Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Trīs dueļos papildlaiks, ''United'' ar grūtībām salauž ''Anderlecht''

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Trīs dueļos papildlaiks, ''United'' ar grūtībām salauž ''Anderlecht''
Pēc izšķirošajiem Markusa Rešforda vārtiem
Foto: AP/Scanpix

Fantastiski noslēgušās ceturtdaļfinālu spēles Eiropas līgā. Tikai ''Celta'' spēja izslēgt ''Genk'' pamatlaikā, pārējām trim spēlēm dodoties papildlaikā. ''Anderlecht'' parādīja zobus Mančestras ''United'', bet papildlaiku neizturēja un minimāli zaudēja. Dramatiski pusfinālā iekļuvuši arī Amsterdamas ''Ajax'', kas negaidīti papildlaikā, spēlējot mazākumā, pārspēja ''Schalke''. Savukārt pēcspēles sitienu sērija izšķīra aizraujošu ''Besiktas'' un ''Olympique'' dueli, francūžiem uzvarot.

Centrālajā mačā Turcijas līdere ''Besiktas'' uzņēma Lionas ''Olympique''. Abu komandu spēle pagājušonedēļ izcēlās ar lielām fanu nekārtībām, abiem klubiem iegūstot nosacīto diskvalifikāciju. Šovakar tribīnēs viss aizritēja ievērojami mierīgāk. Pirmajā mačā uzvaru guva francūži, iesitot divus vārtus minūtes intervālā (2:1), kamēr ''Besiktas'' varēja priecāties vismaz par gūtajiem izbraukuma vārtiem.

Spēle iesākās ar uzbrūkošu futbolu no abām pusēm, komandas nedomāja spēlēt piesardzīgi. Pirmā bīstamā situācija notika jau otrajā minūtē, kad mājinieku uzbrucējs Dženks Tosuns ar spēcīgu triecienu nespēja pārspēt pretinieku vārtsargu, Antonijam Lopešam izceļoties ar izcilu atvairījumu. Pēc brīža turku uzbrucējs atkal tika pie sitiena, bet arī šoreiz portugālis bija gatavs tam. Divas minūtes vēlāk vārtus gūt jau bija iespēja Francijas klubam, bet Aleksandra Lakazeta sitiens tika bloķēts.

Viesu talantīgais pussargs Kristians Toliso varēja gūt spēles pirmos vārtus, bet viņa sitiens ar galvu minimāli lidoja garām vārtiem. Komandas apmainījās ar vēl pāris neizdevušiem uzbrukumiem, 27. minūtē Atiba Hatčinsons šāva pa vārtiem atlēkušo bumbu, bet kārtējo reizi Lopešs glāba. Tomēr viss tik veiksmīgi vārtsargam neizdevās, kad Taliska tajā pašā minūtē neērti sita apakšējā vārtu stūrī un izvirzīja ''Besiktas'' vadībā – 1:0. Viņa pirmie vārti Eiropas līgā, piektie Eirokausos.

''Olympique'' nesēdēja rokas klēpī salikuši un jau septiņas minūtes vēlāk rezultātu izlīdzināja (1:1), kad Lakazets izskrēja viens pret viens ar vārtsargu un sita viņam meistarīgi pāri. Pēc pāris minūtēm viņš devās izcilās skrējienā garām turku aizsardzībai, bet tas beidzās veltīgi, jo izdarītais sitiens trāpīja pa stabu. Arī pirmo vārtu autoram bija iespēja gūt savus otros vārtus, bet Taliska, saņēmis gandrīz perfektu piespēli, sitienu novirzīja garām mērķim.

Otro puslaiku ar izteikti dominējošu futbolu uzsāka ''Besiktas'', kurai jau pirmajās desmit minūtēs bija vairākas iespējas gūt vārtus. Vienā no tām Lopešs neticami atvairīja sarežģītu Tosuna sitienu ar galvu no tuvas distances. Lai arī kā turku uzbrucēju ''Olympique'' vārtsargs spēja noturēt sausā, pret Talisku tas neizdevās, jo jaunais brazīlietis guva savus otros vārtus un izlīdzināja sēriju (2:1 spēlē, 3:3 sērijā), kad ar galvu sita garām Lopešam. Gandrīz uzreiz pēc tam Lakazets uzņēma centrējumu un spēcīgi trieca bumbu pa vārtiem, bet Fabrisio darbojās lieliski un atvairīja sitienu.

Spēle norima, abas komandas sāka spēlēt ļoti uzmanīgu futbolu, viena kļūda varēja visu izbojāt. Pēdējās pamatlaika minūtēs Rikardu Kvarežma pārbaudīja veiksmi no tālas distances un pat gandrīz trāpīja, bumbai atsitoties pret vārtu stabu. 88. minūtē Fabrisio sākumā atvairīja Lionas futbolistu triecienu pa vārtiem no stūra sitiena, bet tad tika galā arī ar atlēkušo bumbu, liekot faniem aizturēt elpu. Tieši pirms pamatlaika beigām viesiem bija vēl viena iespēja, bet Lakazets norībināja vārtu konstrukciju.

Papildlaiks iesākās mierīgi, abas komandas nevēlējās riskēt. Pirms mazā pārtraukuma Taliska varēja pabeigt savu ''hat - trick'', bet sita vārtiem tieši garām. Lopešs turpināja darboties izcili pret Tosunu, kad uzbrucējs no pāris metru attāluma atlēkušo bumbu sita vārtu stūrī, vārtsargam darbojoties strauji un precīzi. Tosuns negrasījās padoties un pēc nepilnām piecām minūtēm atkal apdraudēja Lopeša vārtus, bet ko tu būtu gaidījis, portugāļu vārtsargs atkal darbojās perfekti un atvairīja sitienu.

Pēcspēles sitienu sērijā uzvaru izcīnīja Lionas ''Oympique'' (7:6). Tas tika izdarīts ar 16. sitienu. Abas komandas precīzi sita pirmās sešas pendeles, tad ''Besiktas'' spēlētājs Tosičs netrāpīja, pēc kā arī Žalē bija neprecīzs. Turki neatguvās, un arī Mitrovičs sita garām. Šoreiz francūži bija nekļūdīgi.

Tikmēr Mančestras ''United'' tikai papildlaikā spēja tikt galā ar sīkstajiem beļģiem ''Anderlecht'', tādējādi turpinot cīņu par Eiropas līgas trofeju, ko vēl nekad nav ieguvusi.

Spēli pirmajā puslaikā paša sākumā kontrolēja mājinieki ''United'', gūstot vārtus desmitajā minūtē, kad Henriks Mhitarjans neatvairāmi sita zemu vārtos – 1:0. Armēņa piektie vārti Eiropas līgā pēdējās sešās spēlēs. Mančestras klubam bija vēl vairākas iespējas gūt vārtus, bet gan Pols Pogbā, gan Džese Lingārds neticami vārtus neguva. Franks Ačimpongs angļus varēja par neizmantotajām izdevībām sodīt, bet viņa sitiens no tuvas distances tika atvairīts. 31. minūtē viens no Eiropas daudzsološākajiem talantiem Juri Tilemans varēja rezultātu izlīdzināt, bet bumba atsitās pa vārtu pārliktni, atlēkušo bumbu uzņemot Sofianam Hani, kurš bija precīzs – 1:1.

Otrais puslaiks izvērtās salīdzinoši sarežģīts mājiniekiem un drošu spēles kontroli pārņemt sākumā nespēja. 65. minūtē Markuss Rešfords varēja izvirzīt ''United'' vadībā, bet sita tuvu garām no izcilas pozīcijas. Nedaudz vēlāk arī Zlatans Ibrahīmovčs nespēja izmantot savu izdevību, kad sita no tuvas distances pa vārtiem, bet lieliskā lēcienā vārtsargs glāba komandu. Turpinājumā gan ''United'' sāka izteikti dominēt, bet tajā pat laikā izšķērdēja katru izdevību, ko vien ieguva un pamatlaikā vārtus gūt vairs nespēja.

Pašā papildlaika sākumā kārtējo reizi Pols Pogbā ieguva lielisku izdevību, bet arī šoreiz vārtos neiesita, kad pēc centrējuma no tuvas distances viņa sitiens tika bloķēts. Arī Maruains Fellaini un Rešfords ''Anderlecht'' vārtsargu pārspēt nespēja, kad abi ieguva lieliskas vārtu gūšanas iespējas. Bet tomēr, otram papildlaika puslaikam sākoties, Markuss Rešfords nodemonstrēja lielisku bumbas kontroli un sitiena precizitāti, izvirzot ''United'' vadībā – 2:1. Mbodži gan pašā spēles izskaņā varēja rezultātu izlīdzināt un dramatiski izslēgt angļus, bet sita pāri ar galvu.

''Schalke'' savās mājās papildlaikā uzveica ''Ajax'' (3:2), bet sāpīgi pusfinālā netika. Abus pamatlaika vārtus vācieši guva otrajā puslaikā trīs minūšu intervālā. Papildlaikā ''Schalke'' devās vairākumā un jau sākumā izvirzījās vadībā sērijā un, kad likās, ka vairs nekas nevar notikt, ''Ajax'' iesita un ar to tai pietika. Nīderlandieši gan pretuzbrukumā pirms beigām iesita otros un izdzēsa jautājumus par tālāk ticēju.

Savukārt vienīgā spēle, kas beidzās jau pamatlaikā notika Beļģijā starp ''Genk'' un ''Celta''. Nervozu neizšķirtu noturēja ''Celta'' (1:1), kura ar to garantēja vietu pusfinālu. Jāpiemin, ka ''Genk'' būtu pieticis ar tikai vēl vieniem vārtiem, lai uzvarētu sērijā, tāpēc spēles galotne bija īpaši saspringta un emociju pilna.

Eiropas līga, ceturtdaļfināli

Pāris1. spēle2. spēleSummā
Anderlecht – Manchester United1:11:22:3
Celta Vigo – Genk3:21:14:3
Ajax – Schalke2:02:34:3
Lyon – Besiktas2:11:23:3 (7:6)

  +2 [+] [-]

, 2017-04-21 00:48, pirms 7 gadiem
Jāmin arī, ka Zlatans iedzīvojās diezgan nopietnā savainojumā. Līdzīgi kā Kurts Zuma laiciņu atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 00:49, pirms 7 gadiem
Kas par futbola vakaru, tāda dominance no MU puses,jāuzteic Anderlecht aizsardzība. Bet Rešfords būs Zvaigzne!
P.S. Cerams , ka ar Zlatanu nebūs traki.

  +3 [+] [-]

, 2017-04-21 00:54, pirms 7 gadiem
Autor, nedrīkst nepieminēt, ka Ajax no 80.minūtes spēlēja mazākumā un abus golus iesita 10 vīru sastāvā.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-21 00:56, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Autor, nedrīkst nepieminēt, ka Ajax no 80.minūtes spēlēja mazākumā un abus golus iesita 10 vīru sastāvā.
Paldies, pieminēju

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 00:57, pirms 7 gadiem
..tāds prieks par LYON pēc pamatlaika beigām UEFA mājaslapā bija rādīts, ka spēle galā un kopsummā ar 3:3 tālāk tiek Lyon

  +3 [+] [-]

, 2017-04-21 00:57, pirms 7 gadiem
ManUtd tomēr izspieda uzvaru beigās, cerēju uz pēcspēles sitieniem, par tādu aizsardzību un Utd izšķērdību tikpat labi arī Andrelecht bija pelnījis uzvaru, neredzēju, ka tā dominance vairāk par aizlaistiem momentiem citādi realizētos.

Bet vakars fenomenāls, Schalke pat ļoti neveiksmīgi ielaida papildlaikā golu, kas ajax deva uzvaru kopsummā un nākošais jau bija kā sauja smilšu. Pēcspēles sitienu sērija Turcijā arī varena, augstākās klases!

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 00:58, pirms 7 gadiem
Prieks protams, ka barjera pārvarēta, bet nu kaut kā vakars atstāj drīzāk dusmu iespaidu. Nu ar tik nožēlojamu realizāciju CL nav ko darīt- būs tāpat kā Arsenalam pret Bayern. Un nav jau pirmā spēle, kur momenti seko viens otram, bet iesist nevar. Tīri uz neveiksmi to jau vairs nevar norakstīt.

  +4 [+] [-]

, 2017-04-21 00:59, pirms 7 gadiem
Ajax sasniegusi pirmo pusfinālu Eirokausos kopš 1996./1997. gada sezonas

  +2 [+] [-]

, 2017-04-21 00:59, pirms 7 gadiem
Lyon ar pendelēs tikko knapi izlīda un tika pusfinālā. Ajax ar caur adatas aci izskatās ka ielīda, spriežēt pēc tā, ka bija 3:0 zaudētējos papildlaika sākumā jau. Bet nu jā MU soļo tālāk un Rašfords ir vienkārši monstrs.

Ceru, ka 1/2 fināls nesavedīs kopā MU un Lyon, jo domāju viena no tām uzvarēs EL un labāk, lai ir skaista spēle finālā viņu starpā. Visu cieņu Celta Vigo un it īpaši arī Ajax, bet tieši Ajax nepārliecinošā spēle aizsardzība ne uz mirkli neliek ticēt, ka viņi var uzvarēt Lyon vai MU.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 01:02, pirms 7 gadiem
MU - labi , ka tā
cīņa par ČL turpinās

  +5 [+] [-]

, 2017-04-21 01:04, pirms 7 gadiem
Man franču līga simpatizē, spēcīgi klubi tur ir. Un es arī ceru par Lyon - MU finālu .

     [+] [-]

, 2017-04-21 01:07, pirms 7 gadiem
Diez kas būs ar Lyon 2 gadu aizliegumu? Paturēs? Ja uzvar EL, nākošgad liels aplauziens, liels aplauziens jebkurā gadījumā, pārāk bargs sods, manuprāt.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 01:14, pirms 7 gadiem
Kols rakstīja: Diez kas būs ar Lyon 2 gadu aizliegumu? Paturēs? Ja uzvar EL, nākošgad liels aplauziens, liels aplauziens jebkurā gadījumā, pārāk bargs sods, manuprāt.
Tas taču bija nosacīts sods

  +2 [+] [-]

, 2017-04-21 01:14, pirms 7 gadiem
Kols rakstīja: Diez kas būs ar Lyon 2 gadu aizliegumu? Paturēs? Ja uzvar EL, nākošgad liels aplauziens, liels aplauziens jebkurā gadījumā, pārāk bargs sods, manuprāt.
..ja kaut kādi jefiņi neārdīsies, viss būs labi

  -1 [+] [-]

, 2017-04-21 01:31, pirms 7 gadiem
Nesaprotu, kā Pogbā var būt pasaules dārgākais futbolists? Ja sezonas sākumā likās nu tik būs un priecēs līdjutējus ar skaistu un efektīgu spēli, tad tagad ar katru spēli kaitina arvien vairāk - daudz zaudētu bumbu, nobremzētu uzbrukumu un neprecīzu piespēļu, nemaz nerunājot par momentu realizāciju.

MU sniegums nepārliecinošs maigi sakot, bet viss ir labs, kas labi beidzas. Tālāk būs vēl grūtāk, jo atlikušās komandas ir spēcīgākas. Lai vai kā EL ir jāņem, jo tas ir vieglākais veids, kā tikt ČL nākamgad.

Cerams Ibram un Rojo traumas nav nopietnas.

GGMU

     [+] [-]

, 2017-04-21 01:47, pirms 7 gadiem
Atšķirībā no ČL mačiem, šī vakara spēles un - it īpaši - to rezultāti priecē!

     [+] [-]

, 2017-04-21 01:59, pirms 7 gadiem
keksss rakstīja: Nesaprotu, kā Pogbā var būt pasaules dārgākais futbolists? Ja sezonas sākumā likās nu tik būs un priecēs līdjutējus ar skaistu un efektīgu spēli, tad tagad ar katru spēli kaitina arvien vairāk - daudz zaudētu bumbu, nobremzētu uzbrukumu un neprecīzu piespēļu, nemaz nerunājot par momentu realizāciju.

MU sniegums nepārliecinošs maigi sakot, bet viss ir labs, kas labi beidzas. Tālāk būs vēl grūtāk, jo atlikušās komandas ir spēcīgākas. Lai vai kā EL ir jāņem, jo tas ir vieglākais veids, kā tikt ČL nākamgad.

Cerams Ibram un Rojo traumas nav nopietnas.

GGMU
tāpēc, ka klubi nepārdot, pēlētāji paši negrib vai neviens nevar atļauties tādus spēlētājus ka CR, Messi,Neimārs utt, bet domāju šavasar gan jau dzirdēsim atkal summas, kas skan virs 100M.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 02:05, pirms 7 gadiem
keksss rakstīja: Nesaprotu, kā Pogbā var būt pasaules dārgākais futbolists? Ja sezonas sākumā likās nu tik būs un priecēs līdjutējus ar skaistu un efektīgu spēli, tad tagad ar katru spēli kaitina arvien vairāk - daudz zaudētu bumbu, nobremzētu uzbrukumu un neprecīzu piespēļu, nemaz nerunājot par momentu realizāciju.
Pirmkārt nevajadzēja jau gaidīt supermenu ar domu ''nu tik būs''.
Otrkārt nu nav jau tik slikti kā tu uzbur- viņš ir pirmajā vietā visā EPL pēc izdarīto pasu skaita un precizitāte ir pilnīgi ok.
Ja Zlatanam kāja nebūtu tik nogulēta, tad Pogbam rezultatīvās piespēles krātos raiti.
Tas ka pats neiesit...nu- lielākā daļa šāvienu ir tīri patālu no vārtiem, tā ka nevari gaidīt tādu pašu vārtu birumu kā 9kiem.
Uzbrukumu bremzēšana?- nu to var pārmest Rūnijam, Felaini, bet vai Pogbam? Nez nez.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-21 07:22, pirms 7 gadiem
Prieks, ka Ajax jaunieši saņēmās un tika tālāk, jāturpina ceļš uz finālu!

  +2 [+] [-]

, 2017-04-21 07:25, pirms 7 gadiem
keksss rakstīja: Nesaprotu, kā Pogbā var būt pasaules dārgākais futbolists ... daudz zaudētu bumbu, nobremzētu uzbrukumu un neprecīzu piespēļu ...
Tāds tipisks interneta torllis čīkstētājs, kurš saskaita 5 neprecīzas piespēles spēlē un kviec par to, bet 50 precīzās piespēles tajā pasā spēlē pat nepiemin!
Pogba Eiropas līgas 12 spēlēs ir izdarījis 874 piespēles no kurām 770 ir bijušas precīzas, kopā 88% precīzu piespēļu un 1. vieta Eiropas līgā gan izdarītajās, gan precīzajās piespēlēs!
Un ņem vērā, ka viņam ir tikai 24 gadi!

P.S. Izvāc MU logo no avatara, šitādi pseidofani pīkstuļi klubam nav vajadzīgi, tikai bojā iepaidu par normālajiem faniem...

     [+] [-]

, 2017-04-21 08:37, pirms 7 gadiem
Nu Pogbā lielais piespēļu skaits norāda tikai uz MU spēli caur viņu. Faktiski tāds jau arī bija plāns un droši vien arī solījums pašam spēlētājam, kad viņu pirka. Precizitāte ir laba, bet ne izcila. Toties Pogbā piespēle Rešfordam pirmo vārtu guvuma epizodē bija izcila un tieši tādu spēli no viņa tiek gaidīta. Gan jau būs. Un nedrīkst aizmirst tos 8 vai 9 sitienus pa karkasu šosezon. Tad arī statistiķiem rezultatīvo darbību rādītājs liktos ļoti ok. Arī viņš ir tikai cilvēks, gan jau sāk pagurt, turklāt šosezon bez pilnvērtīgas pirmssezonas sagatavošanās. Nākamsezon būtu jārāda patiesais līmenis.

Tikai māc milzīgas šaubas vai MU atkal nepaliks bez ČL. Caur EPL tikšanai neticu un arī EL ar tādām kadru problēmām būs ļoti sarežģīti.

     [+] [-]

, 2017-04-21 09:07, pirms 7 gadiem
Otrajā puslaika neiesist to ko neiesita United ir jāmāk 😄

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 11:28, pirms 7 gadiem
Spēles momentu video - ”Manchester United” pagarinājumā...

  +1 [+] [-]

, 2017-04-21 12:09, pirms 7 gadiem
Zlatana sāpīgās traumas video - Ibrahimovičam sezona beigusies? Zviedrs spēlē...

     [+] [-]

, 2017-04-21 18:36, pirms 7 gadiem
TrīsdesmitDivi rakstīja: Tāds tipisks interneta torllis čīkstētājs, kurš saskaita 5 neprecīzas piespēles spēlē un kviec par to, bet 50 precīzās piespēles tajā pasā spēlē pat nepiemin!
Pogba Eiropas līgas 12 spēlēs ir izdarījis 874 piespēles no kurām 770 ir bijušas precīzas, kopā 88% precīzu piespēļu un 1. vieta Eiropas līgā gan izdarītajās, gan precīzajās piespēlēs!
Un ņem vērā, ka viņam ir tikai 24 gadi!

P.S. Izvāc MU logo no avatara, šitādi pseidofani pīkstuļi klubam nav vajadzīgi, tikai bojā iepaidu par normālajiem faniem...
Oho, kā sacepās. MU spēles Pogba kreklā skaties?
Pirmkārt, ieteiktu Tev piebremzēt ar pāragriem secinājumiem un nemētāties ar personīgiem apvainojumiem, jo tādā veidā Tu pats sevi padari par trolli.
Otrkārt, man ir savs viedoklis un pie tā arī palieku - Pogba ir pārvērtēts spēlētājs un nav attaisnojis uz sevi liktās cerības šajā sezonā, protams, vēl spēles ir priekšā un es tikai priecāšos, ja viņš parādīs fenomenālu sniegumu un liks man ņemt savus vārdus atpakaļ.
Treškārt, nav bŗinums, ka viņam EL ir visvairāk piespēļu, jo nav tik daudz pussargu, kas ir nospēlējuši tik daudz spēles + MU gandrīz katrā spēlē ir pārsvars bumba kontrolē un tikai loģiski, ka viņam būs šāda piespēļu statiska.
Es spriežu pēc tā, ko redzu un esmu šogad lielāko daļu MU spēļu redzējis - dažreiz Pogba sniegums ir lielisks, bet diemžēl biežāk tas ir neapmierinošs, man no malas izskatās, ka viņš ir nedaudz sadomājies un parāk daudz fintojās, kas ne vienmēr iet cauri, bet bieži beidzas ar pazaudētām bumbām.
Es ne tuvu neesmu heiteris, es vnk uzskatu, ka Pogba un MU var daudz labāk un uz to arī ceru.

P.s. Definē kas ir normāls fans? Lai gan šaubos,ka spēsi, jo Tu nemaz pēc normāla cilvēka neizklausies. Iesaku iedzert kādu nomierinošu tējiņu - iespējams palīdzēs.

     [+] [-]

, 2017-04-21 18:56, pirms 7 gadiem
yuka rakstīja: Pirmkārt nevajadzēja jau gaidīt supermenu ar domu ''nu tik būs''.
Otrkārt nu nav jau tik slikti kā tu uzbur- viņš ir pirmajā vietā visā EPL pēc izdarīto pasu skaita un precizitāte ir pilnīgi ok.
Ja Zlatanam kāja nebūtu tik nogulēta, tad Pogbam rezultatīvās piespēles krātos raiti.
Tas ka pats neiesit...nu- lielākā daļa šāvienu ir tīri patālu no vārtiem, tā ka nevari gaidīt tādu pašu vārtu birumu kā 9kiem.
Uzbrukumu bremzēšana?- nu to var pārmest Rūnijam, Felaini, bet vai Pogbam? Nez nez.
Nu es diemžēl gaidīju, ka jau pirmajā sezonā šis superdārgais pirkums rādīs brīnumus, diemžēl vīlos.
Par uzbrukumu bremzēšanu - vairākas reizes ir bijušas labas pretuzbrukuma iespējas un tajos brīžos Pogba ņem sevis, taisa fintus, mēģina apspēlēt un tādējādi nobremzē vairākus labus pretakus.
Lai vai kā, cerams iespēlēsies un rādīs gaidīto sniegumu jau drīz.

     [+] [-]

, 2017-04-21 22:43, pirms 7 gadiem
Cilvēki kaut kā pārāk ieciklējas uz viņa transfērsummu un ekspektācijām.
Bet galu galā ko tad jāvērtē- spēli vai cenu? Kāda mums faniem daļa- cik par viņu samaksāts- ne jau mūsu maks.
Es laukumā redzu futbolistu, kas dod labu pienesumu un jūtami uzlabojis pēdējo gadu nožēlojamās uzbrukuma ''kvalitātes'', tā ka vismaz man ar to ir gana. Ja nākotnē progresēs, tad vēl jo labāk.