Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu tiks pietaupīts Mančestrai, Godins nespēlēs pret "Bayern"

Agris Suveizda

Ronaldu tiks pietaupīts Mančestrai, Godins nespēlēs pret "Bayern"
Krištianu Ronaldu līdz trešdienai Spānijas čempionātā nebija izlaidis ne sekundi
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" savā mājaslapā apstiprināja, ka komandas līderim Krištianu Ronaldu veiktajās medicīniskajās pārbaudēs konstatēts labā augšstilba muskuļa sastiepums.

Lai arī Madrides "Real" turpina cīņu par Spānijas čempiones titulu, komandas galvenais treneris Zinedins Zidāns paziņoja, ka rītvakar portugālis nespēlēs un tiks pietaupīts otrdien gaidāmajai UEFA Čempionu līgas pirmajai pusfinālspēlei Mančestrā: "Viņa laišana laukumā būtu liels risks. Viņš zina, ka mūsu mērķis ir, lai viņš būtu gatavs otrdien."

"Ronaldu grib spēlēt arī pret "Rayo Vallecano", bet viņam ir jāpaliek mājās – pat, ja rīt būtu fināls, viņš tik un tā nespēlētu," Zidāns turpināja. "Ja tev ir futbolists, kurš vienmēr grib spēlēt un palīdzēt komandai, kurš vienmēr grib vairāk…trenerim tas ir lieliski. Nedomāju, ka viņš ir pārguris. Atlikušās spēles? Lai tiktu pie trofejām, mums ir jāuzvar tās visas!"

Kamēr Madrides "Real" ļoti optimistiski vērtē Ronaldu iespējas iet pamatsastāvā Mančestrā, citam Madrides klubam "Atletico" Čempionu līgas pirmajā pusfinālspēlē pret Minhenes "Bayern" pilnīgi noteikti nāksies iztikt bez aizsardzības balsta Djego Godina, kurš aizvakar Bilbao tika nomainīts jau 11. minūtē.

Urugvajietim augšstilba savainojuma dēļ nāksies izlaist arī divas nākamās "La Liga" spēles pret "Malaga" un "Rayo Vallecano", taču tiek cerēts, ka viņš varētu atgriezties Čempionu līgas atbildes spēlē Minhenē. Rīt pret "Malaga" nepalīdzēs arī Tjagu Mendešs, Olivers Toress un Matiass Kraneviters, toties ierindā atgriezies cits urugvajiešu centra aizsargs Hosē Marija Himeness.

Izmantotie resursi:
marca.com
Ronaldo medical report | Real Madrid CF
Club Atlético de Madrid · Web oficial - Godín...
Club Atlético de Madrid · Web oficial -...

Slēpts komentārs: chubaki
Slēpts komentārs: Manchester Is Forever Blue

  +8 [+] [-]

, 2016-04-22 19:37, pirms 8 gadiem
Trolls left, right and center, skumji.
Cerams, ka Madride ierādīs vietu Mančestras uzpūstajam projektam!
Slēpts komentārs: susurkins

     [+] [-]

, 2016-04-22 20:01, pirms 8 gadiem
Rayo trenerim Paco tagad veel viens iemesls nepacietiibaa gaidiit speeli un cereet uz saldu atriebiibu par pazemojumu Madridee

  +3 [+] [-]

, 2016-04-22 21:24, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Ko tur taupīt tā pat izlidos ārā. Hārts un Komany ar kompāniju visu nokārtos.
Jaa Haarts maak nokaartot

https://www.youtube.com/watch?v=v9e...

  +2 [+] [-]

, 2016-04-22 22:29, pirms 8 gadiem
Aha, labi, ka taa...domaaju, ka CR tas bisk nopietnaak. Beilam ar viss OK, takaa Manchestraa "Real" ieradiisies speeciigaa sastaavaa...Par Godinu gan zheel, bet nu Himeness ar nav slikts, ja vien speelees pret Bayern

     [+] [-]

, 2016-04-23 12:09, pirms 8 gadiem
Varēja jau pierakstīt, kad Bayern treniņos atgriezies Boatengs...
šaubos vai viņš spēlēs pirmajā spēle pret Atletico, bet otrajā gan jau būs sastāvā

     [+] [-]

, 2016-04-23 13:03, pirms 8 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Varēja jau pierakstīt, kad Bayern treniņos atgriezies Boatengs...
šaubos vai viņš spēlēs pirmajā spēle pret Atletico, bet otrajā gan jau būs sastāvā
Pirmajā noteikti nespēlēs, jo tas var būt bīstami. Un es ceru, ka viņš 2ajā spēlē spēlēs, protams ja būs pilnīgi atveseļojies.