vilašs-Boašs: "Šis bija patiešām grūts mačs, un mēs samaksājām par savām kļūdām. Otro vārtu zaudējums bija pamatīgs trieciens mūsu komandai, jo pamazām sākām pielāgoties spēlei. Pirmajā puslaikā mums klājās grūti, nespējām tikt galā ar "City" spiedienu, un neprecīza piespēle noveda pie zaudētiem vārtiem."

Pateicoties Djogu Žotas un Muhameda Salāha gūtajiem vārtiem, "Liverpool" ar rezultātu 2:0 pārspēja Dānijas "Midtjylland". Žotas vārti bija "Liverpool" 10 000. vārtu guvums kluba pastāvēšanas vēsturē.

"Sniegums varēja būt labāks," "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops sacīja. "Nebija viegli, jo traumas dēļ zaudējām Fabinju, nācās veikt priekšlaicīgas maiņas, bet visu cieņu spēlētājiem, kuri spēja izcīnīt trīs punktus. Atzinību pelnījusi arī "Midtjylland", kas teicami spēlēja bez bumbas – ļoti organizēta komanda. Fabinju savainojums bija pēdējais, kas mums bija vajadzīgs. Viņš sajuta sāpes augšstilba muskulī, bet sīkāku informāciju zināsim pēc pārbaudēm."

"Midtjylland" galvenais treneris Brians Priske: "Mani visvairāk iepriecina fakts, ka maksimāli ierobežojām "LIverpool" iespējas gūt vārtus. Uzskatu, ka varējām izcīnīt punktu šajā mačā, bet saprotam, ka grupa mums nav vienkārša."

Izmantotie resursi:

https://www.uefa.com/uefachampionsl...

     [+] [-]

, 2020-10-28 11:12, pirms 3 gadiem
Autor! Apskaties kas iesita otros vārtus! Diego Jota jau atpūtās uz beņķa, kad Salah iesita pendeli.