Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zjuzins: "Viss pašu rokās"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zjuzins: "Viss pašu rokās"
Artūrs Zjuzins.
Foto: www.fkventspils.lv

FK "Ventspils" pussargs un kapteinis vienā personā - Artūrs Zjuzins - pirms rīt gaidāmās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 2. kārtas atbildes spēles pret Maķedonijas klubu "Teteks" paudis apmierinātību ar komandas gatavošanos nozīmīgajai spēlei.

"Ventspils" un "Teteks" pirmais mačs pirms nedēļas Ventspilī noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Kurzemniekus iekļūšanai nākamajā kārtā apmierinās uzvara vai rezultatīvs neizšķirts. Ventspilnieku kapteinis Artūrs Zjuzins intervijā klubā mājas lapai atklājis, ka noskaņojums komandā pirms rīt (plkst. 17:30 pēc Latvijas laika) gaidāmās spēles esot labs: "Jūtamies labi un apzināmies, ka mūs gaida ļoti svarīga spēle. Viss ir pašu rokās. Protams, nebūs viegli, taču zinu, ka katrs futbolists atdos visus spēkus. Šeit, Maķedonijā, ir ļoti karsts, smacīgs, kas radīs papildus grūtības."

Jautāts, vai uztraucies pirms debijas Eirokausos, 19 gadus vecais Zjuzins atbildēja noraidoši: "Nevarētu teikt, ka būtu ļoti uztraucies, biju visnotaļ mierīgs. Par debiju nemaz nedomāju, tik vien kā dot komandai pēc iespējas lielāku labumu. Spēle sākās un pēc pāris precīzām piespēlēm pilnībā nomierinājos. Savu sniegumu pirmajā spēlē vērtēju kā ne sevišķi labu. Visiem bija grūti, es nebiju izņēmums. Otrajā puslaikā pat biju spiests palūgt maiņu, jo vairs nebija spēka. Protams, vajadzēja nospēlēt gudrāk."

"Pirmajā spēlē diemžēl neizdevās gūt vārtus. Būtu spēles sākumā izmantojuši savas iespējas, noteikti būtu vieglāks spēles turpinājums. Jāpaslavē "Teteks", viesu komanda nospēlēja ļoti kompakti, bez steigas un sargāja bumbu. Tādu aizsardzību uzlauzt ļoti grūti. Katrā ziņā labi, ka neielaidām, taču no otras puses – slikti, ka neguvām vārtus," pirmo spēli raksturoja Zjuzins.

Jaunajam futbolistam tika uzdots jautājums par kapteiņa statusu, uz ko Zjuzins atbildēja, ka nebijis pārsteigts: "Nē, pagājušajā sezonā jau biju kapteinis "Tranzit" komandā, lai gan arī tur netrūka pieredzējušu futbolistu. Psiholoģiska spiediena no tā, ka esmu kapteinis, nav. Par blakus lietām daudz nedomāju, tikai par spēli, tāpēc nav grūti."

Treneris Nunsio Dzavetjēri bieži slavē Zjuzinu, dēvējot viņu par lielu talantu. Ko par to visu domā pats futbolists? "Neteiktu, ka tas izdara spiedienu uz mani. Bieži vien ir tā, ka uztraucos gadījumos, kad kaut laukumā daudz kas neizdodas. Tādos brīžos ļoti palīdz treneru un komandas biedru uzticēšanās. Kļūdās visi, tāpēc nav jādomā par misēkļiem, bet gan jāskatās uz priekšu!"

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

 +19 [+] [-]

, 2010-07-21 20:10, pirms 14 gadiem
Kaut kā nav ticības šogad mūsu virslīgas klubiem, bet nu turēšu īkšķus par uzvaru. Vismaz Ventspilij un Jelgavai vēl ir iespēja...

 +14 [+] [-]

, 2010-07-21 20:11, pirms 14 gadiem
Jaunais Latvijas futbola talants!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-21 20:17, pirms 14 gadiem
Nu nez.. Ventspils baigi vājā palikusi..
Laikam vainīga Itāļu spēles stila piekopšana.. no aizsardzibas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-07-21 20:58, pirms 14 gadiem
Jāvinnē. Laikam jau vienīgais klubs, kas mums šogad Eirokausos var ko iespēt...

  +2 [+] [-]

, 2010-07-21 21:03, pirms 14 gadiem
Mes par jums !!
par iekluusanu Eiropas ligaa!

 +10 [+] [-]

, 2010-07-21 21:27, pirms 14 gadiem
Vismaz palūdz maiņu, ja ir galīgi noguris un to neslēpj, atšķirībā no vecajiem, kas tik ilgāk uz laukuma vēlas būt, bet neko nespēj parādīt un ir tikai viens liels mīnuss.

  +6 [+] [-]

, 2010-07-21 21:56, pirms 14 gadiem
KadrLv, 20:39, pirms stundas, citēt

Man ļoti interesantu kur Ventspils eurokausos ieguto naudu lika-ne mazak ne vairak 3,6 milj.

Vai esi klubu sponsorējis un tagad neesi saņēmis dividendes?Iesaku organizēt revīzijas komisiju,lai klubs atskaitās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-07-21 23:19, pirms 14 gadiem
to KadrLv
Labi,ja negribi atbildē muļķības, tad saņem ko pelnījis.Gan klubs zinās ,kur ieguldīt naudu.Pie tam ne valsts ,ne pašvaldība nesponsorē klubu,tātad ,ne par nodokļu maksātāja naudu komanda dzīvo un līdz ar to tev arī nebūs zināt ,kur tie latiņi ripo.Ja tevi ļoti interesē,tad palasi pērnās sezonas kluba prezidenta paziņojumu par kluba turpmāko politiku šobrīd un tā ir ,ja neesi lasījis,ieguldīt līdzekļus jaunajos futbolistos un pēc tam tos izdevīgi pārdot.Patīk mums ,vai nepatīk,ne mēs to grozīsim,jo ne jau mēs maksājam spēlētājiem algas.Tāpēc komandā nav pieredzējušu futbolistu(izņemot Koļinko,daļēji A.Višņakovs un A.Butriks)) un arī nebūs šosezon.Komanda cīnīsies ar tiem jauniem spēlētājiem,kuri ir viņu rīcībā.Ja uzvarēs Maķedonijā,tad tas jau būs sasniegums.Pie tam, vismaz Latvijas virslīgā ,komanda progresē un domāju cīnīsies jau šosezon par zeltu.Un vēl ,ja tev interesē ,kur aiziet naudiņa.Tad paskaties cik bērnu grupas Ventspilī spēlē futbolu.Un visās FK Ventspils iegulda savus līdzekļus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-07-22 00:29, pirms 14 gadiem
to KadrLV Kam man būtu jātic? Es to zinu.Fantazēt vari tu.

     [+] [-]

, 2010-07-22 03:06, pirms 14 gadiem
pofig rakstīja: Kaut kā nav ticības šogad mūsu virslīgas klubiem, bet nu turēšu īkšķus par uzvaru. Vismaz Ventspilij un Jelgavai vēl ir iespēja...
Davai, ka liekam uz Jelgavu!!! Tiem džekiem futbols ir dzīve!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-22 16:50, pirms 14 gadiem
Kāds zina,kur varēs redzet speli..? pa TV jau nav,vai ne..?