Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Robens: "Gaidīju no "Real" vairāk"

Andrejs Siliņš

Robens: "Gaidīju no "Real" vairāk"
Arjens Robens
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Madrides "Real" minimālās uzvaras (1:0) pār čempiontitula aizstāvētāju Minhenes "Bayern" UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē Vācijas komandas pussargs Arjens Robens norādīja, ka gaidījis no madridiešiem labāku sniegumu.

"Gaidīju no "Real" vairāk. Gaidīju, ka viņi spēcīgāk uzbruks, bet tā vietā viņi gaidīja un ļāva mums kontrolēt spēli. Tas mani pārsteidza," komentēja Robens, kura pārstāvētā "Bayern" bumbu kontrolēja 72% no spēles laika. "Vienīgais, kas mums pietrūka - gūti vārti. Uz atbildes maču dosimies ar lielu pārliecību. Madride uzbrukuma smailē ir tik ļoti bīstama, ka mums būs jābūt īpaši uzmanīgiem Minhenē. Nevaru teikt, ka esam priecīgi par zaudējumu, bet izjūtas nav tik sliktas."

Arī minheniešu galvenais treneris Peps Gvardiola, neraugoties uz zaudējumu, uzslavēja savējos: "Man gods par savu komandu. Puiši parādīja spēku pret vienu no spēcīgākajām komandām pasaulē. Domāju, ka varam gūt vārtus vai pat divus otrajā spēlē. Gribējām kontrolēt bumbu un ātri pāriet no aizsardzības uzbrukumā. Madride gaidīja pretuzbrukumus un viņiem ir spēlētāji, kas to māk izmantot. "Real" spēlē ļoti fiziski, viņi ir pasaules labākā komanda pretuzbrukumos. Mums pietrūka vārtu. Ir vēl viena spēle, mēģināsim uzvarēt savu līdzjutēju priekšā. Izdarījām visu, ko varējām. Nevaram uzvarēt katrā spēlē. Spēlējam pret vienu no dārgākajām komandām pasaulē. Izanalizēsim spēli, pieņemsim lēmumus. Optimisms ir augstā līmenī, tas ir pat lielāks nekā pirms pirmā mača."

Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti: arī bija priecīgs par sasniegto pirmajā mačā savā laukumā: "Esmu priecīgs, jo spēle bija sarežģīta. Sākumā bijām nedaudz kautrīgi, zaudējot kontroli pār bumbu un iesēžoties aizsardzībā. Otrajā puslaikā "Bayern" bija mazāk efektīva. Svarīgs bija komandas ieguldījums. Ar Garetu Beilu un Krištianu Ronaldu uz 50% nebija viegli, bet komanda izdarīja labu darbu. Krištianu papūlējās, lai varētu spēlēt. Otrais mačs būs ļoti grūts, mums ir minimāls pārsvars, bet jāspēlē ar tādu pašu pārliecību un vēlēšanos. Neviens nezina, kas var notikt Minhenē."

""Bayern" ir ļoti laba komanda, bet mēs spēlējām labi un uzvarējām," sacīja vienīgo vārtu autors Karims Benzemā. "Mums bija trīs izcilas iespējas pirmajā puslaikā, kamēr viņiem bija tikai viena. Svarīgi bija uzvarēt. Esmu laimīgs gūt vārtus, jo tas palīdzēja visai komandai. Spēlējām labus pretuzbrukumus, spēlējām labu aizsardzību. Bija īpaši svarīgi šādā stilā parādīt labu sniegumu pret "Bayern". Atpūtīsimies, nospēlēsim Spānijas čempionāta maču un gatavosimies atbildes spēlei. Esam pārliecināti, ka varam uzvarēt."

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +8 [+] [-]

, 2014-04-24 14:12, pirms 10 gadiem
Gaidija ,ka Real ticēs viņa māņkustībām un tomēr neies pa kreisi ? Vienreiz uzsita ar labo kāju kādā 20 rindā iesita bumbu Minhenē būs veseli Beils un Ronaldo un Bayern agresīvie uzbrukumi beigsies ar ātrajiem uzbrukumiem no Real puses, kur aizsardzībai nekādu variantu nebūs

  +2 [+] [-]

, 2014-04-24 14:14, pirms 10 gadiem
- ar 2 vārtiem nepietiks, vari būt drošs
- ko vairāk? Ka Real izmantos visas 4 iespējas? Nesmīdini, Real ir komanda, kura savas iespējas izmanto visšvakāk, īpaši jau Benzema, kurš parasti iesit 1 no 4 99% momentiem.

  +6 [+] [-]

, 2014-04-24 14:15, pirms 10 gadiem
hala madrid
iker the best

     [+] [-]

, 2014-04-24 14:19, pirms 10 gadiem
Ne tu vienīgais gaidīji vairāk, bet kāpēc?
Real ir komanda, kuras panākumi un skaistā spēle balstās uz uzbrucējiem (piemēram, Bayern vai Barca uz pussargiem).
Bet kas ir ar uzbrucējiem? Ronaldo 3 nedēļas nebija spēlējis un tikko pēc traumas izgāja, Beilam vēl iepriekšējā dienā bija temperatūra, Benzema jau nekāds lielais spēles taisītājs nav, Jese ir ārā uz visu sezonu, un Morata vēl ir zaļš gurķis.
Lai arī kopumā par sezonā savāktajām traumām ļoti sūdzēties nevarētu, tās tomēr ir atnākušas tieši uz atbildīgāko sezonas daļu.

     [+] [-]

, 2014-04-24 14:22, pirms 10 gadiem
Vēl pie tam jāņem vērā, ka bumbas kontrole maču neuzvar. Real nospēlēja gudri, aizsargājās augstu laukumā (nekas līdzīgs Chelsea), uzvarēja ar savu bīstamāko ieroci (pretuzbrukumu), principā spēlējot ar ļoti novājinātu sastāvu pret BAYERN! Uzvarēja gudrākais un stiprākais.
Tie, kas domāja, ka Real kaut cik konkurēs ar Bayern bumbas kontroles ziņā, īsti daudz no futbola nesaprot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-24 14:34, pirms 10 gadiem
Es ar no ribery un robena gaidiju vairāk, bet viņi pilnībā bija bikšeles pielikuši

  +5 [+] [-]

, 2014-04-24 14:42, pirms 10 gadiem
Virsraksts tāds, ka varētu padomāt, ka Minhene Madridi uz vienas kājas apspēlējusi. Kas attiecās uz Robena komentāru, tad visi gaidīja vairāk no Minhenes nevis tieši no Madrides.
Slēpts komentārs: T.G.H.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-24 14:55, pirms 10 gadiem
The Emirates rakstīja: Es ar no ribery un robena gaidiju vairāk, bet viņi pilnībā bija bikšeles pielikuši
Robens samērā labi nospēlēja, visu spēli uzbrukā, nepaveicās vienk nedaudz, tad paslīdēja, tad uzsita virsū Alonso, tad paklupa, zibens 2x viena vietā nesper !!

     [+] [-]

, 2014-04-24 15:02, pirms 10 gadiem
Galvenais , ka nielaida mājās! Pie fričiem Roonaldu un Beils būs pilnībā veseli un parādīs vellu!

     [+] [-]

, 2014-04-24 15:05, pirms 10 gadiem
nu nez. kaa ieintereseets, bet tomeer veerotaajs no malas - nebuutu laimiigs par shaadu FCB uzvaru. maajaas, autobuss, speeleeja kaa maza komanda.
no otras puses, uzvareetaajus netiesaa.
tiesa, ja vinji zaudees minhenee, nezinu, vai peress piedos shaadu stilu.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-24 15:07, pirms 10 gadiem
Nebūtu jau nu plātījies, būtu Real iesitis vēl 2 no savām iespējām, tad viņš dziedātu citu dziesmu tagad...!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 15:10, pirms 10 gadiem
Kpc gaidit vairak? Rezultats ir viss kas svarigs, ari Barcu pern uzvareja ar vien 25% pozicijas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-24 16:08, pirms 10 gadiem
Beidzat likt šādus virsrakstus, izlasot padomāju, ka Robēns palicis iedomīgs un būtībā nomelno Realu, bet izlasot tekstu, liekas savādāk...
Par spēli - Robēns nospēlēja ļoti labu spēli un bija bīstamākais spēlē, ne velti viņu ņēma pa diviem (Koentrao,Isko).
Riberī gan kluss bija šeit, tas tiesa. Kas attiecas uz pepa teikto - nu būtībā tā jau ir, patiesībā tā ir ļoti minimāla uzvara, un jā, visu tiktiešām izšķirs otrā spēle, ņemot vērā, ka bayerns tādās spēles ieskrienoties komandu saplosa, kautgan nu nezinu vai tas izdosies, jo ja beils ar ronaldū būs uz pilnām kājām, malas būs katrā pa diviem jāņem... Benzemā - šis šogad vienkārši uguņo, no BBC kombinācijas man viņš patīk vislabāk + Francijā beidzot ceru, ka arī sāks uguņot (Riberī,Benzemā un Pogba)
Ja sezona tagad beigtos, es Benzemā liktu top 2 uz zelta bumbas kandidātiem. Spēle vācijā būs interesanta, jāgaida vien ir!

  +3 [+] [-]

, 2014-04-24 16:10, pirms 10 gadiem
spartietis77 rakstīja: ska tos te baigi real fani salasijusies hehehe,viena no pretigakajam komandam pasaule,tam ronaldo ar varet venu uzsaut pa to zelejgalvu heheminhene vini ta dabus pa ribam ka maz neliksies,benzemaa vares liet benzinu un mizaat atpakal hehehe
Lūdzu dzēsies ārā no ši portāla, vārdu krājums pielīdzināms 10 gadīgam puišelim, vai vienkārši tu pīpē spaisu.
P.S. tas niks no vēstures stundas 6 klasē ņemts - runājot par spartiešiem, trojas karu un tamlīdzīgi.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 16:27, pirms 10 gadiem
spartietis77 rakstīja: ska tos te baigi real fani salasijusies hehehe,viena no pretigakajam komandam pasaule,tam ronaldo ar varet venu uzsaut pa to zelejgalvu heheminhene vini ta dabus pa ribam ka maz neliksies,benzemaa vares liet benzinu un mizaat atpakal hehehe
Skola jau beidzaas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-24 17:15, pirms 10 gadiem
spartietis77 rakstīja: skola beidzas 15 gadus atpakal hehe losi
Tobish,beidzas pat nesakoties?

     [+] [-]

, 2014-04-24 18:27, pirms 10 gadiem
Mēs - no Tevis vairāk

     [+] [-]

, 2014-04-24 19:33, pirms 10 gadiem
Prakstiski identiska spēle ar Karaļa kausa finālu, bumbu kontrolē vieni, pa īstam uzbrūk otri. Izskatās, ka tiki taka piekritējiem pret Real iespējas pamazas. Protams, Minehenē viss var notikt, bet nu jau svaru kausi ir madridiešu pusē, ja šiem ļaus skriet, tad minimums 3 vārtus fričiem būs jāgūst.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 22:23, pirms 10 gadiem
Man tevis patiesi žēl, draugs.
spartietis77 rakstīja: skola beidzas 15 gadus atpakal hehe losi

     [+] [-]

, 2014-04-25 01:21, pirms 10 gadiem
Plavec rakstīja: Prakstiski identiska spēle ar Karaļa kausa finālu, bumbu kontrolē vieni, pa īstam uzbrūk otri. Izskatās, ka tiki taka piekritējiem pret Real iespējas pamazas. Protams, Minehenē viss var notikt, bet nu jau svaru kausi ir madridiešu pusē, ja šiem ļaus skriet, tad minimums 3 vārtus fričiem būs jāgūst.
tik nevajag aizmirst ka Barcas Real bilance shosezon ir 2-1 Barcas labaa un veel jau ir atbildes speele pret Minheni,taa kaa nevajag skriet pa priekshu notikumiem