Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

D grupa: "Arsenal" tomēr izglābjas Beļģijā, "Borussia" grauj Turcijā

Rolands Eliņš

D grupa: "Arsenal" tomēr izglābjas Beļģijā, "Borussia" grauj Turcijā
Džeks Vilšīrs pret Denisu Praetu
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgā dramatiska izvērtās "Arsenal" un "Anderlecht" spēle, kurā vadībā pirmie izvirzījās mājinieki beļģi, taču pēdējās minūtēs "Arsenal" tomēr guva divus vārtus. Savukārt perfekti šajā grupā turpina Dortmundes "Borussia", kura ar 4:0 viesos sakāva "Galatasaray".

Arsena Vengera dzimšanas dienu "Arsenal" sagaidīja Beļģijā ar maču pret "Anderlecht", turklāt apstākļi spieda vārtos sūtīt nomināli trešo vārtsargu Damjanu Martinesu, tāpat nācās iztikt bez vairākiem jau ilgāku laiciņu traumētiem spēlētājiem. Maču "Arsenal" iesāka visai uzbrūkoši, un laba iespēja radās Santi Kasorlam, taču pēc tam sekoja kritums. Neviena no komandām pirmajā puslaikā normālu vārtu gūšanas momentu izveidot nespēja un abas palika bez sitieniem vārtu rāmī.

Otrajā puslaikā likās, ka "Arsenal" tomēr spējusi pārņemt mača kontroli pilnībā savās rokās, taču 71. minūtē saņēma 21 gadus vecā hondurasieša Endija Nahara šoku - viņš precīzi ar galvu noslēdza visu spēli aktīvi uzbrukušā Denisa Praeta centrējumu.

"Arsenal" nu bija spiesta visiem spēkiem mesties uzbrukumā, taču gandrīz iekrita otro reizi. Pie spēcīga sitiena tika Stevens Devors, taču vārtsargs Martiness šoreiz glāba. Par īsto glābēju šajā spēlē gan kļuva citi - angļu aizsargs Kīrans Gibss 89. minūtē panāca izlīdzinājumu, bet kompensācijas laika ievadā "Anderlecht" cerības sagrāva Lukašs Podoļskis, panākot jau 2:1 un sarūpējot komandai otro uzvaru grupas kopvērtējumā.

Dortmundes "Borussia" pamatus savai trešajai uzvarai ielika jau spēles sākumā - Pjērs Emeriks Obamejangs pirmajās 20 minūtēs atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem. Vispirms Dortmunde pieķēra turkus pretuzbrukumā, un par rezultatīvu piespēli parūpējās Marko Roiss, bet otrajos vārtos lieti noderēja Lukaša Piščeka centrējums. "Galatasaray" aizsardzība uzlauzta salīdzinoši viegli, bet 41. minūtē Roiss parūpējās par futbola šedevru, negaidīti no metriem 25 ieceļot bumbu vārtu tālajā devītniekā.

Spēles turpinājumā par uzvarētāju lielu šaubu vairs nebija, taču Dortmunde, kurai Bundeslīgā pagaidām klājas visai blāvi, iesita arī ceturtos vārtus. Pāris sekundes pēc došanās laukumā uz maiņu to paveica kolumbietis Adrians Ramoss. "Borussia" uzvarējusi visās trīs pirmā apļa spēlēs, turklāt ar vārtu attiecību 9:0.

D grupa, 3. kārta

KomandasRez.Vārtu guvēji
Anderlecht-Arsenal1:2 (0:0)Nahars 71` - Gibss 89` Podoļskis 90+1`
Galatasaray-Borussia0:4(0:3)Obamejangs 6` 18` Roiss 41` Ramoss 83`

D grupas kopvērtējums

VKomandaSUNZVārtiP
1.Borussia D33009:09
2.Arsenal32016:46
3.Anderlecht30122:61
4.Galatasaray30122:91

  +1 [+] [-]

, 2014-10-22 23:43, pirms 9 gadiem
Dortmundei šāds sniegums jārāda arī bundeslīgā.
Slēpts komentārs: Dalabi 19
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-22 23:51, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Izglāba man pamatīgi totalizatoru...uzliku ka vinees Real Arsenal Atletico Dortmunde un vakardienas Barca PSG un Chelsea....sapnis kaut kāds, nespēju aptvert;DDD
Vakar uzliku uz Bayern Chelsea PSG Barselonu Shaliki Shaktar Portu un City neizshkirtu + shodien uz Atletico Olimpiakos Realu Ludagorcu Bayeru Arsenalu un Dortmundi,ka ari uz Monaco neizshkirtu! Sapnis piepildijas,nevaru aptvert!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-22 23:55, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: a es uzminēju Roma- Bayern rezultātu,toto tagad mēģina aizvērt savu biznesu,jo dzīvokli uzliku
negribas jau lielīties, bet man klāt Bayern - Roma precīzam rezultātam bija arī BATE - Shakhtar precīzs rez. Kā saka - droša nauda!

     [+] [-]

, 2014-10-22 23:56, pirms 9 gadiem
Kas par comebacku, Poldijs! Spēli gan neredzēju, skatījos Real, kuri kā parasti atgruzīja savus golus un mierīgi nobumbojās, bet nu kopumā Arsenal izskatās, ka vispār aizmirsuši kā futbolu spēlēt, ja gandrīz pamanījās zaudēt. Apnicis jau viņu jēlais futbols un, ka sāk spēlēt tikai pēdējās 10min. Es saprotu, ka traumas, traumas, trumas, bet nu tāpat ar tādu sastāvu Anderlecht bija jāņem ja ne uz "easy" līmeņa, tad tuvu tam, tāpat kā Hull City.

     [+] [-]

, 2014-10-23 00:02, pirms 9 gadiem
Liekas, ka nepelnita uzvara arsenal, atkal jau
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja