Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Alksnājs

Madrides ''Atletico'' jaunais stadions uzņems 2019. gada ČL finālu

Madrides ''Atletico'' jaunais stadions uzņems 2019. gada ČL finālu
''Wanda Metropolitano''

Foto: EPA/Scanpix

Madrides ''Atletico'' pirms nepilnas nedēļas, 16. septembrī, debitēja savā jaunajā stadionā ''Wanda Metropolitano'', pieveicot ''Malaga'' (1:0). UEFA acīmredzami novērtējusi gandrīz 68 tūkstošu cilvēku ietilpīgo stadionu un izvēlējusies to par mājvietu 2019. gada Čempionu līgas finālam.

''Atletico'' savā mājaslapā raksta: ''Mūsu stadions izpilda visas prasības, lai varētu uzņemt vienu no pašiem nozīmīgākajiem dueļiem futbolā. ''Wanda Metropolitano'' tika konstruēta pašos augstākajos komforta un drošības standartos, lai varētu piedāvāt labāko pieredzi skatītājiem.'' Interesanti, ka stadions atrodas tieši blakus Madrides metro un lidostai.

Madride kļuvusi par otro pilsētu, kurā būs nozīmēti pieci Eiropas prestižākā turnīra fināli, pirmajai esot Londonai. Jāpiemin, ka visi četri iepriekšējie (1957., 1969., 1980. un 2010.) notika ''Atletico'' konkurentu ''Real'' mājvietā ''Santiago Bernabéu''.

Šīs, 2017./18. gada, sezonas ČL finišēs Kijevā ''Olimpiyskiy'' stadionā, kura ietilpība ir minimāli lielāka nekā Madridē (~70'000).

Izmantotie resursi:
Madrid's Estadio Metropolitano to host 2019...
Club Atlético de Madrid · Web oficial - The...


, 2017-09-21 17:03, pirms 7 gadiem
Laba izvēle.
, 2017-09-21 17:09, pirms 7 gadiem
Tiešām interesants fakts, ka stadions atrodas blakus metro
, 2017-09-21 17:30, pirms 7 gadiem
Tieshaam, iespaidiigs tas jaunais Atlētu stadions! Laba izvēle no UEFA puses. Nu šogad Kievā kur notiks CL finaals, tas arii ne mazaak iespaidiigaaks stadions! Ljoti Ceru, ka tajaa speelees Madrides Real!
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.