Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Cauņa: "Spēles beigās mūsu spiediens deva rezultātu"

Cauņa: "Spēles beigās mūsu spiediens deva rezultātu"
Aleksandrs Cauņa
Foto: AP/Scanpix

Krievijas kluba Maskavas CSKA latviešu futbolists Aleksandrs Cauņa pēc UEFA Čempionu līgas spēles pret AS "Roma" (1:1) paudis prieku, ka komandai pirms pēdējās spēļu kārtas izdevies saglabāt izredzes uz iekļūšanu astotdaļfinālā.

Cauņa pēc ilgāka pārtraukuma spēli sāka CSKA komandas sākumsastāvā un laukumā pavadīja 64 minūtes. Komandas galvenais treneris Leonīds Sluckis atzinis, ka kopumā pussargs ar saviem pienākumiem esot ticis galā.

"Romas klubs labi spēlēja aizsardzībā. Bija grūti nogādāt bumbu mūsu uzbrucējiem un pussargiem pozīcijās, no kurām var izdarīt sitienus, tādēļ mums no distances neizdevās pārbaudīt pretinieku vārtsarga modrību. Tomēr spēles beigās mūsu spiediens, kuru centāmies palielināt visu otro puslaiku, deva rezultātu un mēs guvām ļoti svarīgus vārtus," secina latviešu futbolists.

Cauņa neslēpj prieku par mača rezultātu, kas ļauj turpināt cīņu par iekļūšanu Čempionu līgas astotdaļfinālā. Pēdējā spēļu kārtā CSKA viesos tiksies ar Minhenes "Bayern", kas jau nodrošinājuši uzvaru E apakšgrupā, bet AS "Roma" savā laukumā uzņems "Manchester City". CSKA, "Roma" un "Manchester City" rēķinā pašlaik ir pa pieciem punktiem.

"Ir svarīgi, ka mums izdevās panākt labu rezultātu un aizvadīt labu spēli. Mēs labi nospēlējām pret "Manchester City" gan savās mājās, gan izbraukumā, bet šovakar ieguvām punktu pret "Roma". Mums ir izdevies iesaistīties cīņā par izkļūšanu no apakšgrupas tik spēcīgā konkurencē," piebilst Cauņa.

Izmantotie resursi:
uefa.com


Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
48

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".
Dortmundiešu prieks. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix
4

Dortmunde neilgos intervālos sagrauj Simeones atlētu aizsardzību un tiek pusfinālā

UEFA Čempionu līgas pusfinālu pirmoreiz kopš 2013. gada sasniedza Dortmundes "Borussia", šovakar divos dažu minūšu intervālos uguņojot uzbrukumā un ar 4:2 pārspējot Madrides "Atlético". Summā Vācijas klubam uzvara ar 5:4.