Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Eiropas līgas 1/8finālā tiksies "Arsenal" un "Milan"

Andrejs Siliņš

Eiropas līgas 1/8finālā tiksies "Arsenal" un "Milan"
Foto: LaPresse / Scanpix

Piektdien UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla izlozē noskaidrojās, ka savā starpā būs jāspēlē angļu un itāliešu superklubiem Londonas "Arsenal" un "Milan".

"Arsenal" ceturtdien zaudēja zviedru "Ostersund" (1:2), taču, pateicoties pārliecinošajai uzvarai pirmajā mačā (3:0) tik un tā iekļuva nākamajā kārtā. "Milan" abos mačos tika gala ar Bulgārijas čempioni Razgradas "Ludogorets" (divu spēļu summā - 4:0).

"Milan" gan šajā sezonā neklājas tik labi, kā cerēts - neraugoties uz milzīgajiem tēriņiem spēlētāju iegādē pagājušajā vasarā, modes galvaspilsētas komanda A sērijā ieņem vien septīto pozīciju, no līderes "Napoli" atpaliekot par 25 punktiem. "Arsenal" tikmēr Anglijas Premjerlīgā ir sestā un arī uz čempiontitulu reāli nepretendē.

Abas komandas iepriekšējo reizi savā starpā spēlēja pirms sešiem gadiem UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā. Toreiz episkā duelī Milāna mājās uzvarēja ar 4:0, bet "Arsenal" savā laukumā atbildēja ar 3:0, līdz ar to "Milan" iekļuva nākamajā kārtā.

Lielākā pārstāvniecība astotdaļfinālā ir Krievijai ar trim komandām. Premjerlīgas līdervienība Maskavas "Lokomotiv" spēlēs pret Spānijas vicelīderi Madrides "Atletico", Krievijas čempionāta otrajā vietā esošā Sanktpēterburgas "Zenit" tiksies ar Vācijas vicečempioni "RB Leipzig", bet Krievijas vicečempione Maskavas CSKA, kas vietējā čempionātā ir vien piektā, spēlēs pret Francijas "Ligue 1" šobrīd ceturto labāko komandu "Lyon".

Pirmās spēles norisināsies 8. martā, bet atbildes mači paredzēti 15. martā.

UEFA Eiropas līgas 1/8finālu dueļi

Lazio - Dynamo KievRB Leipzig - Zenit St Petersburg
Atletico Madrid - Lokomotiv MoscowCSKA Moscow - Lyon
Marseille - Athletic BilbaoSporting Lisbon - Viktoria Plzen
Borussia Dortmund - Red Bull SalzburgAC Milan - Arsenal

  +2 [+] [-]

, 2018-02-23 15:16, pirms 6 gadiem
Interesanti būtu Leipzig vs Salzburg bet kopumā norm izloze

     [+] [-]

, 2018-02-23 15:26, pirms 6 gadiem
tie jau neesot saistīti klubi

     [+] [-]

, 2018-02-23 15:51, pirms 6 gadiem
Ja itālis ir itālietis tad kāpēc anglis nav anglietis?

  +1 [+] [-]

, 2018-02-23 18:19, pirms 6 gadiem
Krievēniem ar izlozi nepaveicās šoreiz
Domāju Milan paņems, sākuši spēlēt labāk pēdējā laikā.