Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Real" aizsargs Varāns izlaidīs Čempionu līgas atbildes spēli Neapolē

Agris Suveizda

"Real" aizsargs Varāns izlaidīs Čempionu līgas atbildes spēli Neapolē
Rafaels Varāns
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" savā mājaslapā paziņoja, ka šodien tika veiktas medicīniskās pārbaudes franču centra aizsargam Rafaelam Varānam, kurš aizvakar iedzīvojās savainojumā Valensijā (1:2).

"Pēc veiktajām pārbaudēm viņam tika konstatēts kreisās kājas paceles cīpslas muskuļa otrās pakāpes sastiepums," teikts Madrides "Real" mājaslapā. Klubs paredzamo atlabšanas laiku nemin, taču portāls AS.com prognozē, ka tās varētu būt 4-6 nedēļas.

Tas nozīmē, ka Varāns acīmredzot izlaidīs UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēli Neapolē, kas paredzēta 7. martā, kā arī tādas izbraukuma spēles Spānijas čempionātā kā pret sestajā vietā esošo "Villareal" (26. februārī) un pret astotajā vietā esošo Bilbao "Athletic" (19. martā).

Līdz Madrides derbijam pret "Atletico", kas "Santiago Bernabeu" stadionā šobrīd ieplānots 9. aprīlī, Varāns jau varētu būt atpakaļ ierindā. Ja "Real" iekļūs Čempionu līgas ceturtdaļfinālā – pirmajā spēlē tika svinēta uzvara ar 3:1 -, pirmā spēle notiks 11. vai 12. aprīlī.

23 gadus vecais Varāns šosezon Spānijas čempionātā piedalījies 18 spēlēs, visas sākot pamatsastāvā, un guvis vienus vārtus, bet Čempionu līgā viņš sācis visus septiņus mačus un guvis divus vārtus. Spānijas čempionātā "Real" ar 52 punktiem 22 mačos ir līdere, par viena punkta tiesu apsteidzot "Barcelona", kura aizvadījusi par vienu cīņu vairāk.

Izmantotie resursi:
Varane medical report | Real Madrid CF
Real Madrid | Parte médico | Varane no llegará...

     [+] [-]

, 2017-02-24 14:32, pirms 7 gadiem
turies.......sogad divi kausi jāceļ virs galvas buus

  -2 [+] [-]

, 2017-02-24 19:03, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: turies.......sogad divi kausi jāceļ virs galvas buus
recīgi, bet nebūs neviens! !