Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

EL: Šteinboram salda uzvara, Rakels rezervē, Lietuvas klubi turpina spridzināt

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

EL: Šteinboram salda uzvara, Rakels rezervē, Lietuvas klubi turpina spridzināt
Pāvels Šteinbors cīņā ar "Midtjylland" uzbrucēju
Foto: Pjotrs Matusevičs (imago/Newspix/Scanpix)

Šodien Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā tika izspēlētas 29 pirmās spēles trešās kārtas ietvaros. Pāvela Šteinbora pārstāvētā "Arka" pēc 38 gadu pārtraukuma atgriezās Eirokausos un pēdējās minūtēs izrāva 3:2 uzvaru pār Dānijas "Midtjylland". Izcili Eiropas līgā turpina spēlēt Lietuvas divas komandas "Sūduva" un "Trakai".

Deniss Rakels Eirokausos debitēja 16(!) gadu vecumā, iznākot uz pāris minūtēm "Liepājas metalurga" sastāvā Gruzijā pret Tbilisi "Dinamo". Tomēr kopumā jēkabpilieša kontā līdz šai sezonai Eirokausos bija tikai trīs spēles un pēdējā no tām tālajā 2010. gadā to pašu liepājnieku sastāvā. Deniss šī brīža klubā Poznaņas "Lech" debitēja tieši Eiropas līgā, kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā divreiz uznākot uz maiņu pret norvēģu "Haugesund". Aizvadītajā nedēļas nogalē Rakels "Lech" rindās debitēja arī Ekstraklasē, turklāt pamatsastāvā, bet šodien Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas mačā viesos pret Nīderlandes "Utrecht" atgriezās uz rezervistu soliņa. Šoreiz Rakels laukumā tā arī netika, bet "Lech" pret spēles favorīti "Utrecht" nopelnīja itin apmierinošu 0:0.

Arī Pāvels Šteinbors Eirokausos debitēja "Liepājas metalurga" rindās, un viņa kontā līdz šim vakaram bija sešas spēles - jāizceļ 0:0 neizšķirts izbraukumā pret Zalcburgas "Red Bull". Pēdējo spēli Eirokausos Šteinbors bija aizvadījis 2012. gadā, bet šodien uz Eiropas skatuves mūsu vārtsargs atgriezās Gdiņas "Arka" sastāvā, uzņemot Dānijas "Midtjylland", kas iepriekšējā kārtā divās spēlēs sasita septiņus vārtus "Jelgavas" pāridarītājas "Ferencvaros" vārtos. Jāatgādina, ka "Arka" Eiropas līgas ceļazīmi nopelnīja, pateicoties arī Šteinbora lielam devumam - Ekstraklasē lielāko sezonas daļu pavadot uz rezervistu soliņa, Pāvels sargāja savas komandas vārtus Polijas kausa izcīņā, kurā izdevās triumfēt. Kausa iegūšana ļāva "Arka" kluba pastāvēšanas 88 gadu vēsturē otro reizi kvalificēties Eirokausiem - pirmā reize tālajā 1979. gadā.

"Arka", protams, izpārdeva visus 14 tūkstošus biļešu un lieliskā gaisotnē mājinieku komanda spēlēja ar lielu iedvesmu, neliekot Šteinboram pirmajā pusstundā sevišķi nervozēt par savu vārtu drošību. Taču tad sekoja trakas astoņas minūtes. 31. minūtē "Arka" guva vārtus - izcili individuāli nospēlēja pieredzējušais brazīliešu uzbrucējs Markuss Vinisiuss, kurš izmānīja sedzēju un, atrodoties ārpus soda laukuma, skaisti ielidināja bumbu devītniekā. "Arka" prieki bija ļoti īsi - haotiski nospēlēja poļu komandas aizsargi un nigērietis Rilvans Hasans no neliela attāluma neatstāja cerības Šteinboram (1:1). Tā bija tikai daļa no aukstās dušas - pēc stūra sitiena Markam del Hendem tika ļauts uzsist no tuvas distances un, lai gan bumba lidoja praktiski virsū Šteinboram, īsti noreaģēt mūsu vārtsargs nepaguva (1:2). Un uzreiz vēl viens pavērsiens. Nepārdomāta atspēle atpakaļ, ko pārtvēra "Arka" futbolists - viņš neprecīzi uzsist ar galvu paguva, taču uzreiz tika notriekts. Pendele, ko tas pats Vinisiuss pārvērta rezultātā 2:2.

Otrā puslaika vidū vēlreiz iekrita "Arka" aizsardzība un tika norībināts Šteinbora sargāto vārtu pārliktnis. Kopumā pēc pārtraukuma "Midtjylland" brīžiem piederēja jūtams teritoriāls pārsvars, bet "Arka" spēja vairs neielaist un kompensācijas laikā izraut saldu uzvaru. Pēc standartsituācijas bumbu ar galvu skaisti vārtos pārvirzīja uz maiņu nākušais Rafals Siemaško. "Arka" izcīnīja uzvaru ar 3:2, bet skaidrs, ka atbildes spēle Dānijā būs vairāk nekā sarežģīta.

Kamēr Latvijai Eirokausi noslēdzās kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā, Lietuva var lepoties ar diviem klubiem trešajā kārtā, turklāt šovakar kaunā nekrita, un tas vēl maigi izsakoties. "Liepāju" izsitusī "Sūduva" devītajā minūtē panāca jau 2:0 pret Andra Vaņina ilggadējo Šveices klubu "Sion". Varētu sagaidīt, ka viesiem vajadzīgs tikai laiks, lai atgūtos un uzlabotu situāciju, taču "Sūduva" pārsteidzoši turēja 2:0, bet kompensācijas laikā guva trešos vārtus, kas var izrādīties ļoti svarīgi divu spēļu summā - 3:0. Bukmeikeri pirms mača uz "Sūduvas" uzvaru piedāvāja koeficientu 6.00, nemaz nerunājot par tik lielu rezultātu.

Savukārt "Trakai" mājas spēlē pret Maķedonijas "Škendija", izgājienā kļūdoties viesu vārtsargam, vadību ieguva jau 47. sekundē. Pie 1:0 lietuvieši reāli varēja panākt 2:0 un drīz par neizmantoto iespēju tika sodīti (1:1), taču pēc šī pavērsiena "Trakai" nenokāra galvas un uzvarēja ar 2:1. Uzvarētāju labā abus vārtus guva 21 gadu vecais krievu leģionārs Maksims Maksimovs, kuram šīs sezonas Eirokausos septiņi(!) vārti - viņš visa turnīra snaiperu sarakstā atrodas pirmajā vietā, bet, piemēram, visi Latvijas klubi kopā Eirokausu 10 spēlēs guva vien piecus vārtus... Jāpiebilst, ka "Škendija" jau pie 1:2 otrā puslaika vidū īsā laikā tika pie diviem noraidījumiem un pusstundu spēlēja deviņu vīru sastāvā, taču Lietuvas čempionāta vicelīderei neizdevās pārsvaru vēl vairāk palielināt.

Grieķu "Panathinaikos" izgāja laukumā izteiktas favorītes lomā (1.50-4.00-7.00) pret Romāna Grigorčuka vadīto Azerbaidžānas "Gabala". Puslaika izskaņā par spēli ar roku tika piespriests 11 metru soda sitiens uz viesu vārtiem. "Panathinaikos" to realizēja, taču vairāk par 1:0 neizspieda, kas saglabā ukraiņu speciālistam cerības tikt pie kārtējā nozīmīgā skalpa Eiropas klubu futbolā. Starp citu, reizi ar "Gabala" Grigorčuks "Panathinaikos" jau apspēlēja - pirms diviem gadiem Eiropas līgas "play off" (izšķirošā kārta par iekļūšanu grupu turnīrā 0:0 mājās un 2:2 viesos, uzvarot pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem.

Eirokausu sezonu šodien sāka arī lielvalstu klubi. Pirmkārt, protams, jāmin, starpsezonu periodā ievērojami pastiprinājusies "Milan", kas Eirokausos piedalās pirmo reizi kopš 2014. gada. Milānieši ne gluži spēcīgākajā sastāvā, bet ar četriem vasaras jaunpienācējiem (Franks Kesjē, Mateo Musakio, Rikardo Rodrigess, Fabio Borīni) ierindā viesos Rumānijā ar 1:0 pieveica "Craiova". Tieši jaunpienācēji noorganizēja vienīgo vārtu guvumu - Borīni nopelnīja brīvsitienu, kuru realizēja Rodrigess. Tikmēr Spānijas "Athletic" no Bilbao izbraukumā nācās samierināties ar 1:1 pret citu rumāņu komandu Bukarestes "Dinamo". Zīmīgi, ka "Dinamo" sastāvā izlīdzinājumu ar fantastisku tālsitienu panāca leģendārā Rivaldu 22 gadus vecais dēls Rivaldinju.

Šovakar vēl spēlēja arī Liverpūles "Everton", kuras starta vienpadsmitniekā pret slovāku "Ružomberok" iznāca arī Veins Rūnijs. Tāpat cīņas aizvadīja tādas komandas kā Vācijas "Freiburg", Francijas "Marseille" un "Bordeaux". Visas minētās četras futbola lielvalstu komandas savu skatītāju priekšā izcīnīja uzvaras - "Everton" panākumu gaidīja visilgāk, 65. minūtē ar tālsitienu pēc stūra sitiena vārtus gūstot Leitonam Beinsam. Pie negaidītiem rezultātiem jāpiemin Nīderlandes PSV zaudējums 0:1 savā laukumā pret horvātu ceturto labāko komandu "Osijek".

Eiropas līga, kvalifikācijas turnīra trešā kārta

PSV Eindhoven (Nīderlande) - Osijek (Horvātija)0:13.aug.
Trakai (Lietuva) - Shkëndija (Maķedonija)2:13.aug.
Krasnodar (Krievija) - Lyngby (Dānija)2:13.aug.
Sturm Graz (Austrija) - Fenerbahçe (Turcija)1:23.aug.
Panathinaikos (Grieķija) - Gabala (Azerbaidžāna)1:03.aug.
Mladá Boleslav (Čehija) - Skënderbeu Korçë (Albānija)2:13.aug.
Austria Wien (Austrija) - AEL Limassol (Kipra)0:02.aug.
Dinamo Zagreb (Horvātija) - Odd (Norvēģija)2:13.aug.
Dinamo București (Rumānija) - Athletic Bilbao (Spānija)1:13.aug.
Olimpik Donetsk (Ukraina) - PAOK (Grieķija)1:13.aug.
Arka Gdynia (Polija) - Midtjylland (Dānija)3:23.aug.
Östersund (Zviedrija) - Fola Esch (Luksemburga)1:03.aug.
Bordeaux (Francija) - Videoton (Ungārija)2:13.aug.
Maccabi Tel Aviv (Izraēla) - Panionios (Grieķija)1:03.aug.
Utrecht (Nīderlande) - Lech Poznań (Polija)0:03.aug.
CS U Craiova (Rumānija) - Milan (Itālija)0:13.aug.
Brøndby (Dānija) - Hajduk Split (Horvātija)0:03.aug.
Gent (Beļģija) - Rheindorf Altach (Austrija)1:13.aug.
Astra Giurgiu (Rumānija) - FC Oleksandriya (Ukraina)0:03.aug.
Everton (Anglija) - Ružomberok (Slovākija)1:03.aug.
Aberdeen (Skotija) - Apollon Limassol (Kipra)2:13.aug.
Red Star Belgrade (Serbija) - Sparta Prague (Čehija)2:03.aug.
Botev Plovdiv (Bulgārija) - Marítimo (Portugāle)0:03.aug.
Bnei Yehuda (Izraēla) - Zenit Saint Petersburg (Krievija)0:23.aug.
Marseille (Francija) - Oostende (Beļģija)4:23.aug.
SC Freiburg (Vācija) - Domžale (Slovēnija)1:03.aug.
AEK Larnaca (Kipra) - Dinamo Minsk (Baltkrievija)2:03.aug.
AIK (Zviedrija) - Braga (Portugāle)1:13.aug.
Sūduva Marijampolė (Lietuva) - Sion (Šveice)3:02.aug.

Šteinbors ar komandas biedriem līksmo pēc uzvaras pār dāņu klubu

1 2 3 96 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2017-07-27 23:10, pirms 7 gadiem
Milzīgs prieks par braļukām, tikai žēl, ka Trakai vēl kādu golu neielika

  +8 [+] [-]

, 2017-07-27 23:14, pirms 7 gadiem
Braļukas malači! Žēl tik, ka Trāķi vēl kādu neiebakstīja tajās 30min, ko spēlēja 11pret9.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-27 23:20, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Braļukas malači! Žēl tik, ka Trāķi vēl kādu neiebakstīja tajās 30min, ko spēlēja 11pret9.
Cerams, ka beigās tas nebūs izsķirošais faktors tam, ka Shkendija tiks tālāk

  +3 [+] [-]

, 2017-07-27 23:20, pirms 7 gadiem
Haljavchiki Celtic (Suuduva), ne tikai Barcu izdevaas uzvareet mistiski, bet tagad arii Sion! Mees ar savu "briinishkjiigo futbolu", buutu Sionam paargaajushi paari ar 6:0! Ibem!

     [+] [-]

, 2017-07-27 23:21, pirms 7 gadiem
Arvien vairāk mani sāk uztraukt Rakela liktenis Poznaņā, cerams, ka jau drīzumā sāks sist golus, jo savādāk turpinās tupēt rezervē.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-27 23:23, pirms 7 gadiem
"Arka" šosezon aizvadījusi jau 4 spēles, nevienā nezaudot. Visās 4 spēlēs vārtus sargāja Šteinbors, kas, protams, nevar nepriecēt Veiksmi arī turpmākajā sezonā!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-27 23:25, pirms 7 gadiem
Girtelis rakstīja: Haljavchiki Celtic (Suuduva), ne tikai Barcu izdevaas uzvareet mistiski, bet tagad arii Sion! Mees ar savu "briinishkjiigo futbolu", buutu Sionam paargaajushi paari ar 6:0! Ibem!
Nevajag jau nu izdomāt tagad tur kaut ko. Abās spēlēs Liepāja tomēr bumbu kontrolēja vairāk, otrajā - pat krietni vairāk. Tas, ka Sūduva lieliski spēlē no aizsardzības un rada daudz labu iespēju pretuzbrukumos un tas, ka mūsu ''Barca'' galīgi nespēj spēlēt kā pirmais numurs nenozīmē to, ka fakti nav fakti un tos var atstāt malā, lai dzītu savu stāstu...

Piekrītu, ka Sūduva labāk nospēlēja kā Liepāja, izmantojot savus trumpjus pilnībā, bet tas nenozīmē to, ka bumbas kontrolē Liepājai nebija pārsvars abās spēlēs... Protams, salīdzinājums Barca un Celtic sevišķi mūsdienu kontekstā nav korekts, bet fakts kā tāds, ja runājam par bumbas kontroli, bija!

  +6 [+] [-]

, 2017-07-27 23:27, pirms 7 gadiem
Abiem leishu klubiem lielas uzvaras. Sudavai 1 visticamakais bus jaiesit izbraukum, jo Sion majas noteikti 3 var pasi iesist. Zel, ka Trakai pedejas 30min neko nevareja izdarit, kautgan bija lielais vairakums. Makedonija bus loti smagi.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-27 23:31, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: "Arka" šosezon aizvadījusi jau 4 spēles, nevienā nezaudot. Visās 4 spēlēs vārtus sargāja Šteinbors, kas, protams, nevar nepriecēt Veiksmi arī turpmākajā sezonā!
Dānijā maz variantu, paļubomu.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-27 23:49, pirms 7 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Nevajag jau nu izdomāt tagad tur kaut ko. Abās spēlēs Liepāja tomēr bumbu kontrolēja vairāk, otrajā - pat krietni vairāk. Tas, ka Sūduva lieliski spēlē no aizsardzības un rada daudz labu iespēju pretuzbrukumos un tas, ka mūsu ''Barca'' galīgi nespēj spēlēt kā pirmais numurs nenozīmē to, ka fakti nav fakti un tos var atstāt malā, lai dzītu savu stāstu...

Piekrītu, ka Sūduva labāk nospēlēja kā Liepāja, izmantojot savus trumpjus pilnībā, bet tas nenozīmē to, ka bumbas kontrolē Liepājai nebija pārsvars abās spēlēs... Protams, salīdzinājums Barca un Celtic sevišķi mūsdienu kontekstā nav korekts, bet fakts kā tāds, ja runājam par bumbas kontroli, bija!
Gribas tev piekrist, vai kaa gribas! Diemzheel pats biju maajas speelee tribiinees. Saakumaa shkjita, ka man taads negatiivs noskanjojums nez no kaa uzradies. Leishi seezh priekshaa un saanjus, un lec kaajaas, kad paraadaas pusmoments. Muuseejiem tik fanu sektoraa bungas pleesh bungaadinjas. Patika tas dziedaataajs, kuram sieva un 2 beerni liidzi. Bet savaadaak, lielaakaa dalja saprata, ka kautkas stipri nav taa, kaa vajag. Uzbrukumaa neskrienam nemaz. tikai uz centra liinijas ap 6 speeleetaaji staav. Saakumaa padomaaju, ka speeleetaaji "sagurushi" vai nesaprot speeles plaanu, bet tad plaans tapa skaidrs, jo tas visticamaak bija noraadiijums aizsargiem un def.pussargiem staaveet centraa vienaa liinijaa. To saaka pamazaam lielakaa dalja saprast, shkjiet ieskaitot Kosinkevichu, kursh seedeeja tieshi priekshaa un galvu kjera ik pa laikam. Neredzeeju ne kaadu paarsvaru uzbrukumaa, ne momentu paarpilniibu.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-27 23:56, pirms 7 gadiem
Čau,esmu viens no tiem 10. Liepājas klauniem, kuri bija ielikti tai desminiekā! Nē jau no pertijas teiktā, bet dažu labu te profiku! Tagad man jums jautājums par Suduvas komandu???? Vai tiešām jūs vēl ticat ka, ja rezultāts pirmjā spēlē būtu liepājā piemēram 1-0 liepājas labā,ka spēle lietuvā ritētu, kā tā notika otrajā pret liepāju??? Man jau nu liekas ka, tie 10 klauni nu ir gudrāki par tiem pārējiem!

     [+] [-]

, 2017-07-27 23:57, pirms 7 gadiem
Nu, draugi aiziet,atgriežamies pie vecās tēmas!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-27 23:59, pirms 7 gadiem
Ja Latvijas klubiem kausi beigušies, tad jāpriecājas par kaimiņu leišu panākumiem. Vismaz Sūduvai jau nu vajadzētu tikt nākamajā kārtā.

  +6 [+] [-]

, 2017-07-28 00:03, pirms 7 gadiem
Ja jau tā Suduva bija tik vājš klubs kā to apgalvoja Pertija, Novickis un Funis kā tad viņi tagad var uzvarēt Šveices Sion? In your face - kā saka. Diez vai Pertijas Liepājai kas tāds vispār būtu bijis pa spēkam. Pertija tik var muldēt par kaut kādu tur Barcelonu, Celtic, līdzjutējus saukt par klauniem un publiski nolikt Suduvas komandas treneri un teikt ka Suduva ir necienīga tur spēlēt - atšķirībā no Liepājas aka Barcelonas līmeņa kluba.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-28 00:06, pirms 7 gadiem
Futbola spečuki, kur nu esam palikuši?

  +2 [+] [-]

, 2017-07-28 00:10, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Ja Latvijas klubiem kausi beigušies, tad jāpriecājas par kaimiņu leišu panākumiem. Vismaz Sūduvai jau nu vajadzētu tikt nākamajā kārtā.
Arii Traakjiem gribas noveeleet naakamo kaartu. Varbuut tad Indriksona "ideaalaa fitbola sisteema" dazhiem futbola cilveekiem saaks likties farss. Pagaidaam izskataas, ka absoluuti lielaakajai daljai ir po..j

  +3 [+] [-]

, 2017-07-28 00:17, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: Futbola spečuki, kur nu esam palikuši?
Kuru interesē tava Liepāja? sen jau izkritusi no EK!!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-28 00:23, pirms 7 gadiem
M8arca,mani ne jau Liepāja interesē,bet tie spečuki kuri teica ka, Suduva spēlēja vāji un pragmatiski! Tas bija domāts manā teiktā!
Slēpts komentārs: b.k.h.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-28 07:56, pirms 7 gadiem
Man liels prieks,ka rupji kļūdījos prognozē,Sūduvas sakarā,mačā pret Sion.Otrais un sevišķi trešais gols vienkārši skaisti Pie tam trešos iekrāva "neko Jelgavā nerādošais" Karolis Laukžemis.Šveicē jau viegli nebūs,bet trīs vārti ir laba fora.Kas attiecās uz FK Liepājas treneru izteikumiem,tad Mareks un Tamazs tādi Latvijas futbola Anderseni vien ir.Laikam līdz pat šim brīdim nevar sagremot to,ka tieši Sūduvas treneris viņus apspēlēja tīri taktiski,īpaši Liepājas spēlē.Tāpēc arī stāsta pasakas mēdijiem.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-28 08:06, pirms 7 gadiem
Un vēl,īpaši izceltā bumbas kontrole, arī šoreiz šajā spēlē liels pārsvars
šveiciešiem 62% pret Sūduvas 38% Galvenais rādītājs tomēr ir rezultāts uz tablo.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-28 08:17, pirms 7 gadiem
Ko var perties par to Barca-celtic, paskatas uz si gada Glazgovas Rangers.Tadu piemeru ir loti daudz.
Starpiba starp suduvu un liepaja ir viena. Suduvas komanda jau ir ieelots mehanisms bet Liepaja tikai vel ellojas.
Neviena komanda kas ir uzbuveta no teju vai nulles pirma gadaa nerada to ko varetu. Kaa piemeram Riga,RFS un senak Venta(kura padevas pec pirmiem zaudejumiem) arii starptautiskaa limenii chelsea kad Abramovics iegruda 200+milj nebija rezultats.
Ja Fk Liepaja taa turpinas un spes pienemt Kamaza filozofiju tad domaju ka nakamgad FKL bus daudz lielaks speks.
Bet to ka izslegsanas speles ir kautkas ipass to nav jaatgadina.
Un sogad (ipasi Liepajaa) Suduva bija labaka kas speja izmantot savu vienigo momentu 2jaa gola. Jo pirmais bija tikai sagadisanas pec. Bet ar to futbols arii ir interesants,ka uzvar tas kam lielaka nopelnitaa veiksme(pie lidzvertigam komandam).
Tiesam zel Trakai kas 30min neizmantoja 2viru parsvaru, jo atbildees bus daudz grutak. Lai 3.08 beicas abiem leisu klubiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-28 08:20, pirms 7 gadiem
b.k.h. Tās nav naids,tā ir realitāte!

  -1 [+] [-]

, 2017-07-28 08:32, pirms 7 gadiem
Nopietni??? Jūs tagad rakstos klāt liksiet to, kādus koefus uz spēli piedāvāja bukmeikeri, vai arī pie vārdu salikuma ''izteikts favorīts'' arī liksiet klāt koefus? Pilnīgs pazors.. Tā jau šī ir liela sērga sportā, bet jūs vēl to pinat iekšā rakstos.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-28 08:41, pirms 7 gadiem
b.k.h. rakstīja: Pašol na rečku d.rsu miķ ar savu naidu, klauns.
Vecīt, šoreiz klauns esi Tu, jo visi fakti, kā saka krievi, na ļico.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-28 08:41, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Ja jau tā Suduva bija tik vājš klubs kā to apgalvoja Pertija, Novickis un Funis kā tad viņi tagad var uzvarēt Šveices Sion? In your face - kā saka. Diez vai Pertijas Liepājai kas tāds vispār būtu bijis pa spēkam. Pertija tik var muldēt par kaut kādu tur Barcelonu, Celtic, līdzjutējus saukt par klauniem un publiski nolikt Suduvas komandas treneri un teikt ka Suduva ir necienīga tur spēlēt - atšķirībā no Liepājas aka Barcelonas līmeņa kluba.
Nesagrozi info. Rakstīju ka Sūduva nospēlēja ļoti vāji otro spēli pret Lietuvu.
Jelgava arī uzvarēja 3-0 Slovan. Vai tad Jelgava uzreiz skaitās spēcīgs klubs. Arī vāji klubi, izlases var nospēlēt veiksmīgi. Andora uzvarēja Ungāriju, Latvija kādreiz izsita Turciju un EČ spēlē 0-0 ar Vāciju. Tev futbolā ļoti daudz rezultātus var uzrakstīt , kad vājš klubs uzvar spēcīgu.
Baltijā nav spēcīgu futbola klubu.
Kopumā man ir lielas pretenzijas pret Liepāju , ka tā neuzvarēja divu spēļu summā Sūduvu. Tik vāja Sūduva kā otrā spēlē noteikti bija jāuzvar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-07-28 09:02, pirms 7 gadiem
Ziechis rakstīja: Ko var perties par to Barca-celtic, paskatas uz si gada Glazgovas Rangers.Tadu piemeru ir loti daudz.
Starpiba starp suduvu un liepaja ir viena. Suduvas komanda jau ir ieelots mehanisms bet Liepaja tikai vel ellojas.
Neviena komanda kas ir uzbuveta no teju vai nulles pirma gadaa nerada to ko varetu. Kaa piemeram Riga,RFS un senak Venta(kura padevas pec pirmiem zaudejumiem) arii starptautiskaa limenii chelsea kad Abramovics iegruda 200+milj nebija rezultats.
Ja Fk Liepaja taa turpinas un spes pienemt Kamaza filozofiju tad domaju ka nakamgad FKL bus daudz lielaks speks.
Bet to ka izslegsanas speles ir kautkas ipass to nav jaatgadina.
Un sogad (ipasi Liepajaa) Suduva bija labaka kas speja izmantot savu vienigo momentu 2jaa gola. Jo pirmais bija tikai sagadisanas pec. Bet ar to futbols arii ir interesants,ka uzvar tas kam lielaka nopelnitaa veiksme(pie lidzvertigam komandam).
Tiesam zel Trakai kas 30min neizmantoja 2viru parsvaru, jo atbildees bus daudz grutak. Lai 3.08 beicas abiem leisu klubiem.
Turpini stāstīt pasakas?
Neviens nelika Pertijai izjaukt mehanismu, kurš jau bija salikts, un kuru vajadzēja tikai iesmērēt ar solidolu. Tas tā pārnestā nozīmē.
Komandas kodols bija izveidots jau iepriekšējās trīs sezonās, un bija nepieciešams piestrādāt tikai pie atsevišķā niansēm. Ieskaitot taktiskos risinājumos.
Runājot IT valodā Pertija pēc pussezonas (Ziemas kausu ieskaitot) nav vel pat ''mātes plati'' izvēlējies, un nemaz nerunājot par to ko spraust virsū šai ''mātes platei''.
Jā, starp citu, jau tiko Pertija tika apstiprināts par galveno tika karināti makaroni uz ausīm, ka jau šosezon sitīs visus lupatlēveros. Kaut kā Jums pēkšņi mainijies tas kurss, un visas lielās uzvaras tiek solītas nākamsezon. Man tas nedaudz atgādina Brežņeva un, īpaši, Hruščova solījumiem par ''gaišo komunismu zemes virsū''.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-28 09:03, pirms 7 gadiem
HMB-PIKAPS!!!!!!!! rakstīja: Leishiem tieshaam iet, protams arii veicas, BET kaa jau zinam veicas stiprakajam!!! LV futbols Gunjas deel ir nogremdeets tik dzili, ka pat pret feeram, kas ir Vpils lielumaa tautas zinaa mes jau zaudejam

jums kauns nava???
Leiši attīra savu futbolu no padomju mantojuma, kamēr mums vadībā čekisti. progresu nav ko gaidīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-28 09:07, pirms 7 gadiem
Ziechis rakstīja: Ko var perties par to Barca-celtic, paskatas uz si gada Glazgovas Rangers.Tadu piemeru ir loti daudz.
Starpiba starp suduvu un liepaja ir viena. Suduvas komanda jau ir ieelots mehanisms bet Liepaja tikai vel ellojas.
Neviena komanda kas ir uzbuveta no teju vai nulles pirma gadaa nerada to ko varetu. Kaa piemeram Riga,RFS un senak Venta(kura padevas pec pirmiem zaudejumiem) arii starptautiskaa limenii chelsea kad Abramovics iegruda 200+milj nebija rezultats.
Ja Fk Liepaja taa turpinas un spes pienemt Kamaza filozofiju tad domaju ka nakamgad FKL bus daudz lielaks speks.
Bet to ka izslegsanas speles ir kautkas ipass to nav jaatgadina.
Un sogad (ipasi Liepajaa) Suduva bija labaka kas speja izmantot savu vienigo momentu 2jaa gola. Jo pirmais bija tikai sagadisanas pec. Bet ar to futbols arii ir interesants,ka uzvar tas kam lielaka nopelnitaa veiksme(pie lidzvertigam komandam).
Tiesam zel Trakai kas 30min neizmantoja 2viru parsvaru, jo atbildees bus daudz grutak. Lai 3.08 beicas abiem leisu klubiem.
Chelsea no vienkārša Premjerlīgas augšgala kluba tika pārvērsts par regulāru ČL 1/4 un 1/2 finālu komandu un Anglijas absolūtu top3 komandu. Jau pirmajā sezonā. Nevajag muļķības stāstīt. Nejau tikai tūlītēji tituli ir rezultāti.

Tas, ka Romans ar Leicester brīnumdari ātri sakašķējās, tas jau ir cits stāsts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 96 komentāri