Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klopa atgriešanās: "Liverpool" Čempionu līgas mačs no Dānijas pārcelts uz Dortmundi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klopa atgriešanās: "Liverpool" Čempionu līgas mačs no Dānijas pārcelts uz Dortmundi
Jirgens Klops. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione “Liverpool” savu pēdējo UEFA Čempionu līgas apakšgrupas spēli, kurā jātiekas ar Dānijas labāko komandu “Midtylland”, aizvadīs Dortmundē, ceturtdien paziņoja Vācijas klubs.

Lielbritānijā pieņemtie ierobežojumi paredz, ka, atgriežoties no Dānijas, nepieciešams pavadīt 14 dienas pašizolācijā. Uz profesionāliem sportistiem izņēmumi neattiecas. Tādējādi situācijai nācies meklēt risinājumu, un tas atrasts, panākot vienošanos par spēles aizvadīšanu Dortmundē, paziņojumā paudusi “Borussia”.

Protams, īpaši izcelts fakts, ka Jirgenam Klopam tā būs atgriešanās Dortmundē. Viņš kā komandas galvenais treneris ar “Borussia” divas reizes triumfēja Bundeslīgā, izcīnīja Vācijas kausu un sasniedza Čempionu līgas finālu. 2016. gadā Klops atgriezās Dortmundē, lai kopā ar “Liverpool” aizvadītu izbraukuma spēli Eiropas līgas ietvaros.

Spēles norisi Dortmundē apstiprinājusi arī pilsētas pārvalde. Mačs norisināsies 9. decembrī, bet skatītāju klātbūtne Vācijā nav atļauta kopš novembra sākumā ieviestajiem ierobežojumiem.

Savā laukumā “Liverpool” pieveica Dānijas čempionus ar 2:0. Klopa vadītā komanda savā apakšgrupā ieņem pirmo vietu, taču iepriekšējā mačā savā laukumā ar 0:2 piekāpās Bergamo “Atalanta”, kaut izbraukumā Itālijas vienība tika sagrauta ar 5:0. “Liverpool” kontā ir deviņi punkti, “Atalanta” un Amsterdamas “Ajax” sakrājušas septiņus punktus, bet “Midtylland” ir sausā.

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Izmantotie resursi:
https://www.bvb.de/News/Uebersicht/...
https://www.espn.com/soccer/uefa-ch...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-27 09:56, pirms 3 gadiem
Grupu turnīru visi gan jau kaut kā pabeigs, taču playofi šķiet būs burbulī..

     [+] [-]

, 2020-11-27 12:39, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: Grupu turnīru visi gan jau kaut kā pabeigs, taču playofi šķiet būs burbulī..
Tas ir nereāli - komandām ir vietējie čempionāti, vasarā ir Euro2020, spēlētājiem arī kaut kad jāatpūšas pēc šādas sezonas. Te nav NBA, kur ir tikai viens turnīrs, lielās komandas piedalās vairākos, līdz ar to praktiski neiespējami to realizēt.

     [+] [-]

, 2020-11-27 13:29, pirms 3 gadiem
Kas tas par sviestu UK? Kāpēc iebraucot tieši no Dānijas, šiem jāsēž pašizolācijā? Ar ko situācija Dānijā atšķiras no tās pašas Vācijas un pārējās Eiropas?

     [+] [-]

, 2020-11-27 13:53, pirms 3 gadiem
Raksta autoram feils! Tā ir, ka uz fikso grib saturu uzraut Spēle notiks Dānijā https://www.fcm.dk/nyheder/fcm-live...

     [+] [-]

, 2020-11-27 13:54, pirms 3 gadiem
Viltus ziņas