Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

UEFA izskatīs Eduardo "tēlošanas lietu"

UEFA izskatīs Eduardo "tēlošanas lietu"
Eduardo pēc vārtu guvuma
Foto: AP

UEFA amatvīri pieņēmuši lēmumu izskatīt Glāzgovas "Celtic" lūgumu diskvalificēt Londonas "Arsenal" Horvātijas uzbrucēju Eduardo par tēlošanu Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra pēdējā spēlē.

26. augusta Čempionu līgas izslēgšanas kārtas spēlē pirmajā puslaikā Eduardo soda laukumā simulēja pārkāpumu, kā rezultātā uz ''Celtic'' vārtiem tika piešķirts 11 metru soda sitiens, kuru pēc brīža arī realizēja pats simulants. Tas palīdzeja "Arsenal" izcīnīt uzvaru ar 3:1, bet divu spēļu summā ar 5:1 un tikt pamatturnīrā.

Skotijas kluba pussargs Massimo Donati pauda uzskatu, ka Eduardo par simulēšanu pelnījis sodu - diskvalifikāciju uz diviem mačiem. Klubs ieniedza lūgumu UEFA izskatīt attiecīgo situāciju un pieņemt attiecīgos lēmumus, ja patiešām Eduardo tēlojis.

UEFA pieņēmusi lēmumu izskatīt radušos situāciju un sola paziņot savu lēmumu līdz 1. septembrim. Maksimālais iespējamais sods ir divu nākamo maču diskvalifikācija. Tas nozīmētu brazīliešu uzbrucēja nepiedalīšanos spēlēs 16. septembrī pret "Standard Liege" izbraukumā un 29. septembrī mājās pret "Olympiacos".

Saistītais raksts

''Celtic'' pieprasa diskvalificēt Eduardo par...


, 2009-08-28 17:59, pirms 15 gadiem
Pazeelojiet Eduardo, taa jau puika daudz cietis!
Slēpts komentārs: Gunner
, 2009-08-28 18:14, pirms 15 gadiem
nu tur tīra simulācija bija... tā, ka nevar teikt, ka nav pelntīs zināms sods...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-28 18:43, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: Pazeelojiet Eduardo, taa jau puika daudz cietis!
Noteikumi visiem ir jāievēro vienādi.
, 2009-08-28 18:56, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Noteikumi visiem ir jāievēro vienādi.
Tieshi taa! Un tas ir tas, ko UEFA pashlaik nedara!
, 2009-08-28 18:59, pirms 15 gadiem
pavelsp rakstīja: vauu nu kas tur liels! ja nebuutu taa pendeli pa ļubomu Arsenal vinetu
Ja runa butu par Kristiini tu dziedatu citu dziesmu
, 2009-08-28 19:01, pirms 15 gadiem
Starp citu, shis ir interesants maajiens... Ja ir daivs, taa ir dzeltenaa kartiite. Dzeltenaa kartiite un 2 speelju bans, 2 speelju bans par dzelteno kartiiti - kkaa nepas kopaa man!

Veel kas - ar sho, UEFA pacelj sev latinju un ieved sevi probleemaas, kuras noteikti gribeeja apiet - tagad jebkursh klubs, par jebkuru siikumu mieriigi varees skriet suudzeeties. Labu veiksmi darbaa UEFA! Tikai, cerams, ka vinji neaizmirsiis, ka Eduardo nav nekaads iznjeemums un arii paareejie daiveri dabuus ko liidziigu. Ja jau daivoshana ir bans, tad lai arii taa buutu visiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-28 20:33, pirms 15 gadiem
nav tur par ko dod DQ!
ta jau katrā spēlē par katru fake kritienu taisīs šādas lietas??
tāpat celtic nebija izredžu!
, 2009-08-28 21:23, pirms 15 gadiem
Nevar salīdzināt Janga pendeles (par kurām var strīdeties) ar Eduardo atklātu simulāciju. Par tādiem gājieniem ir jādod pa purnu. Nevajag arī te pārdzīvot, ka tagad katrā spēlē jāmeklē aktieri, jo tik izteiktas izdomātas pendeles ir ļoti reti.

P.S. Ja jau Arsenal bija tik stiprs, tad varēja iztikt bez krāpšanās. Citādi sanāk, ka pirmajā spēlē ielika divus golus pēc dulliem rikošetiem, bet otrajā vajadzēja izdomātu pendeli. Tikai tad Londonas zoodārzs spēja kaut ko parādīt.
, 2009-08-28 22:01, pirms 15 gadiem
^ Tas, ko Eduardo darīja, bija pretīgi. Bet pēc tam Arsenal iesita 2 pilnīgi godīgus golus. Londonā ķelti pirmoreiz pa vārtiem uzsita tikai 92. minūtē, kad iesita mierinājuma golu.
Vai rikošeti arī pēc taviem noteikumiem ir krāpšanās? Arī šādi goli skaitās. Ja ķelti bija tik labi, tad nevajadzēja tādus ielaist.
Ja izslēdzam Eduardo pendeli (ko nekādā gadījumā arī nevajadzēja dot) tad 2 spēļu summā sanāk 4:1.. spried pats, cik lielas izredzes bija skotiem.
, 2009-08-29 10:31, pirms 15 gadiem
miiledy rakstīja: Citādi sanāk, ka pirmajā spēlē ielika divus golus pēc dulliem rikošetiem
''Dullie'' rikošeti ir jāizveido pašiem.

Mareks.
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".