Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

RFS futbolistes Čempionu līgas kvalifikāciju pabeidz bez gūtiem vārtiem

RFS futbolistes Čempionu līgas kvalifikāciju pabeidz bez gūtiem vārtiem
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

UEFA sieviešu Čempionu līgas kvalifikācijas kārtas 6. grupas pēdējā mačā Rīgas Futbola skola šovakar ar 0:4 piekāpās Izraēlas komandai „Ramat Hasharon”.

Izraēlietes jau no mača pirmajām minūtēm sāka uzbrukt un 12. minūtē pēc Elīzas Spruntules pārākuma ieguva tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, taču bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Pagāja tikai divas minūtes un Arava Šahava savu kļūdu no 11 metru sitiena atzīmes izlaboja un izvirzīja „Ramat Hasharon” vadībā.

Neskatoties uz šādu spēles sākumu, nākamos vārtus Izraēlas komanda guva tikai 53. minūtē, kad Mariju Ibragimovu pārspēja Denali Murnana. Bet spēles beigās „Ramat Hasharon” guva vēl divus vārtus – vispirms 81. minūtē izcēlās Roni Šimriča, bet 88. minūtē pendeli realizēja Adva Tvilla.

Atgādinām, ka Rīgas Futbola skola turnīru otrdien sāka ar 0:2 zaudējumu Ukrainas klubam „Kharkiv”, bet ceturtdien ar 0:3 kapitulēja Bosnijas un Hercegovinas komandai SFK „2000 Sarajevo”. Uzvaru grupā izcīnīja „Sarajevo” futbolistes, tādējādi nodrošinot vietu izslēgšanas spēļu 1/16 finālā, kur tāpat kā astotdaļfinālā, ceturtdaļfinālā un pusfinālā uzvarētājas noskaidrosies divu maču summā. Sieviešu Čempionu līgas fināls risināsies 1. jūnijā, divas dienas pirms vīriešu Čempionu līgas finālmača turpat, Kardifā (Velsa).

UEFA sieviešu Čempionu līgas kvalifikācija. 6. grupa

V.KomandaUNZVārtiP
1.Sarajevo2106:27
2.Ramat Hasharon2015:16
3.Kharkiv1114:34
4.RFS0030:90

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2016-08-28 22:09, pirms 8 gadiem
Hmm.... Ko lai saka?! Tūristes
, 2016-08-28 23:37, pirms 8 gadiem
Pašvaki, bet, zinot par to, ka sieviešu futbols vēl pavisam nesen bija bērnu autiņos un arī tagad vēl tikai sper pirmos soļus, jāpiedalās turnīros, jākrāj pieredze, jāslīpē meistarība. Neko nedarot, nekā nebūs, bet arī panākumi neradīsies uzreiz, vajag pacietību, tāpēc nevērtēsim pārāk stingri, lai ko te muld visādi dīvānos pirdēji.
, 2016-08-29 06:39, pirms 8 gadiem
denebs rakstīja: Pašvaki, bet, zinot par to, ka sieviešu futbols vēl pavisam nesen bija bērnu autiņos un arī tagad vēl tikai sper pirmos soļus, jāpiedalās turnīros, jākrāj pieredze, jāslīpē meistarība. Neko nedarot, nekā nebūs, bet arī panākumi neradīsies uzreiz, vajag pacietību, tāpēc nevērtēsim pārāk stingri, lai ko te muld visādi dīvānos pirdēji.
ehehheheh... cinci palaizi sev meerkakjiiti manu
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.