Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Šodien konkurss: "adidas Čempionu līgas eksperts - 3.kārta"

Sportacentrs.com sadarbībā ar adidas piedāvā konkursu futbola speciālistiem un sporta faniem. Prognozē spēļu iznākumus, atbildi uz zināšanu jautājumiem un saņem balvas no adidas. Trešā konkursa kārta veltīta ceturtdaļfināla spēlēm, kas norisināsies 27.-28.martā un 3.-4.aprīlī. Veiksmi!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

UEFA Čempionu līgā notikumi kļūst pavisam karsti – tuvākajās divās nedēļās tiks aizvadītas ceturtdaļfinālu spēles un noskaidrotas tās četras komandas, kuras turpinās cīņas par trofeju. Portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar adidas piedāvā konkursu, kas veltīts tieši šim turnīram. Šī būs turnīra trešā kārta, bet kopumā tādas būs piecas!

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss „adidas Čempionu līgas eksperts” portālā Sportacentrs.com norisināsies no 10.februāra līdz 19.maijam. Tas norisināsies piecās kārtās – pirmā kārta veltīta 14., 15., 21. un 22.februāra cīņām, otrā kārta 6., 7., 13. un 14.marta spēlēm, trešā kārta būs veltīta ceturtdaļfināliem, ceturtā pusfināliem, bet piektā – finālam.

Katrā konkursa kārtā jums būs jāatbild uz 10 jautājumiem, no kuriem astoņi būs prognožu, bet divi zināšanu. Atbilžu vērtība (punktos) ir norādīta aiz atbilžu varianta. Tāpat katrā kārtā jāatbild uz diviem papildjautājumiem, kas būs nozīmīgi nosakot galīgo vietu secību pie vienādu punktu skaita. Svarīgi! Papildjautājumu atbildes jāieraksta uzsākot spēli un šīs atbildes nebūs iespējams mainīt. Tāpat jāieraksta savs tālruņa numurs. Nenorādot šīs atbildes, nevarēsiet veikt prognozes!

Šajā kārtā pirmie seši jautājumi tiek publicēti 22.martā, bet nākamie četri 29.martā.

Kā noteiks uzvarētājus?

Pēc katras kārtas spēļu beigām tiks ierakstīti spēļu iznākumi un ievadītas pareizās atbildes uz zināšanu jautājumiem, kas palīdzēs noteikt katras kārtas uzvarētājus (Pie vienāda punktu skaita izšķirošas būs papildjautājumu atbildes). Beigās tiks summēti visu kārtu punkti, lai noskaidrotu kopvērtējuma rezultātus.

Kādas ir balvas?

Veicināšanas balvas katras kārtas ietvaros saņems sešu labāko rezultātu īpašnieki (labākajiem 10 SA+ pieeja uz mēnesi), bet visu kārtu kopvērtējuma uzvarētājam tiks 2012.gada Eiropas futbola čempionāta oficiālā bumba (2.-6.vietu ieguvējiem „adidas” somas). Veiksmi konkursā!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti


, 2012-03-22 16:46, pirms 12 gadiem
Vai būs balva par 1 kārtu?
, 2012-03-22 19:08, pirms 12 gadiem
R101 rakstīja: Vai būs balva par 1 kārtu?
jaanaak pakalj..
, 2012-03-26 14:03, pirms 12 gadiem
Smitam61 - a atslēgas negribi no durvīm , aiz kurām nauda guļ...
, 2012-03-30 10:27, pirms 12 gadiem
kur tad ir tie jautājumi par atbildes spēlēm?
, 2012-04-10 19:05, pirms 12 gadiem
Interesanti, kad būs apkopojums par trešo kārtu. Šobrīd izskatas ka administrators ir joprojām uz pohām pēc brīvdienām.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.