Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Eiropas līgas 1/2 fināli: "Atletico" pret "Arsenal" un "Salzburg" pret "Marseille"

Eiropas līgas 1/2 fināli: "Atletico" pret "Arsenal" un "Salzburg" pret "Marseille"
Antuāns Grīzmans un Djēgu Kosta
Foto: PA Wire/PA Images

Šovakar tiks aizvadītas pirmās pusfinālspēles UEFA Eiropas līgas turnīrā. Madrides ''Atletico'' savā laukumā uzņems Londonas ''Arsenal", bet ''Marseille'' viesosies pie ''Salzburg" futbolistiem. Abas spēles sāksies pulksten 22:05.

Madrides ''Atletico'' Eiropas līgas 1/16 uzsāka ar cīņu pret Dānijas komandu ''Copenhagen''. Spāņi izcīnīja panākumus ar 4:1 un 1:0, pārliecinoši soļojot uz priekšu. Savukārt astotdaļfinālā Madrides klubs tikās ar Maskavas ''Lokomotiv'', pret kuru izcīnīta vēl graujošāka uzvara - 3:0 un 5:1. Ceturtdaļfinaļā ''Atletico'' pārvarēja ''Sporting'' barjeru - 2:0 un 0:1.

Londonas ''Arsenal'' 1/16 finālā tikās ar ''Ostersunds'' no Zviedrijas, kuru pirmajā spēlē pārliecinoši pieveica ar 3:0, bet atbildes spēlē piedzīvoja ļoti negaidītu zaudējumu ar 1:2. Astotdaļfinālā ''Arsenal'' pretī stājās krietni titulētāks klubs Itālijas ''Milan'', bet lielas problēmas Anglijas Premjerlīgas vienībai neradās - 2:0 un 3:1. Savukārt soli pirms pusfinālā ''Arsenal'' ar 4:1 un 2:2 pieveica Maskavas CSKA.

Interesanti, ka Eiropas turnīros ''Arsenal'' un ''Atletico'' savā starpā tiksies pirmo reizi. Londonas klubam pret spāņu komandām ir desmit uzvaras, septiņi neizšķirti un 14 zaudējumi, savukārt ''Atletico'' pret angļu vienībām iekrājusi deviņas uzvaras, deviņus neizšķirtus un piecus zaudējumus. Spēles sākums pulksten 22:05.

Austrijas klubs ''Salzburg'' Eiropas līgas ''play-off'' turnīru uzsāka ar sarežģītu panākumu pret Spānijas komandu ''Real Sociedad'' - 2:2 un 2:1. Astotdaļfinālā ''Salzburg'' diezgan negaidīti no turpmākās cīņas izslēdza Vācijas Bundeslīgas klubu Dortmundes ''Borussia'' - 2:1 un 0:0. Pēc tam sekoja fantastiska cīņa pret Itālijas ''Lazio'' - 2:4 zaudējums pirmajā spēlē, bet atbildes mačā izcila 4:1 uzvara sniedza vietu pusfinālā.

''Marseille'' Eiropas līgas izslēgšanas turnīra ievadā tikās ar Portugāles komandu ''Braga'', pret kuru pirmajā spēlē izcīnīja graujošu 3:0 uzvaru, pēc kā varēja atļauties atbildes spēlē piedzīvot zaudējumu ar 0:1. Astotdaļfinālā ''Marseille'' gaidīja spēle ar ''Athletic'' no Spānijas. Francūžiem izdevās uzvarēt abās spēlēs - 3:1 un 2:1. Savukārt pēdējā duelī pirms pusfinālā ''Marseille'' ar 0:1 un 5:2 sakāva ''Leipzig'' futbolistus.

Interesanti, ka pirms 25 gadiem ''Marseille'' izcīnīja savu pirmo un vienīgo UEFA Čempionu līgas titulu, bet ''Salzburg'' togad spēlē UEFA kausa izcīņas finālā. Arī šīs spēles sākums paredzēts 22:05.


, 2018-04-26 16:42, pirms 6 gadiem
Madridē, fināls pirms fināla.
, 2018-04-26 17:53, pirms 6 gadiem
Arsenal un Marsiele tak mājās spēlē
, 2018-04-26 20:12, pirms 6 gadiem
Par ATM - Marseļa finālu!
, 2018-04-26 22:16, pirms 6 gadiem
Tiesnesim medaļu, sapist spēli jau 10. minūtē!
, 2018-04-26 22:19, pirms 6 gadiem
tāds sākums
ko ta jus teiksat par sito tiesnesi jau noraka 10mitaja minutee
, 2018-04-26 23:02, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка
, 2018-04-26 23:04, pirms 6 gadiem
ziecha16 rakstīja: tāds sākums
ko ta jus teiksat par sito tiesnesi jau noraka 10mitaja minutee
Tiesnesis neizdarīja neko tādu, ko nevajadzēja izdarīt! Abas dzeltenās bija attaisnotas, jo abās Vrsaljko noreaģēja par vēlu. Otrajā (strīdīgajā) viņš varēja savainot Lakazetu, tāpēc arī šī dzeltenā bija vietā... Runājot par "noraktu" spēli - Atletico nemaz tik slikti neizskatās arī 10 vīru sastāvā, tā ka viss vēl nav beidzies...
, 2018-04-26 23:51, pirms 6 gadiem
petravicus rakstīja: Tiesnesis neizdarīja neko tādu, ko nevajadzēja izdarīt! Abas dzeltenās bija attaisnotas, jo abās Vrsaljko noreaģēja par vēlu. Otrajā (strīdīgajā) viņš varēja savainot Lakazetu, tāpēc arī šī dzeltenā bija vietā... Runājot par "noraktu" spēli - Atletico nemaz tik slikti neizskatās arī 10 vīru sastāvā, tā ka viss vēl nav beidzies...
un nekas nemaz nav beidzies ")))
, 2018-04-26 23:59, pirms 6 gadiem
ziecha16 rakstīja: un nekas nemaz nav beidzies ")))
Tieši šādu spēļu dēļ Arsenal fani grib tikt vaļā no Vengera, jo acīmredzot viņam nav ne jausmas, kā spēlēt ar 1 vīra pārsvaru, ja visu spēli to tik vien dara kā uz krossiem spēlē. Atletico ātri nolasīja šo taktiku un vairāk par 1 vārtiem neielaida...
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
38

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".
Dortmundiešu prieks. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix
4

Dortmunde neilgos intervālos sagrauj Simeones atlētu aizsardzību un tiek pusfinālā

UEFA Čempionu līgas pusfinālu pirmoreiz kopš 2013. gada sasniedza Dortmundes "Borussia", šovakar divos dažu minūšu intervālos uguņojot uzbrukumā un ar 4:2 pārspējot Madrides "Atlético". Summā Vācijas klubam uzvara ar 5:4.