Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Čibamba: "Mani pārsteidza Rudņeva atstāšana rezervē"

Čibamba: "Mani pārsteidza Rudņeva atstāšana rezervē"
Artjoms Rudņevs

Vakar UEFA Eiropas līgas spēlē Artjoma Rudņeva pārstāvētā Poznaņas „Lech” komanda viesos ar 1:3 zaudēja „Manchester City”. „Lech” vienīgo vārtu guvējs Džoels Čibamba atzinis, ka negaidīja savu iekļaušanu un Rudņeva neiekļaušanu sākumsastāvā.

Artjoms Rudņevs negaidīti palika rezervē, jo „Lech” treneris Jaceks Zeļinskis viņa vietā sākumsastāvā nolēma laist Džoelu Čibambu. Tieši Čibamba pie rezultāta 0:2 vienus vārtus atspēlēja un vēlāk viņam bija iespēja pat izlīdzināt rezultātu, taču sitiens neizdevās. Čibamba pēc mača atzīmēja: „Ilgi gaidīju savus pirmos vārtus „Lech” sastāvā. Tomēr tas nav svarīgi, jo spēli zaudējām. Tas, ka tiku iekļauts pamatsastāvā, man bija pārsteigums. Zināms, ka šajā pozīcijā parasti spēlē Artjoms Rudņevs. Šoreiz viņu atstāja rezervē. Treniņos sevi labi apliecināju un rēķinājos, ka kādā brīdī tikšu pie iespējas. Spēlē varēju iesist arī otros vārtus – vajadzēja trāpīt vārtos.”

Savukārt Zeļinskis savu izvēli skaidroja šādi: „Sastāvs mums ir tāds, kāds ir. Gribēju iespēju iedot citiem rezervē palika vēl viens ierastais pamatsastāva futbolists. Tā nebija sakritība, ka izlaidu laukumā Džoelu Čibambu. Viņš patiesi labi sevi pierāda treniņos. Spēlē viņš guva vārtus, parādīja sevi no pareizās puses. Tāpat gribējām, lai mūsu rīcībā ir trumpji uz rezervistu soliņa. Jāatceras arī, ka mums ir grūts kalendārs – Polijas čempionātā jau svētdien jātiekas ar Zabžes „Gornik”. Nevaram dzīvot un domāt tikai par Eirokausiem.” Jāpiebilst, ka Polijas medijos tiek rakstīts par izteikto ultimātu trenerim Zeļinskim – ja viņš Polijas līgā „Lech” atpalicību no līderiem līdz novembra beigām nesamazinās vismaz līdz 10 punktu attālumam (šobrīd ir 14), tad viņam var nākties šķirties no sava amata...

Vēl piebildīsim, ka Eiropas līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā ar četriem vārtiem izvirzījies Maskavas „CSKA” kotdivuāriešu futbolists Seidu Dumbija. Rudņevs ar trim vārtiem dala 2.-9. vietu.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-22 10:14, pirms 14 gadiem
mister_negative rakstīja: nesaprotu ko visi shokejas.viena bobene pret Juventus un peksnji superstars - un lielie izbrini,ja neuzlaiz laukuma pamatsastava.
Ungārijā bija daudz bobenes, Polijas čempionāta sākumā bija 3 spēlēs 3 vārti, tagad tāds nosacīts klusums iestājies.
, 2010-10-22 10:29, pirms 14 gadiem
Latvijas futbolistiem pēc šādiem klusumiem ne vienmēr seko vētra, diemžēl.....
, 2010-10-22 11:33, pirms 14 gadiem
Izlasē atdzisa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-22 13:01, pirms 14 gadiem
nu Jūs būtu pasaudzējuši vienīgo mūsu džeku pēdējā desmitgadē, kam vispār ir kaut kādas izredzes izsisties pienācīgā līmenī. Skaidrs, ka pēc tādas spēles kā pret Juventus, Rudņevam ir ļoti grūti, jo visi pievērš viņam milzīgu uzmanību, visi gaida vārtus. Pagaidīsim mazliet, tad izdarīsim secinājumus
, 2010-10-22 13:02, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Rudņevam jāatgriežas ir Daugavā,Pērtija no vina izaudzinās produktu Azerbaidžānai,Karabakā kopā ar Andreju,kas saka,ka viņš nav lo*s-būtu labs duelis,Rubīns pa kreiso,labo pusi,Rudņevs centrā.
šad tad pat Tavs humors man liek pamaidīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-22 13:14, pirms 14 gadiem
kristapskristaps rakstīja: šad tad pat Tavs humors man liek pamaidīt
Vai tad tu Bimbi nepazīsti?....
, 2010-10-22 15:08, pirms 14 gadiem
pag, pag, džeki, jūs vispār rakstu lasāt?
lūk, ko teica treneris:
"Jāatceras arī, ka mums ir grūts kalendārs – Polijas čempionātā jau svētdien jātiekas ar Zabžes „Gornik”. Nevaram dzīvot un domāt tikai par Eirokausiem.”"
nu tātad pašreizējā brīdī prioritāte tomēr ir Polijas čempis, jo situācija ir švaka; līdz ar to eirokausos varēja dot iespējas spēlēt arī citiem uzbrucējiem. domāju, ka joprojām Artjoms ir kluba pamatsastāva uzbrucējs un ceru, ka vārti būs jau pret Gornik!
, 2010-10-22 15:57, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Rudņevam jāatgriežas ir Daugavā,Pērtija no vina izaudzinās produktu Azerbaidžānai,Karabakā kopā ar Andreju,kas saka,ka viņš nav lo*s-būtu labs duelis,Rubīns pa kreiso,labo pusi,Rudņevs centrā.
paskaties spogulii un ieraudzisi kretiinu
, 2010-10-22 20:25, pirms 14 gadiem
Tas tak ir normāli. Nav, ko cepties! Viņš pēc hat-trick pret Juventus jau nespēlēs visu gadu visur pamatsastāvā. Nav jau vārtsargs.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.