Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Chelsea" mēģinās tikt pie otrā, "Arsenal" – pie pirmā panākuma

"Chelsea" mēģinās tikt pie otrā, "Arsenal" – pie pirmā panākuma
"Chelsea" futbolisti
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā tiks aizvadītas otrās kārtas spēles arī E un F grupās. E grupā "Valencia" mērosies spēkiem ar "Chelsea" un "Bayer 04" ar "Genk", savukārt F grupā "Arsenal" uzņems "Olympiacos", bet "Marseille" spēlēs ar "Borussia".

"Chelsea" otro uzvaru centīsies izcīnīt Valensijā

Pirms divām nedēļām Londonas "Chelsea" ar uzvaru uzsāka Čempionu līgas grupu turnīru, savā laukumā pieveicot "Bayer 04" – 2:0. Šovakar londonieši viesosies Valensijā, lai spēkotos ar vietējo "Valencia", kas pirmajā mačā nopelnīja punktu par bezvārtu neizšķirtu izbraukumā pret "Genk". Šai spēlei abas komandas gatavojas atšķirīgos noskaņojumos. "Chelsea" Anglijas Premjerlīgā aizvadītajā nedēļas nogalē ar 4:1 sakāva "Swansea", kamēr "Valencia" Spānijas čempionātā ar 0:1 atzina "Sevilla" pārākumu.

"Chelsea" galvenais treneris uzskata: "Valensija būs ļoti motivēta. Viņi [pašmāju čempionātā] aizvadīja labu spēli pret "Barcelona" (21.septembrī savā laukumā 2:2), bet zaudēja "Sevilla". Viņi mēģinās iegūt trīs punktus. "

Otrā grupas spēlē laukumā dosies "Bayer 04" un "Genk". Kādai no komandām tā būs iespēja izcīnīt pirmo uzvaru grupu turnīrā. Turklāt "Bayer" futbolisti mēģinās reabilitēties par neveiksmi 0:3 pašmāju čempionātā sestdien pret "Bayern".

"Arsenal" centīsies iepriecināt savus līdzjutējus

F grupā pirmo panākumu mēģinās gūt Londonas "Arsenal", kas savā laukumā uzņems "Olympiacos". Pirmās kārtas spēlē "Arsenal" viesos Dortmundē cīnījās neizšķirti 1:1 pret "Borussia", savukārt "Olympiacos" savā laukumā nespēja uzvarēt "Marseille". "Arsenal" aizvadītajā nedēļas nogalē Anglijas Premjerlīgā ar 3:0 pārspēja "Bolton Wanderers" un divus vārtus guva Robins Van Pērsijs, kuram tie bija 99. un 100. vārti Londonas kluba rindās. Šovakar Pērsijam būs iespēja atklāt arī savu otrā simta rēķinu.

Dortmundes "Borussia" viesosies Marseļā un fakti runā par labu frančiem – Dortmundes futbolisti nav guvuši vārtus pēdējos trijos mačos Francijā, pēdējoreiz pērn, kad UEFA Eiropas līgā cīnījās 0:0 ar "PSG".


, 2011-09-28 14:14, pirms 13 gadiem
F.TORRES!
, 2011-09-28 15:41, pirms 13 gadiem
artinho rakstīja: F.TORRES!
Šobrīd Fernando vairāk izskatās pēc džokera, nekā pēc trumpja. Grūti paredzēt viņa sniegumu.
, 2011-09-28 16:45, pirms 13 gadiem
Torresam momentu ir pārāk daudz, tik realizācija sūdīga, bet ceru, ka sitīs tgd iekšā! Valencia uz doto brīdi ir nedaudz nestabila komanda! Domāju Chelsea uzvarēs!
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".
Džanluka Skamaka. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' pārliecinoši uzvar Liverpūlē, ''Bayer'' pagarina sēriju bez zaudējumiem

UEFA Eiropas līgā šovakar startēja ceturtdaļfināla cīņas. Bergamo ''Atalanta'' negaidīti pārliecinoši triumfēja Liverpūlē, bet sēriju bez zaudējumiem pagarināja Leverkūzenes ''Bayer''. Itāļu klubu cīņā ''Roma'' uzvarēja Milānā.
Rodrigo de Pols. Foto: Imago Images/Scanpix

''Atletico'' uzvar savā laukumā un uz Dortmundi brauks ar minimālu vadību

Šodien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē uzvarēja Madrides ''Atletico'', kas, gūstot divus vārtus pirmajā puslaikā, ar 2:1 apspēlēja Dortmundes ''Borussia''. Atbildes spēle gaidāma 16. aprīlī.