Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Krasnodarai neizšķirts Turcijā, Eiropas līgas 1/8 finālā iekļūst arī "United" un "Schalke"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krasnodarai neizšķirts Turcijā, Eiropas līgas 1/8 finālā iekļūst arī "United" un "Schalke"
Henrihs Mhitarjans
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Eiropas līgas futbolā astotdaļfinālu šovakar sasniedza "Krasnodar", Gelzenkirhenes "Schalke 04" un "Machester United".

Gelzenkirhenes "Schalke 04" platu soli nākamās kārtas virzienā spēra pirms nedēļas, izbraukumā izcīnot uzvaru ar trīs vārtu pārsvaru. Atbildes duelis ātri kļuva par formalitāti, jo 23. minūtē laukuma saimnieki panāca 4:0 divu maču summā. Kamerūnietis Maksims Čoupo-Motings saņēma tālu piespēli, pie soda laukuma piesaistīja vairāku pretinieku uzmanību un piespēlēja pa labi, bet punktu no tuvas distances pielika Alesandro Šopfs.

Lai gan pēc divām minūtēm PAOK vienus vārtus atspēlēja, jo mājinieki raidīja bumbu savos vārtos, pakaļdzīšanās neizdevās. "Schalke 04" kontrolēja notikumus laukumā, izveidoja vēl vairākus momentus, un, lai gan vairs neiesita un savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1, pārliecinoši iesoļoja astotdaļfinālā.

Nākamo kārtu sasniedza arī "Manchester United", kas pirmajā duelī mājās ar 3:0 pieveica franču "St. Ettiene", bet šovakar izbraukumā triumfēja ar 1:0. Vienīgos vārtus 17. minūtē guva Henrihs Mhitarjans. Piespēli no kreisās malas izdarīja Huans Mata, bet vasarā "United" papildinājušais futbolists pie tuvā staba apsteidza pretinieku. Vien astoņas minūtes vēlāk Mhitarjans tika nomainīts.

Otrā puslaika vidū noraidījumu nopelnīja Ēriks Beilijs, kurš brīdinājumus saņēma ar tikai 185 sekunžu intervālu. Tomēr palikšana mazākumā, protams, neliedza "Manchester United" iekļūšanu nākamajā kārtā.

Astotdaļfinālā iekļuva arī "Krasnodar", kas savā laukumā "Fenerbahce" uzvarēja ar 1:0. Fjodors Smolovs iesita jau 7. minūtē, krietni palielinot Krievijas kluba izredzes. Lai gan laukuma saimnieki pirmā puslaika beigās panāca 1:1, gūt vēl divus vārtus Stambulas vienībai neizdevās, mačam noslēdzoties ar neizšķirtu rezultātu.

UEFA Eiropas līgas 1/16 fināli

DuelisPirmāOtrāSumma
Fenerbahce – Krasnodar0:11:11:2
St. Etienne – Man. United0:30:10:4
Schalke – PAOK3:01:14:1

  +2 [+] [-]

, 2017-02-22 21:46, pirms 7 gadiem
Ķipa trešdienā spēle, lai sajūtas kā Čempionu Līgā?