Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Malkoms par 41 miljonu no ''Bordeaux" pārcelsies uz "Barcelona"

Malkoms par 41 miljonu no ''Bordeaux" pārcelsies uz "Barcelona"
Malkoms
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola grands ''Barcelona'' savā īpašumā ieguvusi bijušo Francijas sestās spēcīgākās komandas ''Bordeaux'' Brazīijas uzbrucēju Malkomu. Pārejas summa sastādīšot 41 miljonu eiro.

21 gadu vecais Malkoms Bordo komandā bija no 2016. gada janvāra un pagājušajā sezonā 38 spēlēs izcēlās ar 12 vārtu guvumiem. Interesi par Malkomu izrādīja daudzi klubi, tostarp no Anglijas Premjerlīgas, piemēram, "Arsenal" un "Tottenham Hotspur".

Iepriekš bijām rakstījuši, ka Malkoms bija ļoti tuvu tam, lai pārceltos uz Itālijas čempionāta komandu ''Roma''. Un tā patiešām arī bija, itāļi pat bija likuši galdā 38 miljonus eiro, abas puses bija tuvu tam, lai parakstītu līgumu, tomēr pēdējā brīdī cīņā par Malkomu iesaistījās Spānijas grands ''Barcelona'', kas piedāvāja 41 miljonu, kas arī būs Malkoma pārejas summa uz spāņu klubu.

Malkomam pat otrdien bija jāierodas Romā, lai izietu medicīniskās pārbaudes, taču ''Barcelona'' piedāvājuma dēļ tas nenotika, un Brazīlijas futbolists tuvākajā laikā pievienosies ''Barcelona''. Malkoms ar ''Barcelona'' parakstīšot piecu gadu līgumu. Pieejamā informācija liecina, ka arī paša Malkoma alga ''Barcelona'' sastāvā būšot aptuveni divas reizes lielāka nekā tā būtu bijusi ''Roma''.

"Bordeaux", kas pagājušo sezonu Francijā noslēdza sestajā pozīcijā, jau ceturtdien viesosies Ventspilī, lai UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā tiktos ar "Ventspili". Jāpiemin, ka tiešraidē šo spēli demonstrēs Sportacentrs.com TV. Spēles sākums pulksten 17:45.

Izmantotie resursi:
Football News, Live Scores, Results &...


, 2018-07-24 15:18, pirms 6 gadiem
Butu labak Romai pardevuši, a to brīžiem izskatās ka Barca pati nezin ko grib.
, 2018-07-24 15:39, pirms 6 gadiem
nah Barcai šito kadru marinēt uz beņka? Esmu Barsas fans, bet nu uzskatu, ka šis pirkums par šādu summu bija lieks. LAbāk veco Igvainu būtu pa šiem ļamiem un kādus 20piemetuši klāt. Toties jāsaka, ka vismaz Ventspilij par vienu problēmu mazāk
, 2018-07-24 15:41, pirms 6 gadiem
Liidz ar to izskataas ka intrese par Viljanu buus izpleeneejusi.Es pat teiktu ka daudz izdeviigaaks pirkums-leetaaks un ar daudz jaunaaks,tagad tik jaacer ka aatri iejutiisies un spees attaisnot uz sevi liktaas ceriibas.
, 2018-07-24 15:52, pirms 6 gadiem
un Mina liekas ka tocna var kravaat koferus,jo Malkoms aiznjem 3 ne eiropiesha vietu komandaa
, 2018-07-24 15:54, pirms 6 gadiem
Mina PK parādīja izcili sniegumu,plus trīs vārti ja nemaldos,gan jau kāds lielais klubs tāpat nogrābs
, 2018-07-24 15:57, pirms 6 gadiem
Pārejas summa sastādīšot (C)
--------------------
Neko viņa nesastādīs, bet būs!
, 2018-07-24 15:59, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Liidz ar to izskataas ka intrese par Viljanu buus izpleeneejusi.Es pat teiktu ka daudz izdeviigaaks pirkums-leetaaks un ar daudz jaunaaks,tagad tik jaacer ka aatri iejutiisies un spees attaisnot uz sevi liktaas ceriibas.
Ko nu muldi! Kurš bez Rakitiča pēdējos 5 gados ir ticis pie regulāras spēlēšanas no jaunajiem nesuperzvaigznēm? Pat Turans netika pie spēlēšanas. Cerams puiku uzreiz atdos īrē un pēc pāris gadiem spēlēs Barcā. Pagaidām šis pirkums ir suns uz sienas kaudzes. Ā - vēl drausmīgais Gomes tikai ir ticis. Bet nu to trenera mīlestību uz viņu tikai viņš pats var izskaidrot.
, 2018-07-24 16:10, pirms 6 gadiem
FKV ceturtdien par vienu biedu mazāk, taču skaidrs, ka arī pārējie Bordeaux uzbrucēji būs pamatīgs izaicinājums ventspilnieku aizsardzībai.
, 2018-07-24 16:11, pirms 6 gadiem
Neslund rakstīja: Ko nu muldi! Kurš bez Rakitiča pēdējos 5 gados ir ticis pie regulāras spēlēšanas no jaunajiem nesuperzvaigznēm? Pat Turans netika pie spēlēšanas. Cerams puiku uzreiz atdos īrē un pēc pāris gadiem spēlēs Barcā. Pagaidām šis pirkums ir suns uz sienas kaudzes. Ā - vēl drausmīgais Gomes tikai ir ticis. Bet nu to trenera mīlestību uz viņu tikai viņš pats var izskaidrot.
Malkoms jau nemaz netiek njemts kaa pamatsastaava speeleetaajs,bet kaa mainjas speeleetaajs,dabuus taas pasahas min ko Delofeu ieprieksheejaas sezonas saakumaa,paareejais jau atkariigs no vinja.
, 2018-07-24 16:45, pirms 6 gadiem
Skaidrs ir tas, ka Barsa kko pārdos no uzbrucējiem
, 2018-07-24 17:23, pirms 6 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Skaidrs ir tas, ka Barsa kko pārdos no uzbrucējiem
Tas jau bija skaidrs pirms shii transfeera,ka vienam no duo Munirs,Pako buus komanda jaapamet.Es ceru ka atstaas Muniru,nav tik lielas algas un var droshi speeleet ar maleejaa uzbruceeja poziicijaa,saliidzinaajumaa ar Pako.
, 2018-07-24 18:24, pirms 6 gadiem
Dembeles dublieris, un tur veel jautaajums, vai vinsh beigaas neuzvar sho konkurenci un neizspiezh francuuzi no sastaava. turklaat skaidrs, ka Dembele nenospeelees visas speeles sezonaa.
protams, labaak buutu no la masia celt augshaa, bet shis nav tik traki kaa 70 mio par Viljanu.
tagad tik no Gomesha jaatiek valjaa
, 2018-07-24 18:41, pirms 6 gadiem
Žel,ja neredzēsim Malkomu,bet Bordo nākošais rezultatīvais uzbrucējs ir Fransuā Kamano,Gvinejas izlases spēlētājs,kā arī franči de Preville un Mendy.
, 2018-07-24 21:27, pirms 6 gadiem
norakstīta karjera, pēc 2-3 gadiem varēs Stoke City spēlēt.
, 2018-07-24 23:08, pirms 6 gadiem
Tagad tik iisti nevar saprast vai Malkoms ir viens no tiem diviem transfeeriem kas sagaidaami veel shovasar un par kuriem runaaja Abidals.Paaraak aatri viss shitais notika.Naakamais meerkjis izskataas ka vareetu buut Juventusa Pjanics,dabuut vinju vai Thiago un vasara izdevusies.
P.S.un aizrunaat De Jongu uz naakamo gadu,par tiem pashiem 50milj ko dabuus no kjiinieshiem par Paulinjo.
, 2018-07-24 23:14, pirms 6 gadiem
un ar rezerves labaas malas aizsargu vajag,lai skaidri buutu redams ka Abidals turaas pie saviem vaardiem un Roberto turpmaak speelees tik videejaa liinijaa
, 2018-07-25 08:50, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Tagad tik iisti nevar saprast vai Malkoms ir viens no tiem diviem transfeeriem kas sagaidaami veel shovasar un par kuriem runaaja Abidals.Paaraak aatri viss shitais notika.Naakamais meerkjis izskataas ka vareetu buut Juventusa Pjanics,dabuut vinju vai Thiago un vasara izdevusies.
P.S.un aizrunaat De Jongu uz naakamo gadu,par tiem pashiem 50milj ko dabuus no kjiinieshiem par Paulinjo.
es varētu saderēt, ka nebūs ne Pjaniča, ne Tiago, jo par katru prasa virs 50 milj,. Rabiots vēl varētu būt, jo pašreiz vienīgā neaizņemtā un šaubīgā vieta ir Busketa maiņa (vēl jo vairāk Sampers ir traumēts). bet tīri teorētiski to vietu var aizlāpīt īslaicīgi gan Rakitičs, gan jaunais Arturs. un maz ticams ka tiks pirkts RB (ja vien nebūs kāds jauns talants zem tirgus vērtības), jo patiesībā Roberto nav īsti vietas vidū. Drīzāk tagad koncentrēsies pārdošanai - Mina, Marlons, Digne, Rafinja, Gomes, Vidals (kopā virs 90 M esot mērķis). kā arī izīrēs Paco vai Muniru, un Arnaizu. Līdz ar ko arī sasniegs Valverdes kārotos 22 spēlētājus.
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.
Jūrmalas "Spartaks". Foto: Optibet Virslīga
5

Par mēģinājumu ietekmēt spēles rezultātu piespriež 200 stundas sabiedrisko darbu

Rīgas apgabaltiesa trešdien par mēģinājumu manipulēt ar Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas kvalifikācijas spēles rezultātu apsūdzētajam Ruslanam Bagirovam piesprieda 200 stundas sabiedrisko darbu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.