Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Viasat Sport Baltic un Viasat Xtra piedāvā UEFA Čempionu līgas spēles

Viasat Sport Baltic un Viasat Xtra piedāvā UEFA Čempionu līgas spēles
Lionels Mesi un Luiss Svaress
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā UEFA Čempionu līgas otrās kārtas spēles: Dortmundes Borussia – Madrides Real, Leicester City – Porto, Menhengladbahas Borussia – Barcelona un Madrides Atletico – Minhenes Bayern. Nenokavē UEFA Čempionu līgas spēles Viasat kanālos!

UEFA Čempionu līgas pirmās kārtas spēles lielākā daļa galveno fovarītu guva pārliecinošas uzvaras - Minhenes Bayern ar 5:0 pārspēja Rostov, Barcelona ar 7:0 Celtic, Dortmundes Borussia ar 6:0 Varšavas Legia un Manchester City ar 4:0 Menhengladbahas Borussia. Otrajā kārtā Dortmundes futbolistiem pretinieks ir ievērojami nopietnāks - titula īpašnieki Madrides Real. Arī Minhenes Bayern otro uzvaru gūt būs sarežģīti - Vācijas titulētākais klubs izbraukuma spēlēs ar ČL finālistiem Madrides Atletico.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Tas, ka spēle uzticēta aizvadītās sezonas UEFA Čempionu līgas, Euro 2016 un FA kausa finālu galvenajam tiesnesim Markam Klatenburgam, jau vien liecina, kādas raudzes maču mums būs iespēja baudīt. Dortmundes komanda pēdējā laikā zibeņo ar lieliem rezultātiem (četrās spēlēs pēc kārtas kopā gūti 20 vārti!) un jauniem kluba rekordiem, kamēr Madrides Real ir divi punktu zaudējumi pēc kārtas Spānijas čempionātā. Čempionu līgas jauno sezona abas sāka ar uzvarām. Otrdien vismaz vienai būs jāsamierinās ar pirmo punktu zaudējumu šajā turnīrā..."

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
"Lestera turpina pārrakstīt komandas vēstures spožākās lapaspuses un šī būs viņu pirmā spēle Čempionu līgā savu skatītāju priekšā. Lai arī Lapsām ir bēdīgs sākums Premjerlīgā (tikai 12.vieta pēc sešām kārtām un 1:4 zaudējums iepriekšējā spēlē pret Manchester United), Eiropas klubu prestižākais turnīrs ir sākts ar 3-0 uzvaru pret Beļgijas Brugge unkomandas līdzjutēji klusībā cer, ka komanda Čempionu Līgā sarūpēs līdzīgu pārsteigumu kā pērn Anglijā. Ažiotāža ap gaidāmo maču ir milzīga un laukumā solās būt daudz emociju - sapnis turpinās, pilsētā ierodoties Porto vienībai. Pret portugāļu komandām Leicester City vēl nekad iepriekš nav spēlējusi oficiālu spēli, arī jauns ieraksts vēstures lapās, bet to darījis ir komandas jauniegūtais uzbrucējs Islams Slimani, kurš, pārstāvot Sporting, pēdējās trijās spēlēs pret Porto ir guvis 5(!) vārtus.."

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Menhengladbahas vienība bezcerīgi zaudēja pirmās kārtas mačā ar Manchester City 0:4, un diez vai komandai izdosies tikt pie punktiem arī pret Barcelona. Spāņu grands grupu turnīru iesāka spīdoši, ar 7:0 sasitot Glāzgovas Celtic. Tajā mačā trīs vārtus guva Lionels Mesi, taču Spānijas čempionāta spēlē ar Atletico argentīnietis iedzīvojās savainojumā, un komandai nevarēs palīdzēt. Neskatoties uz to, Barcelona ir pietiekami daudz spēlētāji, kuri var gūt vārtus un izcīnīt uzvaras - tam par apliecinājumu arī pēdējā spēlē pieci gūtie vārti pret Hihonas Sporting (5:0). Lai arī Borussia kopumā labi ir iesākusi sezonu, spāņu kluba spēlētāji ir meistarīgāki un pieredzējušāki - tieši viesi izcīnīs trīs punktus."

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Atliek atcerēties pagājušās sezonas pusfināla divas lielkaujas, lai papildu zemteksti šim superklubu duelim vairs nebūtu jāmeklē. Taču tas nebūs vienīgais īpašais duelis šajā vakarā. Pirms diviem gadiem Čempionu līgas finālā Madrides derbijā aci pret aci tikās Djego Simeone un Karlo Ančeloti, kurš tobrīd vadīja Real un uzvarēja. Tādas lietas kā zaudējumus finālā neaizmirst... Starp citu, Atletico futbolisti šosezon nav zaudējuši nevienā no septiņām spēlēm, bet Bayern uzvarējuši visās astoņās!"

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Otrdien, 27.septembrī 21:35 Dortmundes Borussia – Madrides Real
• Otrdien, 27.septembrī 23:45 Leicester City – Porto
• Trešdien, 28.septembrī 21:35 Menhengladbahas Borussia – Barcelona
• Trešdien, 28.septembrī 23:45 Madrides Atletico – Minhenes Bayern

UEFA Čempionu līgas spēles Viasat Xtra kanālos:
• Otrdien, 27.septembrī 21:40 Viasat Xtra 2 Lisabonas Sporting – Legia Warszava
• Otrdien, 27.septembrī 21:40 Viasat Xtra 3 Maskavas CSKA – Tottenham Hotspur
• Otrdien, 27.septembrī 21:40 Viasat Xtra 4 Leicester City – Porto
• Otrdien, 27.septembrī 21:40 Viasat Xtra 5 Monaco – Leverkūzenes Bayer
• Otrdien, 27.septembrī 21:40 Viasat Xtra 6 Sevilla – Lyon
• Otrdien, 27.septembrī 21:40 Viasat Xtra 7 Kobenhavn – Brugge

• Trešdien, 28.septembrī 21:40 Viasat Xtra 2 Besiktas – Kijevas Dynamo
• Trešdien, 28.septembrī 21:40 Viasat Xtra 3 Arsenal – Basel
• Trešdien, 28.septembrī 21:40 Viasat Xtra 4 Celtic – Manchester City
• Trešdien, 28.septembrī 21:40 Viasat Xtra 5 Ludogorets – Paris Saint-Germain
• Trešdien, 28.septembrī 21:40 Viasat Xtra 6 Napoli – Benfica
• Trešdien, 28.septembrī 21:40 Viasat Xtra 7 Rostov – PSV Eindhoven

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.