Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Barcelona" Čempionu līgas spēlē Ukrainā iztiks bez Mesi un de Jonga

"Barcelona" Čempionu līgas spēlē Ukrainā iztiks bez Mesi un de Jonga
Lionels Mesi. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" galvenais treneris Ronalds Kūmans pavēstījis, ka sastāvā rītdienas spēlei pret Kijivas "Dynamo" nebūs uzbrukuma līdera Lionela Mesi un arī nīderlandieša Frenkija de Jonga.

"Esam izlēmuši neņemt līdzi Mesi un de Jongu. Mūsu situācija Čempionu līgā ir visai komfortabla, un viņiem ir nepieciešama atpūta," pauda Kūmans, kura vadītā komanda sestdien ar 0:1 piekāpās Madrides "Atletico", piedzīvojot kārtējo neveiksmi Spānijas čempionātā. Kamēr "LaLiga" Katalonijas klubs ir tikai 12. pozīcijā, Čempionu līgā tas uzvarēja visās pirmā apļa spēlēs, ieskaitot ļoti vērtīgu 2:0 Turīnā.

33 gadus vecais Mesi šosezon 11 spēlēs ir guvis sešus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles, taču piecus no sešiem vārtiem argentīnietis ir iesitis no 11 metru atzīmes. "Leo allaž ir bijusi liela ietekme kluba panākumos, un viņš joprojām var dot vēl. Esmu pārliecināts, ka viņš arvien ir tas spēlētājs, kurš mums ir nepieciešams," teica Kūmans.

Savainojumu dēļ "Barcelona" rītvakar nevarēs palīdzēt arī Žerārs Pikē, Ansu Fati, Serži Roberto, Samuels Imtitī, Serhio Busketss un Ronalds Arauho.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...


, 2020-11-24 00:10, pirms 3 gadiem
Buus interesanti paskatiities kas aizsardziibas centraa speelees.
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".