Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

400 spēlēs 411 vārtus guvušais Ronaldu atbild kritiķiem: "Mana statistika runā pati par sevi"

400 spēlēs 411 vārtus guvušais Ronaldu atbild kritiķiem: "Mana statistika runā pati par sevi"
Krištianu Ronaldu
Foto: imago/Nordphoto/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā vakar tika aizvadītas astoņas no sešpadsmit otrās kārtas spēlēm. Vērtīgu uzvaru izbraukumā izcīnīja trofejas sargātāja Madrides "Real", kas ar 3:1 apspēlēja Dortmundes "Borussia". Ar diviem vārtiem izcēlās Krištianu Ronaldu, kuram tā bija 400. spēle "Real" kreklā, bet pie vārtiem un rezultatīvas piespēles tika Gerets Beils.

Madrides "Real" uzbrucējs Krištianu Ronaldu: "Izskatās, ka man katru spēli ir jāturpina rādīt tas, kas es esmu. Mani pārsteidz tas, ko publika par mani domā, jo mana statistika [400 spēlēs 411 vārti un 111 rezultatīvas piespēles – A.S.] runā pati par sevi. Esmu paraugprofesionālis, un man vienmēr ir skaidrs prāts. Taču kritika tikai kļūst arvien sliktāka. Pirms spēles runājām, cik ļoti gribējām uzvarēt Dortmundē. Paveicām to, ko treneris mums lika. Komanda bija fenomenāla, radīja daudz iespēju, un šeit nebūt nav viegli gūt trīs vārtus. Spēlējām ļoti labi."

Tikmēr Dortmundes "Borussia" galvenais treneris Pēters Boss atzina pelnītu sakāvi: "Pret ļoti labu pretinieci, kas gandrīz nekad nekļūdījās, allaž atpalikām par vienu soli. Mums ir jāaizsargājas labāk, taču nevar vainot konkrēti aizsargus – kā aizstāvamies, tā arī uzbrūkam ar visiem 11 spēlētājiem. Gandrīz ne reizi nespējām veikt labu presingu, tādēļ spēle pret tik kvalitatīvu komandu izvērtās tik grūta. Pirmajā puslaikā bija jābūt pendelei par acīmredzamu spēli ar roku, taču "Real" bija labāks, mēs bijām pelnījuši zaudējumu."

Otrā grupas spēlē "Tottenham" ar 3:0 viesos pārspēja Nikosijas APOEL, un visus trīs vārtus guva Harijs Keins, kurš izpelnījās Maurisio Početino uzslavas: "Viņam vārtu priekšā piemīt kas īpašs, kas viņu padara par vienu no labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Visiem šāda līmeņa uzbrucējiem ir kas īpašs. Viņi ir slepkavas, un arī Harijam ir šī īpašā prasme. Salīdzinājums ar Ronaldu? Viņi ar Ronaldu ir pilnīgi atšķirīga tipa spēlētāji. Manuprāt, Harijs ir viens no labākajiem [centra] uzbrucējiem. Krištianu ir atšķirīgs – viņš nav galvenais uzbrucējs, gluži kā Mesi.

Tas nemaina manus uzskatus par Hariju. Viņš ir viens no labākajiem, bet vairs negribu teikt, ka mīlu viņu, kā izdarīju pēc sestdienas uzvaras pār "West Ham". Mana sieva uz viņu ir tik ļoti greizsirdīga. Gluži kā viņa sieva. Viņš ir neticams. Krištianu ir fantastisks, un arī Harijs ir viens no labākajiem. Un viņš varbūt pat būs labāks par viņu, jo vēl ir jauns, bet nevaru par to spriest, jo viņi abi ir fantastiski. Viņi ir tādi spēlētāji, kurus abus vēlies savā komandā."

Daudz nepatīkamāks Čempionu līgas vakars izvērtās Francijas čempionei "Monaco", kas ar 0:3 mājās kapitulēja "Porto". "Izskaidrojums šai sakāvei ir vienkāršs," teica "Monaco" galvenais treneris Leonardu Žardims. ""Porto" bija labāka par mums, jo īpaši uzbrukuma un aizsardzības agresivitātes ziņā. "Porto" lieliski spēja uzvarēt kā uzbrukuma, tā aizsardzības divcīņās, un tā bija labāka pārejā no aizsardzības uzbrukumā un pretuzbrukumos. "Porto" pēc pirmajiem vārtiem aizvēra visas zonas, ne mirkli neļāva mums spēlēt un bija pārāka divcīņās, uzvarot kādus 80%. Mums trūka gan agresivitātes, gan ātruma, gan uzmanības, gan reakcijas. Taču vēl ir palikušas četras spēles, un mūsu mērķis joprojām ir izkļūt no grupas."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
'My numbers speak for themselves' –...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
Real Madrid quality, not Dortmund defence to...


, 2017-09-27 09:45, pirms 7 gadiem
Mani joprojām fascinē tie, kuri komentāros raksta, ka CR sit golus tikai pret vājiem klubiem.
, 2017-09-27 10:21, pirms 7 gadiem
Pirms pāris gadiem CR varēja gan noskriet, gan apspēlēt. Pēdējos pāris gadus es to vairs neesmu novērojis - nav vairs ne cīnītājs, ne skrējējs, ne tehnisks driblētājs. Tagad CR lielākoties izbrauc uz to, ka atrodas īstajā vietā īstajā laikā un tiek apgādāts ar bumbu kā neviens cits.
, 2017-09-27 10:24, pirms 7 gadiem
ja Ronaldo,peec katras kritikas devas,nesniegtu taadas intervijas un,peec katra svilpiena vinja virzienaa,neuzvestos ka nabaga apvainotais(to jau vairaakkaart vareeja redzeet pagaajushaas sezonas saakumaa,kad raadiija zestus Bernabeu publikai),tad ar neviens te pat nepiiksteetu vinja virzienaa
, 2017-09-27 10:29, pirms 7 gadiem
Magnijs rakstīja: Pirms pāris gadiem CR varēja gan noskriet, gan apspēlēt. Pēdējos pāris gadus es to vairs neesmu novērojis - nav vairs ne cīnītājs, ne skrējējs, ne tehnisks driblētājs. Tagad CR lielākoties izbrauc uz to, ka atrodas īstajā vietā īstajā laikā un tiek apgādāts ar bumbu kā neviens cits.
a rezultativitaate ta nav mainiijusies,kaa sita golus,taa ar sit,galvenais jau rezultaats nevis vai pirms tam apmudiiji 5speeleetaajus
Slēpts komentārs: Matlss
, 2017-09-27 13:43, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Varu piebilst tikai, ka Ronaldo pret stiprām valstvienībām ir iesitis neko. Pret vājām gan sasit, bet tas tā, fakts kā tāds tikai. Bet atkal nesaprotu, ja tur bija roka un aizdomīga epizode, tad kpc neskatās video atkārtojumu? Tas pats, kas ar neieskaitītajiem goliem Vemblijā.
Tu laikam par futbolu diezgan maz ko esi lasījis bet skatījies noteikti neesi!
Slēpts komentārs: LATVIJĀ DZĪVOJOŠS LATVIETIS
, 2017-09-27 14:02, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Varu piebilst tikai, ka Ronaldo pret stiprām valstvienībām ir iesitis neko. Pret vājām gan sasit, bet tas tā, fakts kā tāds tikai.
Un tad? Cik reizes gadā tad Portugāle dabū spēlēt ar tām pašām spēcīgākajām izlasēm?
Cik viņš ir Clasico sasitis, cik viņš ir pasaules spēcīgākajā turnīrā (ČL) pret citiem elites klubiem sasitis.
Es tiešām brīnos, ka pēc visa šī vēl kāds sagaida, ka viņam kaut kas vēl būtu ko pierādīt.
, 2017-09-27 14:02, pirms 7 gadiem
Dārgais Krištianu, līdz dižumam Tev vēl augt un augt. Brazīļu pensis Pelē iesita 1281 vārtus.
, 2017-09-27 15:45, pirms 7 gadiem
Statastika runā pati par sevi, messi šajā kategorijā ir labāks par cr7. Runājot par izlase, messi pasaules kausā vismaz kko varēja izdarīt, ja nešaubos tad tika atzīts par mvp
, 2017-09-27 16:04, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Varu piebilst tikai, ka Ronaldo pret stiprām valstvienībām ir iesitis neko. Pret vājām gan sasit, bet tas tā, fakts kā tāds tikai. Bet atkal nesaprotu, ja tur bija roka un aizdomīga epizode, tad kpc neskatās video atkārtojumu? Tas pats, kas ar neieskaitītajiem goliem Vemblijā.
Un, ko tagad viņam darīt, ka kvalifikācijas ciklā ir tādas komandas saliktas???? Nesist iekšā??? Tak varēji uzreiz pateikt, ka tev ir pilnīgi vienalga, kam viņš iesitīs/neiesitīs tāpat atradīsi iemeslu par ko piekasīties.
, 2017-09-27 23:46, pirms 7 gadiem
Ronaldo statistika - 3 pazaudētas bumbas, 5 skaistas piespēles atpakaļ, kā arī skaisti ieripināta bumba tukšos vārtos!
, 2017-09-27 23:51, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: a rezultativitaate ta nav mainiijusies,kaa sita golus,taa ar sit,galvenais jau rezultaats nevis vai pirms tam apmudiiji 5speeleetaajus
Ko tu vispār domā ar sevis rakstīto? Runa ir par SPĒLĒTĀJU, un labākie SPĒLĒTĀJI SPĒLĒ, nevis dažas reizes sagaida kad uz viņiem paripinās bumbu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.