Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bartomeu: ""Barcelona" ir Čempionu līgas favorīte. Esam favorīti visos turnīros"

Bartomeu: ""Barcelona" ir Čempionu līgas favorīte. Esam favorīti visos turnīros"
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas vicečempiones "Barcelona" prezidents Žozeps Bartomeu paudis pārliecību, ka Katalonijas grandam ir pa spēkam triumfēt Čempionu līgā, kaut komandas kapteinis Lionels Mesi iepriekš izteicās, ka ar šādu sniegumu nav reāli sasniegt pat ceturtdaļfinālu.

""Barcelona" ir jebkura turnīra, kurā piedalās favorīte, ieskaitot šīs sezonas Čempionu līgu. Īpaši jāņem vērā mūsu spēlētāju uzvaras gars un centīna. Šis ir piemērots brīdis, lai jau atkal nodemonstrētu mūsu komandas talantu, ambīcijas un prasmi spēlēt labu futbolu," teica Žozeps Bartomeu.

Barselona par Eiropas spēcīgāko komandu nav kronēta kopš 2015. gada, kad Berlīnē notikušajā finālā ar 3:1 tika pieveikta Turīnas "Juventus". Tagad astotdaļfinālā pretī stāv cita Itālijas komanda "Napoli". Duelī tika aizvadīta pirmā spēle, un tā Neapolē beidzās ar neizšķirtu 1:1. Čempionu līgas izšķirošās spēles tiks aizvadītas augustā.

Jāpiezīmē, ka Lionels Mesi pēc Spānijas čempionāta noslēguma, kas "Barcelona" sagādāja pamatīgu vilšanos, nebaidījās paust kritiku par klubā notiekošo. Viņš atzina – ja komanda turpinās spēlēt tikpat vāji, "Napoli" barjera būs nepārvarama. "Gada sākumā izteicos – ja spēlēsim šādi, neuzvarēsim Čempionu līgā. Taču mēs nespējām uzvarēt pat Spānijā," sašutumu pauda Mesi.

Kapteinim ir saspīlētas attiecības ar kluba vadību, bet Bartomeu ir pārliecināts, ka argentīnietis karjeru pabeigs turpat, kur sāka – "Barcelona" kreklā. "Mesi daudzas reizes ir izteicies, ka karjeru vēlas pabeigt tieši Barselonā. Nemaz nešaubos, ka līgums tiks pagarināts," pauda Bartomeu. Pašreizējā Mesi vienošanās ir spēkā līdz nākamajai vasarai.

Neskatoties uz to, ka komanda ieguva tikai sudrabu, Mesi atkal spīdēja. Viņš Spānijas čempionātā aizvadītajās 33 spēlēs guva 25 vārtus un atdeva 23 rezultatīvas piespēles, abos rādītājos būdams turnīra labākais.

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/futb...
https://www.mundodeportivo.com/futb...


, 2020-07-26 14:57, pirms 4 gadiem
Visu cieņu Barcai, bet savāciet savu prezi. Kāda favorīte vēl. Viena no noteikti, bet ne galvenā..
, 2020-07-26 15:30, pirms 4 gadiem
Matlss rakstīja: Visu cieņu Barcai, bet savāciet savu prezi. Kāda favorīte vēl. Viena no noteikti, bet ne galvenā..
Tu antin, to var pateikt par jebkuru superklubu, vieni no, bet ne galvenie
, 2020-07-26 15:37, pirms 4 gadiem
Te ,pat zirgam ,jāsmejas 😄
Bortemeu jau sen nav pilns rublis..
Pirms sezonas domāju ka treblis iespējams, bet visticamāk , būs sasista sile.
, 2020-07-26 20:15, pirms 4 gadiem
Jēzus un Marija! Te ir tikai viens variants. 2 zaķi ar vienu šāvienu: jāmaina prezidentu un treneri. Bjelsa būtu tieši laikā, kā jau Mesi teica. Vienmēr esmu apbrīnojis šo treneri.
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.
Jūrmalas "Spartaks". Foto: Optibet Virslīga
5

Par mēģinājumu ietekmēt spēles rezultātu piespriež 200 stundas sabiedrisko darbu

Rīgas apgabaltiesa trešdien par mēģinājumu manipulēt ar Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas kvalifikācijas spēles rezultātu apsūdzētajam Ruslanam Bagirovam piesprieda 200 stundas sabiedrisko darbu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.