Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Brazīlijas pussargs Arturs nepievienojas "Barcelona" sastāvam pirms ČL spēlēm

Brazīlijas pussargs Arturs nepievienojas "Barcelona" sastāvam pirms ČL spēlēm
Arturs. Foto: Zumapress.com

Spānijas futbola klubam „Barcelona” šodien nepievienojās Brazīlijas futbolists Arturs, kurš nav devies laukumā pēc viņa gaidāmā transfēra uz „Juventus” izziņošanas. Arturs esot sācis pārrunas ar klubu par viņa priekšlaicīgu atbrīvošanu.

23 gadus vecā spēlētāja Artura un „Barcelona” kluba vadības attiecības pēdējo nedēļu laikā ir pamatīgi sarežģījušās, vēsta ESPN. 30. jūnijā tika izziņots darījums, kura rezultātā Arturs pēc sezonas beigām pievienosies „Juventus” par 82 miljoniem eiro, un pēc tam Arturs vairs laukumā nav devies. Viņš pats par to ir neapmierināts, un tādēļ pieprasa, lai klubs viņam ļauj atstātu sastāvu jau tagad.

„Barcelona” Spānijas čempionāta sezonu jau noslēgusi, bet vēl priekšā Čempionu līgas izslēgšanas spēles. Astotdaļfināla atbildes spēlē tai pretim stāsies cits Itālijas klubs „Napoli”, turklāt diskvalifikācijas dēļ spēlēt nevarēs citi vidējās līnijas futbolisti Arturo Vidals un Serhio Busketss.

„Barcelona” spēlētāji šodien pulcējās, lai veiktu Covid-19 testus, taču Arturs tajos nepiedalījās, un tiek ziņots, ka viņš atrodas Brazīlijā, uz kuru devās pēc īsas atpūtas Turcijā. Viņš uz Brazīliju devies bez kluba atļaujas, un „Barcelona” izvērtē, vai nevērsties pret Arturu, apsūdzot viņu līguma nepildīšanā. Šobrīd notiek pārrunas, kā nokārtot situāciju abpusēji izdevīgi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...


, 2020-07-27 23:18, pirms 4 gadiem
Zel ka iesledzas princeses gajienu, un neaizskaramiba!!!
, 2020-07-27 23:50, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Zel ka iesledzas princeses gajienu, un neaizskaramiba!!!
A ko Tu gribeeji?No saakuma neveeleejaas pamest Barcu,peec kaa vinju divus meeneshus vadiiba terorizeeja,kameer piekrita klubu pamest.Un tad,kad dariijums tika nosleegts,Setjens par vinju vispaar aizmirsa, ja nemaldos vienaa speelee pashaas beigaas tik izlaida laukumaa uz padsmit min.Shoreiz esmu pilniigi speeleetaaja pusee,nesmuki vadiiba izdariijaas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
38

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".
Dortmundiešu prieks. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix
4

Dortmunde neilgos intervālos sagrauj Simeones atlētu aizsardzību un tiek pusfinālā

UEFA Čempionu līgas pusfinālu pirmoreiz kopš 2013. gada sasniedza Dortmundes "Borussia", šovakar divos dažu minūšu intervālos uguņojot uzbrukumā un ar 4:2 pārspējot Madrides "Atlético". Summā Vācijas klubam uzvara ar 5:4.