Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Klops aicina "Liverpool" līdzjutējus neaiztikt "Roma" komandas autobusu

Klops aicina "Liverpool" līdzjutējus neaiztikt "Roma" komandas autobusu
"Manchester City" autobuss dodas uz spēles norises vietu Liverpūlē 4. aprīlī
Foto: EPA / Scanpix

Futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops pirms otrdien paredzētās pirmās UEFA Čempionu līgas pusfināla spēles pret "Roma" aicinājis savas komandas līdzjutējus neaiztikt pretinieku komandas autobusu, kā tas notika pirms ceturtdaļfināla spēles.

Pirms ceturtdaļfināla pirmās spēles Liverpūlē, "City" komandas autobusam dodoties uz "Anfield" stadionu, to ielenca vietējās komandas līdzjutēju pūļi, autobusa virzienā tika raidītas pudeles, bundžas un dūmojoši priekšmeti. Policija turpina izmeklēšanu par notikušo, incidentā tika ievainoti arī divi vietējās policija darbinieki. Tāpat savu izmeklēšanu veic UEFA.

"Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops tikmēr aicinājis savas komandas karstasinīgākos līdzjutējus savas emocijas izlikt stadionā, atbalstot komandu, nevis rīkojot nekārtības. "Šis ir vienreizējs klubs, kas ir pazīstams ar fantastisko atmosfēru. Mums nevajag mest citiem ar dažādiem priekšmetiem," sacīja Klops.

"Stadionā atbalstiet mūs un dariet to aizvien labāk, bet ārpus stadiona, lūdzu, rādīsim cieņu, kāda tā jārāda. Varam parādīt, cik brīnišķīgi ir Liverpūles cilvēki. Varam to sākt rādīt jau divdesmit minūtes pirms mača, lai par to uzzina visa pasaule," teica vāciešu speciālists.

Vietējie kārtības sargi jau brīdinājuši, ka drošības uzturēšana būs augstā līmenī, un līdzjutēji tiks īpaši pārmeklēti pirotehnikas neienešanai stadionā. Ja kāds tikšot pieķerts, lietojot uzliesmojošus vai dūmojošus priekšmetus, tikšot uzrādītas kriminālapsūdzības.

Izmantotie resursi:
BBC


, 2018-04-23 20:46, pirms 6 gadiem
Protams labāk neiztikt, jo savadāk viņu fani lidz "stadio Olimpico" tiks tikai caur slimnīcu 😀
, 2018-04-23 21:50, pirms 6 gadiem
Chlenix1 rakstīja: Protams labāk neiztikt, jo savadāk viņu fani lidz "stadio Olimpico" tiks tikai caur slimnīcu 😀
Nesmīdini.
, 2018-04-23 22:28, pirms 6 gadiem
Kālab jāaiztiek?? Tāpat Romai, ja Liverpūle spēlēs savu spēli, nav variantu. Riteņus gan pēc spēles autobusam apurinētu. A, sist, da nu..
, 2018-04-23 23:24, pirms 6 gadiem
b.k.h. rakstīja: Kālab jāaiztiek?? Tāpat Romai, ja Liverpūle spēlēs savu spēli, nav variantu. Riteņus gan pēc spēles autobusam apurinētu. A, sist, da nu..
Jā, Romai nebija variantu arī pret Barsu, kā arī nebija variantu tikt ārā no grupas ar ATM un Chelsea
, 2018-04-24 00:14, pirms 6 gadiem
Narkomāns, laikam tu neesi dzirdējis kà Romā akmeņi lido... vaj kas nesen notika ar Chelsea faniem, vaj ar Napoli fanu... Angļi protams ir vareni, kad piedzerās un iet 10 cilvēku barā, bet tomēr ar Romas tiffozi labāk nejokot 😊
, 2018-04-24 09:22, pirms 6 gadiem
Vienmēr esmu bijis pārsteigts, kādēļ angļu klubiem ļauj piedalīties Eirokausos?! Pēc tādiem izgājieniem piešķirt automātisko zaudējumu un pasēdēt pāris sezonas bez dalības starptautiskos turnīros. Tad varbūt iemācīsies uzvesties.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.