Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Bayer" un "Arsenal" var garantēt vietu Čempionu līgas 1/8 finālā

"Bayer" un "Arsenal" var garantēt vietu Čempionu līgas 1/8 finālā
Lodnonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers neslēpj, ka komandai šobrīd ir grūts laika posms.
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīrā šovakar vietu astotdaļfinālā centīsies nodrošināt Leverkūzenes "Bayer 04" un Londonas "Arsenal" futbolisti.

Berbatovs atgriežas Leverkūzenē

C apakšgrupas līderu duelī Leverkūzenes "Bayer 04" savā laukumā uzņems Francijas klubu AS "Monaco". Laukuma saimniekiem uzvara nodrošinās pirmo vietu apakšgrupā, bet ar neizšķirtu pietiks, lai garantētu dalību izslēgšanas spēlēs. Tikmēr "Monaco" futbolistiem pat uzvara Vācijā vēl nenodrošinās vietu astotdaļfinālā. Gaidāmajā mačā atgriešanos Leverkūzenes "BayArena" stadionā pēc astoņu gadu pārtraukuma piedzīvos bulgāru uzbrucējs Dimitars Berbatovs, kurš tieši "Bayer" komandā kļuva par plaši pazīstamu futbolistu. Taču šoreiz viņš būs pretinieku sastāvā, jo pirms aptuveni gada Berbatovs pievienojās "Monaco" komandai.

Dienas agrajā spēlē plkst. 19.00 Sanktpēterburgas "Zenit" savā laukumā mērosies spēkiem ar Lisabonas "Benfica" komandu. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē Lisabonā viesi svinēja uzvaru ar 2:0, bet šovakar zaudējums abām komandām var laupīt cerības uz iekļūšanu astotdaļfinālā.

C apakšgrupas turnīra tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Bayer43017:39
2.Monaco41211:15
3.Zenit41123:44
4.Benfica41122:54

Kuram vairāk problēmu - "Arsenal" vai "Borussia"?

Londonas "Arsenal" komanda savā laukumā uzņems D apakšgrupas līdervienību Dortmundes "Borussia", kas jau garantējusi vietu astotdaļfinālā. Lai izslēgšanas spēlēs iekļūtu arī "Arsenal", mājiniekiem pietiks ar neizšķirtu, tomēr premjerlīgas klubs noteikti būs motivēts revanšēties par zaudējumu Dortmundē (0:2).

Realizēt plānus par revanšu gan nopietni apdraud savainojumu likstas - šovakar palīdzēt nevarēs virkne spēlētāju, ieskaitot Mesutu Ezilu, Džeku Vilšīru un Vojcehu Ščesniju, turklāt, iespējams, nespēlēs arī komandas labākais vārtu guvējs šīs sezonas turnīrā Denijs Velbeks. Ne mazāk problēmu šobrīd ir "Borussia" komandai, kas bundeslīgā noslīdējusi jau uz 16. vietu. Šī vakara mačā Dortmundes klubam palīdzēt nevarēs Marko Roiss, Matss Hummelss, Sokratis Papastatopulos un Svens Benders. Tāpat pastāv iespēja, ka traumas dēļ laukumā nedosies arī Jakubs Bļaščikovskis.

Otrā D apakšgrupas spēlē RSC "Anderlecht" savās mājās uzņems Stambulas "Galatasaray". Mājinieki vēl saglabā niecīgas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs, taču arī pašu uzvaras vēl to nespēs garantēt - jācer arī uz "Arsenal" neveiksmēm. Lielāku intrigu šim mačam dod cīņa par trešo vietu apakšgrupā, kas ļaus sezonu turpināt Eiropas līgā.

D apakšgrupas turnīra tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Borussia D440013:112
2.Arsenal42119:77
3.Anderlecht40225:92
4.Galatasaray40133:131

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2014-11-26 13:31, pirms 9 gadiem
Nu nezinu... Manuprāt Borussia nespēj pacelties no 16. vietas, nevis noslīdējusi līdz tai.

     [+] [-]

, 2014-11-26 14:12, pirms 9 gadiem
Par Dortmundi !!!