Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

CSKA ar "Real" cīnīsies Lužņikos un uz ČL pārdevusi 60 tūkstošus komplektu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

CSKA ar "Real" cīnīsies Lužņikos un uz ČL pārdevusi 60 tūkstošus komplektu
Garets Beils
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ietvaros Maskavas CSKA nākamajā nedēļā uzņems čempioni Madrides "Real". Spēle tiks aizvadīta Lužņiku stadionā, un Krievijas klubam ar biļešu pārdošanu sokās itin labi – jau pārdoti 60 tūkstoši komplektu, kas sastāv no visām trim mājas spēlēm.

Madrides "Real" līdz šim aizvadījis vienu spēli Lužņiku stadionā – 2011./12. gada sezonā spēle noslēdzās neizšķirti 1:1. Tolaik pie Spānijas karaliskā kluba stūres strādāja Žuzē Morinju. Valdīja stindzinošs aukstums, un šādos apstākļos sintētiskais segums nebija uzdevumu augstumos. Pēc veiktās rekonstrukcijas situācija mainījusies – tagad 95% ir dabīgais zāliens un tikai 5% veido sintētiskās šķiedras.

Duelis starp "Real" un CSKA nenotiks "VEB Arena", kas ir Krievijas Premjerlīgas kluba mājvieta. Stadionā ir vietas tikai 30 tūkstošiem līdzjutēju, un diezgan paredzami biļešu pieprasījums, lai klātienē redzētu trīs reizes pēc kārtas Čempionu līgā uzvarējušo komandu, krietni pārsniedzis piedāvājumu.

Lužņiku stadionā ir vieta 81,5 tūkstošiem futbola karsēju. Tur notika 2018. gada Pasaules kausa fināls, kurā Francijas izlase ar 4:2 pieveica Horvātiju un pēc 20 gadu pārtraukuma kļuva par spēcīgāko komandu pasaulē.

Tiek vēstīts, ka Maskavas CSKA uz trim mājas spēlēm pārdevusi 60 tūkstošus komplektu, tādējādi tirdzniecībā vēl atrodas 18 tūkstoši, jo Lužņiku ietilpība Čempionu līgas mačiem tiks samazināta. Vienā grupā ar CSKA un "Real" spēlē arī "AS Roma" un "Victoria" no Čehijas.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2018/09/27/foo...
https://www.sports.ru/football/1067...

  -1 [+] [-]

, 2018-09-27 13:32, pirms 6 gadiem
Iespaidigi, kada nauda uzreiz ienak!

     [+] [-]

, 2018-09-27 13:55, pirms 6 gadiem
CSKA klubam, protams, būs nauda...taču CSKA kluba spēlētājiem tās nebūs mājas spēles, jo nav pieraduši pie šī stadiona