Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dubra: "Neļāvām īriem neko izveidot uzbrukumā"

Dubra: "Neļāvām īriem neko izveidot uzbrukumā"
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Baltkrievijas pēdējo desmit gadu čempione Barisavas BATE UEFA Čempionu līgas trešo kvalifikācijas kārtu sāka ar uzvaru pār Īrijas "Dundalk" (1:0). Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Dubra aizvadīja visas 90 minūtes un kluba mājaslapā komentēja aizvadīto maču.

"Kopumā emocijas ir pozitīvas," sacīja Kaspars Dubra, kurš atgriezās laukumā pēc divām izlaistām spēlēm Čempionu līgā pret Somijas SJK (2:0, 2:2). "Galvenais, ka neielaidām, kas ir ļoti svarīgi no divu spēļu summas viedokļa. Tagad labā noskaņojumā gatavosimies cīņai pret Brestas "Dinamo" un izbraukumam uz Īriju."

BATE un "Dundalk" savā starpā Čempionu līgas otrajā kvalifikācijas kārtā tikās arī pirms gada, kad BATE uzvarēja ar 2:1 (savā laukumā) un 0:0 (viesos). "Kā šķita, šoreiz pret "Dundalk" darbojāmies organizētāk nekā pirms gada mājās. Tad mūs kaut kādā ziņā pārsteidza, bet šoreiz nekas tāds nenotika. Zinājām, ar ko mums ir darīšana, un paņēmām bumbu savā kontrolē. Un piespiedām pretiniekus dziļi aizsargāties, gandrīz neko neļaujot viņiem izveidot uzbrukumā."

"Tiesa, pirmajā puslaikā viņiem bija labs moments. Par laimi, Serjoga Veremko izglāba. Centīsimies turpmāk nepieļaut tamlīdzīgas situācijas," Dubra turpināja. "Atslēgt viesu masīvo aizsardzību nebija viegli. Uzbrucējiem ir grūti izrauties sitiena pozīcijā, kad ap pretinieku soda laukumu ir tik liels spēlētāju blīvums. Varbūt pietrūka tālo sitienu. Kaut gan momenti bija – arī man. Uzsitu ar galvu pēc Mišas Gordeičuka centrējuma. Protams, gribējās iesist, bet trāpīju pa pārliktni."

"Domāju, ka atbildes spēlē "Dundalk" ar visiem spēkiem dosies uzbrukumā – zaudēt viņiem nav ko. Ceru, ka stingri un droši nospēlēsim aizmugurē un realizēsim savas iespējas," Dubra noslēdza."

Izmantotie resursi:
Новости клуба » Инфоцентр » Официальный сайт » ...


Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.