Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

VSB kanālā UEFA Eiropas līgas pusfināli

Krišs Upenieks

VSB kanālā UEFA Eiropas līgas pusfināli
Jirgens Klops
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien, 28.aprīlī, kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā UEFA Eiropas līgas pusfināla pirmās spēles: Villarreal – Liverpool un Doņeckas Shakhtar – Sevilla.

Ceturtdien abas pirmās pusfināla spēles tiks aizvadītas UEFA Eiropas līgā. Spānijas Villarreal savā laukumā tiksies ar angļu Liverpool un Urainas klubs Doņeckas Shakhtar spēlēs ar pēdējo divu gadu turnīra uzvarētāju Spānijas Sevilla. Villarreal ceturtdaļfinālā pārspēja Prāgas Sparta, Liverpool iekļūšanu pusfinālā nodrošināja iepriekšējās kārtas atbildes mačā apspēlējot Dortmundes Borussia, Doņeckas Shakhtar divu maču summā pārliecinošu ar 6:1 pieveica portugāļu Braga un Sevilla pēcspēles soda sitienu sērijā uzvarēja Bilbao Athletic.

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Liverpool pēc lieliskā snieguma pret Dortmundi ir uz viļņa un Jirgena Klopa vadītā komanda var mesties cīņā par finālu. Būs interesanti redzēt, ko iespēs Villarreal, kas ieņem 4.vietu Spānijas čempionātā, bet nav spējusi izcīnīt uzvaru jau pēdējās trijās spēlēs pēc kārtas. Liverpool, savukārt, nav zaudējusi septiņas spēles pēc kārtas, turklāt ir izcīnījusi četras uzvaras šājā laika posmā.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Abas komandas līdz pusfinālam tikušas turnīra nākot no Čempionu līgas. Sevilla ir vienīgais klubs, kas Eiropas līgā (iepriekš UEFA kauss) ir triumfējis četras reizes. Spāņu komandai ir unikāla iespēja izcīnīt šo trofeju trešo gadu pēc kārtas, pie reizes nodrošinot līdzdalību Čempionu līgā nākamajā sezonā. Pretinieks ir līdzvērtīgs - Doņeckas komanda ar tās galveno treneri Mirču Lučesku ir ļoti pieredzējusi Eiropā un pirmajā spēlē viņu priekšrocības varētu būt pretinieku nogurums veicot 2750 km garu lidojumu.”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 28.aprīlī 22:00 Villarreal – Liverpool
• Piektdien, 29.aprīlī 00:05 Doņeckas Shakhtar – Sevilla

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +4 [+] [-]

, 2016-04-28 14:40, pirms 8 gadiem
Par Liverpool uzvaru šajā kārtā un visā Eiropas Līgā, lai nākamgad ir iespēja piedalīties Čempionu Līgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-28 16:04, pirms 8 gadiem
Diez gan lieli koef. uz Liverpool un Sevilla uzvarām