Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Lampards nav bijis gatavs spēlei

Lampards nav bijis gatavs spēlei
"Chelsea" komandas spēlētājs Frenks
Lampards un treneris Avrams Grants
Foto: AFP

Londonas "Chelsea" futbolists Frenks Lampards atklājis, ka pirms vakardienas UEFA Čempionu līgas spēles futbolā pret "Liverpool" ne fiziski, ne arī morāli nav bijis gatavs spēlēt.

"Esmu bijis labākā formā gan fiziski, gan garīgi. Šī man ir bijusi ļoti sarežģīta nedēļa," atklāja Lampards, kurš izlaida iepriekšējās divas "Chelsea" spēles, jo atradās slimnīcā pie mātes, kurai radušās nopietnas problēmas ar sirdi. "Pirms spēles bija ļoti grūti, bet tikko tā sākās es koncentrējos vienkārši darbam, kas bija jāpaveic."

"Es neiedziļināšos detaļās, bet situācija bija ļoti drūma," sacīja futbolists, kurš, tikai pateicoties tam, ka situācija uzlabojās, piekrita spēlēt. "Tas bija smagākais brīdis manā dzīvē. Svētdien pienāca labas ziņas un nolēmu aizvadīt treniņu. Šobrīd situācija ir stabila, tāpēc devos uz spēli, bet pēc tās atkal devos pie mammas."

Atgādinām, ka vakar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē Londonas "Chelsea" un "Liverpool" nospēlēja neizšķirti - 1:1. Sestdien Anglijas Premjerlīgas mačā "Chelsea" tiksies ar "Manchester United", un gaidāms, ka Lampards tajā piedalīsies: "Esmu pārliecināts, ka sestdien viss būs kārtībā, un es spēlēšu."

Izmantotie resursi:
bbc.com


, 2008-04-23 21:14, pirms 16 gadiem
Nu tas bija vāks ar to kā vini izglabas, proti, chelsea. .... nu neko gaidam 2.leg
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-23 23:37, pirms 16 gadiem
Njaa vareeja redzeet, ka Lampards neraadiija savu labaako sniegumu, bet to var saprast, ja tik tuvs cilveeks smaagaa staavoklii atrodaas slimniicaa. Jaacer, ka mammai viss buus kaartiibaa un Frenks spees raadiit atkal izcilu sniegumu!
, 2008-04-24 00:36, pirms 16 gadiem
Nu cerams,ka ar Frenka maati viss buus kaartiibaa!
Slēpts komentārs: silenthill
, 2008-04-24 15:50, pirms 16 gadiem
Atmazkas!!!?Par Frenka maati jau nedeelu tiek rakstiits(tikai e-sportaa nekas netika piemineets).Nu tu lashara,Silenthill...indeed complete idiot..!!!
, 2008-04-24 15:55, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Atmazkas...

Padomā ko tu runā...Frenkijs ir viens no retajiem futbolistiem kuriem nav novērojami formas kritumi, bet šāds gadījums dzīvē, var iedzīt pamatīgu naglu jebkādā vēlmē ko darīt...patiesi skumji
, 2008-04-24 16:13, pirms 16 gadiem
Par to formas kritumu pilniigi piekriitu,Jani!Fantastisks speeleetaajs kurs patstaaviigi uztur sevi loti labaa formaa un demonstree lielisku futbolu..,bet taadam silenthill jau tikai viss par un ap Ruuniju un CR Nozeelojami...
, 2008-04-24 18:54, pirms 16 gadiem
Nu nezinu kaa buus vai Lampards speelees atbildes speelee pret Liverpooli vai nee,jo vina maate so peecpusdien slimniicaa nomiraLai turaas 4alis un es domaaju,ka labaak tomeer buutu,ja vins izlaistu gan premjerliigas speeli pret MU gan pret Liverpooli!
, 2008-04-24 19:41, pirms 16 gadiem
nu jaa zel pa dzeka mati!!!
, 2008-04-24 22:37, pirms 16 gadiem
Viss bus labi!
, 2008-04-25 08:21, pirms 16 gadiem
Blaviens,smiekli naak,tads profis,un Lampards nebija gatavs speelej?pasiem nenaak smiekli?
, 2008-04-25 08:23, pirms 16 gadiem
Kas vinam nomira?psc....kur juus tadus murgus nemat?
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.