Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Valdība izdara izņēmumu – Madrides "Real" futbolistiem nebūs jāsēž karantīnā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Valdība izdara izņēmumu – Madrides "Real" futbolistiem nebūs jāsēž karantīnā
Serhio Ramoss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Noslēdzoties nacionālajiem čempionātiem, komandas sākušas gatavoties Čempionu līgas izšķirošajām spēlēm. Madrides "Real" sagaida atbildes spēle pret "Manchester City", un Lielbritānijas valdība lēmusi, ka Spānijas čempioniem nebūs jāpavada 14 dienas karantīnā.

Ieceļojot Lielbritānijā no Spānijas, cilvēkiem 14 dienas jāpavada pašizolācijā, taču uz Madrides "Real" futbolistiem šie noteikumi neattieksies, lēmusi valdība. Tā norādījusi, ka cilvēki, kuru sakarā veikts izņēmums, dzīvos un strādās burbuļa vidē aiz slēgtām durvīm. Noteikumi neattieksies uz spēlētājiem, treneriem, tiesnešiem un arī mediju pārstāvjiem.

Astotdaļfināla dueļa pirmā spēle tika aizvadīta 26. februārī Madridē, un "City" izbraukumā bija pārāka ar 2:1. Otrajā puslaikā ar precīziem sitieniem izcēlās Gabriels Žezuss un Kevins de Breine. Atbildes spēle notiks 7. augustā "Etihad" stadionā Mančestrā.

UEFA sagaida, ka visi Čempionu līgas un Eiropas līgas dueļi norisināsies paredzētajā laikā un plānotajos stadionos. Organizācija norādījusi, ka tā nav lietas kursā par ceļošanas ierobežojumiem, kas attiektos uz kādu no komandām.

Jāatgādina, ka no ceturtdaļfināla stadijas Čempionu līga tiks aizvadīta Lisabonā, Portugāles galvaspilsētā. Ceturtdaļfināli sāksies 12. augustā, spēlēm notiekot četras dienas pēc kārtas. Pāra uzvarētāja tiks noskaidrota vienā mačā. Pusfināli notiks 18. un 19. augustā, bet fināls notiks 23. augustā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-07-26 19:03, pirms 4 gadiem
ok, viss pareizi!