Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Ticiet man, "Barcelona" ir spēcīgāka"

Rolands Eliņš

Gvardiola: "Ticiet man, "Barcelona" ir spēcīgāka"
Žuzeps Gvardiola
Foto: AFP/Scanpix

Ar prieku šodienas Čempionu līgas pusfinālu izlozes rezultātus novērtēja treneri Luiss Enrike un Žuzeps Gvardiola, savukārt "Juventus" direktors Petrs Nedveds pauda cerību, ka izdosies paveikt Itālijas futbolam vēsturtisku panākumu

"Es ar prieku izbaudīju panākumus "Barcelona" komandā, taču šobrīd esmu "Bayern"," preses konferencē norādīja Žuzeps Gvardiola, kurš Katalonijas komandā spēlēja vairāk nekā 10 gadus un bija tās treneris no 2008. līdz 2012. gadam. "Mani tas apmierina, un esmu pateicīgs par iespēju atgriezties Barselonā ar Minhenes komandu. Tas būs kas īpašs."

"Nevaru pateikt neko sliktu par "Barcelona"," turpināja Gvardiola. "Ļoti cienu to un nekad neaizmirsīšu gaidāmās divas spēles. Mums vajadzēs visas komandas kopīgus centienus, lai pārspētu pretiniekus. Ticiet man, viņi ir spēcīgāki par mums. Esmu arī ļoti priecīgs par Luisa Enrikes panākumiem. Viņš ir lielisks treneris un patīkams cilvēks, taču "Barcelona" filozofija nav mainījusies - tā joprojām daudzejādā ziņā ir tā pati komanda."

Komplimentus netaupīja arī Enrike, taču nepiekrita atzinumam, ka izloze bijusi viņa klubam nelabvēlīga, lai arī "Bayern" ar milzīgiem robiem sastāvā iepriekš parādīja savas iespējas, ar 6:1 sagraujot "Porto": "Vienmēr uzskatu, ka izlozē visvairāk neveicas tam, kuram pretim stāsies "Barcelona". Nav arī svarīgi, vai pirmā spēle tiks aizvadīta viesos vai mājās, mēs plānojām uzvarēt abās. Šobrīd gan esmu vispirms ieinteresēts gūt trīs uzvaras "La Liga" pēc kārtas."

Treneru viedokli atbalstījis arī "Bayern" spēlētājs Filips Lāms: "Šobrīd izskatās, ka "Barcelona" ir galvenā favorīte. Viņiem ir lieliski spēlētāji, un komanda pagaidām parādījusi lielisku sniegumu. Viņi ielaiž reti, bet iesit daudz... Taču, kad ir sasniegts pusfināls, vēlamies sasniegt arī finālu. Pieredze rāda, ka tas nebūs viegli, turklāt mums jau ir sava vēsture ar "Barcelona"."

Turīnas "Juventus" direktors Pāvels Nedveds savukārt norādīja, ka viņa komanda gatava Madrides "Real" pārbaudījumam: "Mēs vēlamies paveikt ko patiešām lielisku un vēsturisku Itālijas futbolā. Dosimies laukumā spēlēt savu spēli un vēlamies to izbaudīt. Nebijām gaidījuši, ka būsim 15 punktu atrāvienā A Sērijā, tāpat kā negaidījām, ka tiksim Čempionu līgas pusfinālā."

Nedveds arī noraidīja viedokli, ka "Juventus" pusfinālā ir pastarīte: "Būtu traki runāt, ka pretinieks ir labāks. Mums jāspēlā pašiem un tad arī būs divi fantastiski mači." Nedveds atgādināja, ka arī 2003. gada tikšanās reizē "Juventus" nebija favorīte pret Zinedina Zidāna, Robertu Karluša un Raula pārstāvēto "Real", taču ar Nedveda vārtu palīdzību izkārtoja 4:3. "Protams, līdz finālam mums vēl ir tālu, jo "Real" ir viena no spēcīgākajām komandām pasaulē, taču centīsimies parādīt labāko sniegumu."

Starp citu, pusfināla izloze jau kārtējo reizi dažādos virzienos aizvedusi Lionela Mesi un Džanluidži Bufona ceļus. Lai arī tas liktos nedaudz neticami, taču Itālijas mediju apkopotā statistika liecina, ka Mesi savā jau pietiekami ilgajā profesionāļa karjerā (kopš 2004. gada) tā arī vēl ne reizi nav kaut uz minūti izgājis laukumā, kad pretinieku komandas vārtos ir Džanluidži Bufons. Abi nav tikušies ne Čempionu līgā, ne izlašu spēlēs, pat ne pārbaudes mačos. Abiem gan ir iespējams tikšanos beidzot "sarunāt" sestajā jūnijā...

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
BBC - Homepage
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +7 [+] [-]

, 2015-04-24 16:27, pirms 9 gadiem
Bet Bayern var uzvarēt Barselonu.

  +6 [+] [-]

, 2015-04-24 16:43, pirms 9 gadiem
Nu, es dodu 50/50 Bayern - Barca
Bet 65/35 Real - Juve

Viss ir iespējams..

 +10 [+] [-]

, 2015-04-24 16:47, pirms 9 gadiem
Tas pēdējā rindkopā ir labs fakts, tiešām nezināju

  +4 [+] [-]

, 2015-04-24 16:55, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Bet Bayern var uzvarēt Barselonu.
un Barca var uzvaret bayern

     [+] [-]

, 2015-04-24 17:04, pirms 9 gadiem
spele nebus viegla,bet Bayern ir sava vesture pret Barsu.
ja nekludos tad 2013. gads tad bij tiesi pusfinals un 7:0 divu spelu summa uzv.Bayern bet pagasgad Bayern zaudeja pusfinala smagi Real.
no vienas puses domaju labi kad nak preti Bars un finals Berline pie tam.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-24 17:10, pirms 9 gadiem
Un jau sākās pieklājīgās atrunas no sērijas - es taču teicu.Žuzeps strādā Minhenē bet ar domām ir Barselonā.

     [+] [-]

, 2015-04-24 17:35, pirms 9 gadiem
ronaldu 22 rakstīja: spele nebus viegla,bet Bayern ir sava vesture pret Barsu.
ja nekludos tad 2013. gads tad bij tiesi pusfinals un 7:0 divu spelu summa uzv.Bayern bet pagasgad Bayern zaudeja pusfinala smagi Real.
no vienas puses domaju labi kad nak preti Bars un finals Berline pie tam.
un barcai ir sava vesture pret bayern. 2009 5-1 pieveica.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-24 17:53, pirms 9 gadiem
Lai direktora k-gs Nedveds tik daudz nepļāpā, bet paskatās savas kūrētās vienības pēdējās spēles, kurās gūts gaužām maz vārtu ! Pret lidojošo Real ar visiem vīriem sastāvā nederēs mūžvecais katenačo ! Lieciet drosī naudu uz Galactico ! Otrais pāris ir neprognozējams !

  +2 [+] [-]

, 2015-04-24 17:57, pirms 9 gadiem
Vēl - ļoti cien Sportacentrs mārketinga nodaļas ļaudis ! Aprunājaties, lūdzu ar OLYBET - un pasakiet, ka tā reklāma ar to reālo jampampiņu peļu krāsas žaketītē ir totāli kretinējoši atbaidoša ! Apnikusi ar ! Dēļ šī fakta arī neizmatoju Olybet pakalpojumus ! Cerības protams mazas - firmači ir atsaldēti šajā jomā, bet mēģināt jau var ! Paldies !

     [+] [-]

, 2015-04-24 18:07, pirms 9 gadiem
Jā Jā rakstīja: Vēl - ļoti cien Sportacentrs mārketinga nodaļas ļaudis ! Aprunājaties, lūdzu ar OLYBET - un pasakiet, ka tā reklāma ar to reālo jampampiņu peļu krāsas žaketītē ir totāli kretinējoši atbaidoša ! Apnikusi ar ! Dēļ šī fakta arī neizmatoju Olybet pakalpojumus ! Cerības protams mazas - firmači ir atsaldēti šajā jomā, bet mēģināt jau var ! Paldies !
Kur tā reklāma, kāda reklāma ? Tu esi viens uz pasaules, ja neizmanto Adblock

  +2 [+] [-]

, 2015-04-24 18:08, pirms 9 gadiem
Jā jā
nezinu, vai esi trollis, bet nu ja neesi, tad nu kaut kaa bezsakariigi domaa - vienam no komandas vadiibas bija jaasaka, ka vina komanda sit maz vaartus un ka nekaadi nespees uzvareet? Vins jau taa nosauca savu komandu par pastariiti, neskatoties uz dominanci Italijaa

  +2 [+] [-]

, 2015-04-24 20:18, pirms 9 gadiem
ja Bayern butu optimālajā sastāvā, cīņa būtu daudz interesantāka.

     [+] [-]

, 2015-04-24 20:24, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Jā jā
nezinu, vai esi trollis, bet nu ja neesi, tad nu kaut kaa bezsakariigi domaa - vienam no komandas vadiibas bija jaasaka, ka vina komanda sit maz vaartus un ka nekaadi nespees uzvareet? Vins jau taa nosauca savu komandu par pastariiti, neskatoties uz dominanci Italijaa
Nebiju domājis Tevi aizvainot,vai kā - esmu šajā nozarē iesaistīts un ir vnk skum neji redžet k-kādu bezsakaru...
Trollis toč ne

     [+] [-]

, 2015-04-24 20:39, pirms 9 gadiem
Ja ja
vai mazliet paskaidrosi ko domaji ar savu tekstu?

  +1 [+] [-]

, 2015-04-24 22:43, pirms 9 gadiem
Gvardiolu pensijā! Kā treneris tādas stulbības var runāt!

     [+] [-]

, 2015-04-25 01:27, pirms 9 gadiem
Tad lai notiek Mesi un Bufona tikšanās 6. jūnijā!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 08:51, pirms 9 gadiem
balts rakstīja: Gvardiolu pensijā! Kā treneris tādas stulbības var runāt!
a ko ta vinjsh taadu pateica,kameer Barca paarrulleja paari City un PSG, Bayern pamociijaas vismaz pirmajaas speelees ar Shahtar un Porto,tici man pret Barcu nebuus taadas priekshrociibas maajas speelees

  +1 [+] [-]

, 2015-04-25 14:15, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Bet Bayern var uzvarēt Barselonu.
bet Juve var uzvarēt Real

     [+] [-]

, 2015-04-25 14:17, pirms 9 gadiem
Jā Jā rakstīja: Lai direktora k-gs Nedveds tik daudz nepļāpā, bet paskatās savas kūrētās vienības pēdējās spēles, kurās gūts gaužām maz vārtu ! Pret lidojošo Real ar visiem vīriem sastāvā nederēs mūžvecais katenačo ! Lieciet drosī naudu uz Galactico ! Otrais pāris ir neprognozējams !
ar to lidošanu jāuzmanās , ka neizlido

     [+] [-]

, 2015-05-05 14:04, pirms 9 gadiem
edzus007 rakstīja: un Barca var uzvaret bayern
Bet tu gan neko nevari pedo