Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

"Riga" pret "Celtic" Covid-19 ēnā: nebūs brīnums, ja skotu fani tāpat būs Rīgā

"Riga" pret "Celtic" Covid-19 ēnā: nebūs brīnums, ja skotu fani tāpat būs Rīgā
Nīls Lenons. Foto: Soccer/Scanpix

Pirms rītdienas UEFA Eiropas līgas atlases 3.kārtas spēles starp ''Riga FC'' un titulēto Glāzgovas ''Celtic'', skotu galvenais treneris Nīls Lenons preses konferencē medijiem ''Zoom'' platformā atzina, ka Eiropas skatuve ir ļoti svarīga tādam kluba kā ''Celtic'' un speciālists nebūtu izbrīnīts, ja kvēlākie komandas fani justu līdzi spēlei Rīgas bāros.

Jau rīt, 24.septembrī plkst. 20.00 Skonto stadionā notiks UEFA Eiropas līgas atlases 3.kārtas spēle starp ''Riga FC'' un Glāzgovas ''Celtic''. Mača uzvarētāja nākamā kārtā tiksies ar Bosnijas ''Sarajevo'' un Melnkalnes ''Budučnost'' pāra uzvarētāju.

Šodien dienu pirms spēles ''Celtic'' rīkotā preses konferencē ''Zoom'' platformā komandas galvenais treneris Nīls Lenons atzina, ka ciena pretinieku: ''Šī spēle mums ir ļoti svarīga. Eiropas turnīri tādam klubam kā mums vienmēr bijuši nepieciešami. Domāju, ka cīņa būs sarežģīta, bet mēs augstu vērtējam mūsu pretinieku. Noteikti, ka lielāks spiediens ir mums un mans darbs ir pareizi motivēt savus padotos, lai laukumā tiktu parādīts labākais sniegums.''

Ņemot vērā Covid-19 pandēmiju, ceļojot, šobrīd jāņem vērā dažādi ar to saistīti ierobežojumi un noteikumi. ''Celtic'' galvenais treneris uzskaitīja dažus no tiem: ''Šodien esam nodevuši testus, vakarā sagaidīsim rezultātus un varēsim doties uz spēli. Ārpus treniņiem un spēlei, atlikušo laiku mums strikti visiem jāpavada viesnīcā. Mums ir atvēlēts savs stāvs, norobežoti no citiem. Ierobežojumi ir diezgan strikti, taču tos ievērojam un spēlētāji jūtas labi.''

Uz jautājumu, vai kāds no kvēlākajiem ''Celtic'' līdzjutējiem varētu būt devies uz Rīgu, lai atbalstītu komandā kādā no vietējiem bāriem, Lenonu tas neizbrīnītu: ''Nezinu, vai kāds dosies, bet, zinot mūsu fanus, es nebūtu pārsteigts, ja viņi sekotu spēlei kādā Rīgas bārā.''

Tikmēr ''Riga FC'' pirms gatavošanās spēlei arī jāievēro dažādas ar Covid-19 pandēmiju saistīti ierobežojumi. Spēlētāji jau ir veikuši analīzes, kas visiem bijušas negatīvas. Arī ''Riga FC'' dzīvo viesnīcā un to nepamet, izņemot dodoties uz treniņiem vai spēli. Stadionā strikti ir iedalītas trīs zonas. Visiem, kas uz spēli dodas no mediju vides jāvalkā sejas aizsargmaska. Spēle norit bez skatītājiem, kā tas nolemts UEFA. Preses konferences norisei ir izveidotas divas atsevišķas ieejas - viena treneriem, cita žurnālistiem.

Ja ''Celtics'' šodien izlēma savu preses konferenci aizvadīt ''Zoom'' platformā, tad ''Riga FC'' to organizēs klātienē. Pirms katras UEFA spēles obligāti jādezinficē stadions. Tāpat komandas savā starpā līdz spēlei netiekas, ierodoties uz treniņiem atsevišķi un ar laika starpību.


, 2020-09-23 18:01, pirms 4 gadiem
kurā kanālā rādīs?
, 2020-09-23 18:13, pirms 4 gadiem
Ļurba rakstīja: kurā kanālā rādīs?
LTV7
, 2020-09-23 19:25, pirms 4 gadiem
Žēl,ka bez skatītājiem,redzēt klātienē tik leģendāru klubu būt ļoti interesanti,esmu pārliecināts,ka Skonto stadions būtu pilns.
Veiksmi mūsējiem!
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.