Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Sezonas svarīgākajā spēlē bijām noguruši, bet pretiniece spēlēja svaigāka"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mourinju: "Sezonas svarīgākajā spēlē bijām noguruši, bet pretiniece spēlēja svaigāka"
Žozē Mourinju vakar zaudēja
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" galvenais treneris Žozē Mourinju pēc piedzīvotās sakāves UEFA Čempionu līgas pusfinālā pret "Bayern" sūdzējās par to, ka viņa komanda bija vairāk nogurusi, jo, atšķirībā no Minhenes vienības, cīnās par savas valsts titulu.

Abas komandas savā laukumā uzvarēja ar 2:1, bet pēc bezvārtu neizšķirta papildus 30 minūtēs Madridē tika sisti 11 metru sitieni, kuru sērijā "Real" iesita tikai vienu no saviem četriem sitieniem, nespējot iekļūt finālā.

"Lai arī abas spēles bija līdzīgas, mēs vairāk bijām pelnījuši uzvarēt, jo esam sarežģītākā situācijā. "Real" cīnās par līgas titulu Spānijā, bet "Bayern" Vācijā ne. Ar mani tas pats atgadījās "Chelsea" laikā, kad "pendelēs" zaudējām Liverpūlei.

Mēs toreiz cīnījāmies par titulu, bet "Liverpool" atpalika 30 punktus un iepriekšējā Premjerlīgas spēle pret "Fulham" spēlēja ar rezervistiem. Tagad notika tas pats – ja nebūtu iesaistīti cīņā par La Liga titulu, nedēļas nogalē varētu atļauties atpūtināt dažus spēlētājus. Mēs varētu būt svaigāki," noguruma apstākli akcentēja Žozē Mourinju.

"Čempionu līgas finālā spēlēs Bundeslīgas 2. vietas ieguvēja un Premjerlīgas 5. labākā komanda. Abas pirms Čempionu līgas pusfināla atbildes mačiem varēja atļauties dot atpūtu saviem līderiem," piebilda Mourinju.

Portugāļi treneris sūkstījās par kalendāru, bet slavēja savus spēlētājus: "Kad Itālijā cilvēkiem teicu par kalendāra piekoriģēšanu, manī klausījās. Spānijā tas nav iespējams. Sezonas svarīgākajā mačā bijām noguruši. "Bayern" paveicās vairāk nekā mums. Mani spēlētāji jūtas lepni, viņiem neko nevar pārmest. Noteikti ar šo komandu vēlreiz mēģināšu uzvarēt Čempionu līgā!"

"Nospēlējot divas stundas, "pendeles" nav viegli iesist. Netrāpa pat pasaulē labākie – Krištianu Ronaldu, Lionels Mesi," norādīja Mourinju.

Finālā Mourinju fanos par "Chelsea", ar kuru viņam ir labi zināmās īpašās attiecības.

"Kad atradāmies vadībā ar 2:0, mums pietrūka kontroles pār bumbu. "Bayern" ir ļoti laba komanda. Savās mājās mums bija laba iespēja. "Pendeles" var trenēt, taču dzīvē viss notiek citādāk. Katrs var būt pārliecināts par savu sitienu, bet neiesisto sitienu cēloņus nevajadzētu meklēt. Šī neveiksme jāaizmirst pēc iespējas ātrāk," sacīja viens no retajiem, kurš vakar spēja realizēt pēcspēles 11 metru sitienu - Šabi Alonso.

"Bayern" vadītājs Jups Hainkess saprotamu iemeslu dēļ bija sajūsmā: "Šī bija maģiska nakts. Pirmajās 15 minūtēs mums bija lielas problēmas, bet spēles turpinājumā mana komanda dominēja. Aizvadījām sensacionālu maču un guvām īpašu uzvaru. Manuels Noeirs bija fantastisks – atvairīja divas "pendeles", bet trešo ar acīm novirzīja pāri vārtu pārliktnim."

"Alaba, Gustavo un Badštūbers paveica lielisku darbu, tāpēc ļoti žēl, ka viņi nevarēs palīdzēt finālā. Taču arī "Chelsea" nebūs četru pamatsastāva spēlētāju, tāpēc abas komandas būs vājinātā sastāvā. Pats galvenais, ka tikām finālā, šobrīd nekam citam nav nozīmes," sacīja Hainkess.

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site
The official website for European football –...

1 2 67 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 10:06, pirms 12 gadiem
Lai, cik noguruši viņi nebūtu pendeles ir jāsit iekšā jebkurā laikā..

 +37 [+] [-]

, 2012-04-26 10:08, pirms 12 gadiem
Nez Ramosa bumba jau ir kautkur piezemējusies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2012-04-26 10:13, pirms 12 gadiem
Mammu ta ir zvaigze ? - Ne ta ir Ramosa Bumba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-04-26 10:35, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: Viņam vēl aiz vien patīk ņaudēt un ņaudēt, augstas klases treneris, bet čīkst kā mazs bērns..
Bet šoreiz viņš taisnību runā - nez cik tas visu ietekmēja laukumā, bet Bay līgas spēlē atpūtināja gandrīz visu pamatsastāvu, kamēr Real bija pret Barcu jāspēlē, kur neko taupīt nevarēja.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 10:36, pirms 12 gadiem
Laiki pienākuši... Man kā MU fanam jājūt līdzi finālā "zilajiem" tikai tāpēc, ka angļu klubs spēlēs pret nīstajiem vāciešiem, kuriem vēl piedevām ir ļoti lielas iespējas apliecināt Linekera slaveno frāzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 10:40, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: Ak Dievs!
Viņš pēc katras spēles vaid un sten, ka tas nav labi un šitas.. Profesionālim tomēr vajag savādāk runāt.
Kapēc? Vismaz dzīva cilvēka intervija nevis parastās nodrāztās standartfrāze - "coach said to play for 150% and we played for 150%. I think we played good" kā filmā "Bedazzled" ar B.Freizeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-26 10:48, pirms 12 gadiem
Tas portugālis vienmēr meklē kaut kādus attaisnojumus, varēja taču reiz pa visām reizēm kā vecis ar olām atzīt, ka ir sakauts un novēlēt veiksmi saviem pretiniekiem.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 10:50, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: Žēl, ka tevi atkal dupā paņēma no rīta... ļoti žēl, būtu mazāk tādi mazi neattīstīti radījumiņi kā tu...
Neesi pamanījis, ka pats lieto nodilušas frāzes un neko nevari pats jēdzīgu izdomāt kā tikai bērnu variantu - Pats Tāds!

Turpini vaidēt un stenēt niecība, nekam citam Tu tāpat nederi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 10:54, pirms 12 gadiem
Viens un Divi rakstīja: Bērns vien turpini tālāk skolā mācīties... neviss deldēt skolas solu...
Atkārtošos jau, bet tev niecība atrodas biksiņās.
Tev laikam visi ir bērni pederast!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 11:01, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Nekad neesmu sevi par tādu saucis. Tikai prognozes, kuras nepiepildījās.
Kā vienmēr

  -1 [+] [-]

, 2012-04-26 11:04, pirms 12 gadiem
Atrunas, atrunas...labāk varēja pakomentēt pirmajā spēlē pēdējās minūtēs ielaisto golu...kas tur traucēja? Arī nežēlīgais nogurums? tieši tur arī principā palika uzvara divu spēļu summā

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 11:13, pirms 12 gadiem
Katrs izvēlās prioritātes, Real zaudējot Barsai El Clasico tā pat varēja iegūt La Liga titulu, bet šajā gadījumā abām spāņu komandām bija svarīgāka La Liga par ČL. Paši vainīgi...
Manuprāt šeit nav, ko apcelt Bayern, kuri atpūtināja savējos, tas ir sports, neko darīt.

     [+] [-]

, 2012-04-26 11:13, pirms 12 gadiem
Uzzinot, kas ir Mourinju, ar kādu noslieci, es sāku savādāk domāt par viņu. Lai vai kā, bet + zīmi nekādi nevaru viņam ielikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-26 12:27, pirms 12 gadiem
Brex rakstīja: Uzzinot, kas ir Mourinju, ar kādu noslieci, es sāku savādāk domāt par viņu. Lai vai kā, bet + zīmi nekādi nevaru viņam ielikt.
Vai vispār, kaut ko saproti no lielā sporta? Tukšs muldoņa.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 12:42, pirms 12 gadiem
kkaadu iemeslu jau vienmer atradiiss mourinjo!

  -3 [+] [-]

, 2012-04-26 13:39, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: "EKSPERTS" >>>>>
nu drausmīgi kruti pēc spēles sameklēt nepareizu prognozi un tēlot gudrinieku varbūt pats vari pirms katras spēles prognozēt rez un visi rādīs ar pirkstiem,ja nebūs pareizi?

  -2 [+] [-]

, 2012-04-26 13:43, pirms 12 gadiem
Iga iļi Goga rakstīja: Neesi pamanījis, ka pats lieto nodilušas frāzes un neko nevari pats jēdzīgu izdomāt kā tikai bērnu variantu - Pats Tāds!

Turpini vaidēt un stenēt niecība, nekam citam Tu tāpat nederi.
pat nerunā, es šito džeku pamanīju, kad pie viena raksta no 5 komentiem 3 bija par "kaut ko biksiņās" kā redzams,nekur tālāk par biksiņām un dupā ņemšanu nav ticis, ko lai pārmet - cik nu ir cilvēks dzīvē redzējis,tik ir, tāda arī valodiņa

  +2 [+] [-]

, 2012-04-26 13:59, pirms 12 gadiem
cepuri nost Mourinju.. Peec speeles ieiet pretinieku gjeerbtuvee un apsveic komandu ar uzvaru. Kursh katrs treneris tik taalu neaizdomaatos.. Arii patika peecspeeles intervijaa kur vinjsh mineeja, ka vinja sirds daljeeji veel pieder gan Inter, gan Chelsea.. Taatad arii finaalaa buus par Chelsea!
Komenteet vinjsh var viskautko.. Daljeeja taisniiba arii tur ir..

Los geht es, FIIINAAAALE OO OOO O O, FIIINAAAALEEEEE OO OOO O !!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-04-26 14:13, pirms 12 gadiem
march_2k rakstīja: Bet šoreiz viņš taisnību runā - nez cik tas visu ietekmēja laukumā, bet Bay līgas spēlē atpūtināja gandrīz visu pamatsastāvu, kamēr Real bija pret Barcu jāspēlē, kur neko taupīt nevarēja.
Labakajiem ir janodroshina pirms tam punkti pashi vainiigi, ka pirmajaa spelee palaida Barcu tagad otrajaa vareetu palaist!

  -1 [+] [-]

, 2012-04-26 14:22, pirms 12 gadiem
paskaidrojiet man ads kapec pendeli sita ramoss?
nekadigi nevaru iebraukt bija ta4 kas sit

  +1 [+] [-]

, 2012-04-26 14:25, pirms 12 gadiem
par to pašu iedomājos jau pirms pusfināliem, ka gan barca gan real būs nekādi 3. tāda līmeņa spēlē nedēļas laikā, kur uz >100% visiem jānokapā. barca jau 2.spēlē nolūza, kad neko nespēja parādīt, real tādi izskatījās vakar.
tagad pašu spāņu futbola federācija var kost pirkstos, ka nepārcēla regulārā čempja el classico uz vēlāku laiku..
1 2 67 komentāri