Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgā triumfējušās Lionas vārtsardze finālā spēlēja ar delnas kaula lūzumu

Agris Suveizda

Čempionu līgā triumfējušās Lionas vārtsardze finālā spēlēja ar delnas kaula lūzumu
Sāra Buadī
Foto: Reuters/Scanpix

Lionas "Olympique" trešo gadu pēc kārtas un piekto reizi kopumā triumfēja UEFA Čempionu līgā sievietēm, finālspēlē Kijevā pagarinājumā ar 4:1 pieveicot "Wolfsburg".

Vācijas klubs pagarinājuma pašā sākumā izvirzījās vadībā, taču jau pēc dažām minūtēm palika mazākumā un ielaida četrus vārtus. Kā izrādījās, Lionas "Olympique" vārtsardze Sāra Buadī pamatlaika izskaņā sadursmē ar savas komandas spēlētāju iedzīvojās savainojumā un spēli turpināja ar lauztu roku.

Jau pēc mača beigām sarunā ar žurnālistiem Buadī pieļāva iespēju, ka pagarinājumu aizvadījusi ar lauztu roku, un tas vēlāk apstiprinājās medicīniskajās pārbaudēs. 31 gadu vecajai vārtsardzei kreisās rokas plaukstā tika atklāts piektā delnas kaula lūzums. Rīt viņai tiks veikta operācija

Lionas "Olympique" ir tituliem bagātākais klubs Čempionu līgā sievietēm, un arī Francijas sieviešu futbolā tieši Lionai ir visvairāk trofeju – 16 čempiones tituli un deviņi kausi. Jau pēc piecām dienām Lionas "Olympique" varēs izcīnīt desmito kausu, jo finālā Strasbūrā tiksies ar PSG. Šajā mačā komandas vārtus sargās Buadī dubliere Polina Pero-Maņēna.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-26 16:19, pirms 6 gadiem
ak Dievs ! Neticami ! Kas par raksturu sievietei . Ar lauztu roku, tas nu gan ir kaut kas !