Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Ten Kate: ""Werder" spēj radīt draudus tikai no gaisa"

Ten Kate: ""Werder" spēj radīt draudus tikai no gaisa"
Henks Ten Kate
Foto: AFP

Neapmierināts ar nenosargāto uzvaru Čempionu līgas spēlē pret Brēmenes "Werder" (2:2) bijis grieķu kluba "Panathinaikos" galvenais treneris Henks ten Kate.

"Werder" futbolisti izlīdzinājumu panāca neilgi pirma mača beigām, nospēlējot neizšķirti jau trešo reizi pēc kārtas. Komandas galvenais treneris Tomass Šāfs bija apmierināts ar izcīnīto punktu:

"Ātri ieguvām vadību, taču tad "Panathinaikos" sāka spiest uz mums, tādēļ nevarējām doties uzbrukumā tik daudz, cik vēlējāmies. Ļoti labi, ka izdevās atgūties pie rezultāta 1:2. Varējām arī uzvarēt, bet arī izcīnītais punkts ir labs sasniegums. Komanda ir ievērojami progresējusi aizsardzībā, taču joprojām pieļaujam individuālas kļūdas. Mums vēl ir pietiekami daudz laika līdz nākamajām spēlēm."

Neapmierināts ar nenosargāto uzvaru bija Henks ten Kate: "Mēs esam vīlušies. Šovakar bijām daudz labāki, tādēļ bijām pelnījuši uzvaru. Jebkurā gadījumā nodemonstrējām, ka esam lieliska komanda. Saviem spēlētājiem teicu, lai tie dodas uzbrukumā, jo pretinieki reālus draudus mūsu vārtiem varēja radīt tikai no gaisa. Mums pietrūka veiksmes, jo neizmantojām daudzas labas vārtu gūšanas iespējas. Iespējams, ka man jāsāk pielūgt grieķu dievus, lai komandai vairāk veiktos."

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2008-10-23 11:00, pirms 16 gadiem
Bremen Air Forces!!!
, 2008-10-23 11:18, pirms 16 gadiem
Bremen Air Musicians...
, 2008-10-23 11:23, pirms 16 gadiem
shis dutch maiks veel nesen Chelsea bija otrais treneris... nezinaju ka vinsh tagad trenee helenieshus!!!
, 2008-10-23 13:02, pirms 16 gadiem
Uuja, pashi griekji abus vaartus iesita ar galvu, kameer Peera gols tika sagatavots ar elkoni un realizeets ar kaaju. Kaapeec Werder Chempionu liigaa gandriiz nekad neizdodas demonstreet aatru tehnisku futbolu ar piespeeleem pa zemi vienaa pieskaarienaa, tas paliek muuzhiigs nosleepums, bet tehnikas truukums nevareetu buut iemesls. Kursh gan veel apstraadaa bumbu uz savu vaartu liinijas taa kaa Ezils? Pat Ronaldinjo un Ronaldo ne. Un tomeer - kaa chempionu liiga, taa Werder speelee slikti... Saka jau gan, ka speelee tikai tik labi, cik pretinieks ljauj, bet Bundesliigaa mieriigi saplosiit Bayern, HSV vai Scheissi bez probleemaam, bet CL pret Famagustu un Panthinaikos - nekaa?
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.