Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Morinju pēc "Sevilla" 25 sitieniem: "Patiešām uzskatu, ka rezultāts atspoguļo spēles gaitu"

Morinju pēc "Sevilla" 25 sitieniem: "Patiešām uzskatu, ka rezultāts atspoguļo spēles gaitu"
Žuzē Morinju
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēļu pirmajā mačā "Manchester United" vakar izbraukumā noturēja bezvārtu neizšķirtu pret "Sevilla". Lai gan mājiniekiem piederēja liels pārsvars, "United" galvenais treneris Žuzē Morinju pēc dueļa apgalvoja, ka rezultāts ir taisnīgs un ka spēle bijusi līdzīga.

"Vienīgie brīži, kad jutos atvieglots, bija pirmā puslaika pēdējie momenti, kad pretinieks mūsu kļūdas pārvērta labās izdevībās, taču Davids de Heja ar sitieniem tika galā," pēc neizšķirta sacīja "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju. "Neskaitot šos mirkļus, spēle bija līdzīga, taču statistika ir tāda, kāda tā ir. Patiešām uzskatu, ka rezultāts atspoguļo mača gaitu. Ja jautājat, vai neizšķirtu uzskatu par labu rezultātu, tad tas nav ne labs, ne slikts."

"Sevilla" pa pretinieku vārtiem sita 25 reizes, un "Manchester United" aizsardzībai šosezon tikai vienā spēlē klājies vēl grūtāk – 33 sitieni decembrī pret Londonas "Arsenal". Tāpat jāizceļ fakts, ka "Sevilla", kas uzskatāma par izteiktu sava laukuma komandu, mājās vārtus neguva pirmo reizi Čempionu līgas ietvaros aizvadītajās 19 spēlēs. Tomēr galvenais treneris Vinčenzo Montella nezaudēja optimismu: "Esmu apmierināts ar parādīto raksturu. Sniegums apmierina, bet 0:0 ļauj pirms atbildes mača uz uzvaru cerēt abām komandām."

Tikmēr sava laukuma priekšrocības izdevās izmantot Doņeckas "Shakhtar", kas otrajā puslaikā guva divus bezatbildes vārtus un pieveica AS "Roma" ar 2:1. "Sākām diezgan labi un pat izveidojām labu momentu, tikai nebija neviena, kas pieliktu punktu. Turpinājumā radās problēmas ar pozīcijām, un "Roma" centās būt agresīva. Puslaika pārtraukumā tikām galā ar problēmām, un tas palīdzēja uzvarēt," teica mājinieku galvenais treneris Paulo Fonseka.

"Otrajā puslaikā komanda spēlēja ļoti labi, lai gan nebija viegli noturēties tādā tempā pēc ilgā ziemas pārtraukuma. Vienīgais iemesls, kāpēc neuzvarējām ar lielāku starpību, ir romiešu vārtsargs," pauda Fonseka, kura vadītā komanda izdarīja deviņus sitienus vārtu rāmī, kamēr pretinieki – par vienu mazāk. Jāizceļ, ka bez Doņeckas "Shakhter" šajā Čempionu līgas sezonā četrās mājas spēlēs uzvarējusi vēl tikai Minhenes "Bayern".

"Manai komandai ir viss, lai aizvadītu 90 minūtes augstā līmenī, tāpēc atliek secināt, ka pieļautās kļūdas bija psiholoģiska rakstura. Teicu, lai otrajā puslaikā mēs spēlētu tieši tāpat kā pirmajā, bet laukumā redzēju komandu, kura bija priecīga sēdēt aizsardzībā. Pie tā jāstrādā," pauda "Roma" galvenais treneris Eusebio Di Frančesko. "Komandai trūkst vēlmes strādāt, neskatoties uz grūtībām. Pie 1:1 zaudējām koncentrēšanos. Darīsim visu, lai atbildes spēlē situāciju pagrieztu uz otru pusi, bet būs ļoti grūti."

Izmantotie resursi:
bbc.com


, 2018-02-22 19:14, pirms 6 gadiem
Jūs ar saviem 25 sitieniem. Tas ir bezjēdzīgs skaitlis. Labāk paskatieties atkārtojumu un izvērtējat, cik daudz katrai komandai bija reālas iespējas gūt vārtus. Spēle bija ļoti skatāma un varēja būt arī vārti, bet ir kā ir. Neizšķirts patiešām atspoguļo spēles gaitu.
, 2018-02-22 19:43, pirms 6 gadiem
Cik tad Manu bija iespējas? Viena kaut kāda pusiespeja pa visu spēli. Pret komandu, kurā būtu pāris spēlētāji, kas mācetu noslēgt uzbrukumus nevis tupi uzsist, manu smagi ieritu. Puse no tiem 25 sitieniem bija, jo vnk nebija individuāli spēlētāji, kas pabeigtu labi iesāktu uzbrukumu, trūka izdomas.
, 2018-02-22 19:47, pirms 6 gadiem
mu smagi paveicas ka labi vartsargs speleja.bet skatoties uz tadu pogba.mesls pilnigs.un vel puse parmaksati speleaji.nebus pat pusfinala MU.
, 2018-02-22 21:28, pirms 6 gadiem
Pēc tādas spēles, SAF būtu jānāk ārā no pensijas. Labi, ka de gea nopelnīja komandai punktu. Pec sastāva jau bija skaidrs, ka uzbrūkošu futbolu Mourinho spēlēt nevēlas, cerams ka Old Trafford viņam būs citi plāni.
, 2018-02-22 21:40, pirms 6 gadiem
United bija pāris, Sevilla bija pāris reālas iespējas. Kaut kādi tur pūtieni ārpus soda laukuma īsti nav uztverami nopietni. Mourinho vadās pēc šādas taktikas jau visu sezonu, tā it kā tas būtu kas jauns. Sitieni tiek visiem, cik reāli ar tādiem ir gūt vārtus ir cits jautājums.
, 2018-02-22 23:12, pirms 6 gadiem
Lukaku impotents, Sanchezs nekāds, Pogba piespēli normālu atdot arī nevar, plus Sevilla to vien darija kā ar lielu lēcienu krita gar zemi. Ļoti nepatīk Maura filozofija spēlējot viesos, tiešām ceru ka pienāks diena, kad Lingards, Martials un Rashfords veidos uzbrukuma trio. SAF ar šādu sastāvu būtu kalnus gāzis.
, 2018-02-23 09:37, pirms 6 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-23 11:14, pirms 6 gadiem
Ja arī seviļa būtu iesitusi, to vienu, par ko te visi raud, kas būtu mainījies? Mums nedēļas nogalē spēle ar che, kas ir 6p spēle, ja gribam nākošgad cl, Mo atļāva līderiem atpūsties.....neesmu sajūsmā par Mo spēles stilu, bet kamēr tas nes punktus ir ok. Atceramies, ka katrā līgā, katrā turnīrā var būt tikai viens uzvarētājs.....dažus gadus atpakaļ che visus uzvilka uz desas, bet nākošā gadā pašu desiņa ielīda vienā vietā.... Kurš gatavs likt galvu ķīlā, ka MC nākošgad spēlēs kā šajā sezonā? P.S. Liela daļa dīvānā pirdēju jau sen cl tituli biju atmetusi PSG, kas tagad? Būs ļoti jāpapūlas, lai tiktu tālāk....
Turpiniet pirst dīvānā, nolikt mu,mo utt., bet mēs esam kur esam
, 2018-02-23 11:32, pirms 6 gadiem
skepse[LV] rakstīja: Tas viņa ģīmis - pediņ$ ne vīrietis un tāda paša pedi#a izteicieni un pedi#a izpratne par to, kas notika laukumā. MU sūkā un visvairāk viņš un viņa nēģeri tur sūkā, smirdīgie netīrie slaisti
Smagas mēnešreizes? Nāvīgs vīriešu trūkums organismā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Barcelona" futboliste Karolīna Hansena uzbrukumā Bergenas "Brann" vārtiem. Foti: Joma Garcia/Zumapress.com/Scanpix

Lielklubi "Barcelona" un PSG dominē un sasniedz Sieviešu ČL pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas titula aizstāvēšanu sekmīgi turpina "Barcelona", kura ceturtdaļfinālā divreiz uzveica Bergenas "Brann".
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.