Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas pusfināli VSB kanālā

Čempionu līgas pusfināli VSB kanālā
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien, 22.aprīlī, un trešdien, 23.aprīlī, "Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmās spēles - Madrides "Atlético" pret "Chelsea" un Madrides "Real" pret Minhenes "Bayern". Ceturtdien VSB pārraidīs arī Eiropas līgas abas pusfināla pirmās spēles - "Sevilla" pret "Porto" un Lisabonas "Benfica" pret Turīnas "Juventus". Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6!

UEFA Čempionu līgas pusfinālos tiekas, iespējams, šobrīd labākie kontinenta klubi. Djēgo Simones vadītais Madrides "Atlético" šosezon var aizvadīt kluba vēsturē sekmīgāko sezonu. Spānijas čempionātā četras kārtas pirms "La Liga" finiša "Atlético" ir galvenie pretendenti uz čempionu titulu. Tas būtu kluba vēsturē desmitais un pirmais kopš 1996.gada. Čempionu līgas/Čempionu kausa finālā "Atlético" ir spēlējuši vienreiz – 1974.gadā, kad piekāpās Minhenes "Bayern". Otrdien "Atlético" savā Visentes Kalderona stadionā aizvadīs pirmo spēli ar Žuzē Mourinjo "Chelsea". Otrajā pusfinālā tiekas divi no trim titulētākajiem Eiropas klubiem – deviņkārtējie Eiropas klubu čempioni Madrides "Real" un piecu titulu īpašnieki Minhenes "Bayern". Ceturtdien VSB pārraidīs arī Eiropas līgas abas pusfināla pirmās spēles - "Sevilla" pret "Porto" un Lisabonas "Benfica" pret Turīnas "Juventus".

VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Madrides "Atletico" ir palikusi vienīgā komanda, kas šosezon Čempionu Līgā nav zaudējusi ne reizi. Neraugoties uz saspringto spēļu grafiku, Djēgo Simeones padotie turpina spēlēt ar neiedomājamu iedvesmu un vienotību, izcīnot uzvaru pēc uzvaras arī Spānijas čempionātā. Papildus labās ziņas ir tās, ka ierindā atgriežas rezultatīvākais spēlētājs Djŗgu Košta un, visticamāk, pret savu saimniekkomandu "Chelsea" laukumā varēs doties arī vārtsargs Tibo Kurtuā. Tikmēr pretinieku komandā viss nav tik gludi - savainots ir uzbrukuma līderis Edens Azārs, diskvalifikācija liegs piedalīties spēlē Braņislavam Ivanovičam un komandas pārliecība nedaudz iedragāta Premjerlīgas pēdējā spēļu kārtā, zaudējot pastarīšiem "Sunderland", tādējādi samazinot komandas izredzes cīņā par čempiontitulu.”

UEFA Čempionu līgas un Eiropas līgas pusfināla pirmās spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 22.aprīlī 21:35 UEFA ČL. Madrides "Atlético" – "Chelsea"
• Ceturtdien, 24.aprīlī 22:30 UEFA EL. Pusfināls. "Sevilla" – "Porto"
• Piektdien, 25.aprīlī 0:05 UEFA EL. Pusfināls. "Benfica" – Turīnas "Juventus"

UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmā spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 23.aprīlī 21:40 UEFA ČL. Madrides "Real" – Minhenes "Bayern"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2014-04-22 13:16, pirms 10 gadiem
Kāpēc Viasat mājas lapā tiek melots par to, ka tiekot rādīts teniss?

     [+] [-]

, 2014-04-22 18:31, pirms 10 gadiem
Seviļai taču pretiniekos ir Valensija nevis Porto (es 1.maijā taisos uz Valensiju - nebiedējiet ar tādām neprecizitātēm!) un spēles sākums ceturtdien ir 22.05