Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lempards slavē "Bayern", Setjēns apmierināts ar neizšķirtu

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lempards slavē "Bayern", Setjēns apmierināts ar neizšķirtu
Hanss Dīters Fliks un Frenks Lempards. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla mačā Minhenes "Bayern" ar rezultātu 3:0 sagrāva Londonas "Chelsea", bet "Napoli" savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Katalonijas grandu "Barcelona". Pēc aizvadītajiem mačiem savu viedokli izteica abu komandu pārstāvji.

Londonas "Chelsea" galvenais treneris Frenks Lempards: "Minhenes "Bayern" līmenis ir fantastisks. Tā ir ļoti stipra komanda. Mēs nespēlējām ar pārliecību, un par to es esmu vīlies visvairāk. Dažreiz ir jābūt godīgam un šoreiz ir jāatzīst, ka viņi bija klasi augstāki par mums."

Minhenes "Bayern" galvenais treneris Hanss Dīters Fliks: "Es zinu Seržu Gnabrī jau ilgu laiku. Es vēroju viņa spēli "Arsenal" un valstsvienības rindās, un jau tad bija skaidrs uz ko viņš ir spējīgs."

"Spēlējot Vācijā, viņš rāda fantastisku sniegumu," treneris turpināja slavēt divu vārtu autoru. "Viņš ir progresējis "Bayern" sistēmā – viņš ir miestarīgs, ar labām darba spējām. Esmu priecīgs, ka viņš karjeru aizvada Vācijā un tieši mūsu komandā."

"Bayern" treneris atzina, ka spēles iznākums viņu apmierina: "Protams, ka rezultāts ir tiešām labs. Komanda izpildīja visu, ko bijām nolēmuši darīt. Mēs lieliski spējām fokusēties uz nostādītajiem mērķiem, un tieši tāpēc mēs uzvarējām ar rezultātu 3:0."

"Trīs vārtu pārsvars dod mums lielu pārliecību," izteicās divu vārtu autors Gnabrī. "Mums ir jābūt gataviem atbildes spēlei, un aizvadītās sezonas "Liverpool" atspēlēšanās pret "Barcelona" ir pierādījums tam, ka nedrīkst paļauties tikai uz pirmās spēles iznākumu."

"Napoli" izvirzījās vadībā pret "Barcelona", tomēr mačs noslēdzās ar rezultātu 1:1. “Barcelona” galvenais treneris Kike Setjēns atzina, ka rezultāts ir pozitīvs: "Spēles iznākums priekš mums ir pozitīvs. Mēs vairāk kontrolējām bumbu, tomēr kaut kas pietrūka, un "Napoli" aizsardzība spēlēja ļoti organizēti."

"Pēc tam, kad izlīdzinājām rezultātu, mums parādījās vēl iespējas gūt vārtus," Katalonijas kluba treneris turpināja. "Nedomāju, ka mūsu laukumā viņi būs spējīgi tik organizēti noturēties aizsardzībā, tāpēc mums ir jādomā pozitīvi par turpmāko turnīra gaitu."

"Napoli" galvenais treneris Dženāro Gatuzo: ""Barcelona" nespēja neko izveidot, jo mēs lieliski spēlējām aizsardzībā. Mēs spēlējām kā komanda. Esmu ļoti vīlies, jo viena kļūda mums maksāja vārtu zaudējumu."

"Taktiski mēs spēlējām gandrīz perfekti," Gatuzo turpināja, "bet mēs varējām nospēlēt vēl labāk. Izbraukumā "Camp Nou" būs grūti, bet mēs centīsimies pārvarēt astotdaļfināla barjeru."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-02-26 13:33, pirms 4 gadiem
Lempards!

     [+] [-]

, 2020-02-26 13:52, pirms 4 gadiem
Bomiits rakstīja: Lempards!
Kā savādāk? Lampard?
Latviskojot tā arī jāraksta