Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Sky Sports": Ibrahīmovičam ceļgala savainojuma dēļ sezona beigusies

"Sky Sports": Ibrahīmovičam ceļgala savainojuma dēļ sezona beigusies
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "United" pagarinājumā ar 2:1 pārspēja Beļģijas "Anderlecht" un iekļuva Eiropas līgas pusfinālā, tomēr savainojumu dēļ spēles laikā zaudēja argentīniešu aizsargu Markosu Roho un bosniešu izcelsmes zviedru uzbrucēju Zlatanu Ibrahīmoviču.

Komandas galvenais treneris Žuzē Morinju pēc mača nesteidzās ar prognozēm un sacīja, ka vispirms jāsagaida pārbaudes, tomēr atzina, ka nav pārāk optimistisks. Sky Sports jau ziņo, ka Mančestras "United" uzbrukuma līderim sezona ir beigusies un ka, tā kā līgums vēl nav pagarināts, neesot izslēgts, ka Ibrahīmovičs savu pēdējo spēli "United" kreklā jau ir aizvadījis. Anglijas klubs pagaidām vēl nav nācis klajā ar precīzākiem paziņojumiem traumas nopietnības sakarā.

Ibrahīmovičs savā debijas sezonā Anglijas Premjerlīgā 28 spēlēs izcēlies ar 17 vārtu guvumiem, Eiropas līgā viņa rēķinā 11 spēlēs ir pieci precīzi sitieni, bet Anglijas kausa izcīņās bijušais PSG uzbrucējs septiņos mačos ticis pie sešiem vārtiem. Sezonā kopumā Ibrahīmoviča rēķinā ir 46 spēles, 28 vārti un pārliecinoši rezultatīvākā spēlētāja gods savā komandā. Ar desmit precīziem sitieniem, ierēķinot visus turnīrus, seko Huans Mata, Henrihs Mhitarjans un Markuss Rešfords.

Mančestras "United" Premjerlīgā ar 60 punktiem 31 spēlē ieņem vien piekto vietu, taču sāncenses nav pārāk tālu. Trešajā vietā esošā "Liverpool" ieguvusi par sešiem punktiem vairāk, bet arī aizvadījusi par diviem mačiem vairāk, kamēr ceturtās pozīcijas īpašniece Mančestras "City" ir par četriem punktiem un par vienu spēli vairāk. Eiropas līgas pusfināli gaidāmi maija sākumā, kad divās spēlēs būs jātiekas ar Spānijas "Celta".

Izmantotie resursi:
Zlatan Ibrahimovic set to miss rest of...


, 2017-04-21 18:59, pirms 7 gadiem
Ko nu? Rashfords iztashiis!
, 2017-04-21 19:01, pirms 7 gadiem
Rašfordam visas iespējas! Pēdējās spēlēs montruāls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-21 20:23, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: LABS
Kas tur labs durik ?
, 2017-04-21 20:23, pirms 7 gadiem
Ļoti žēl... Īpaši ja MU iekļūtu Eiropas līgas finālā, kas notiks Zviedrijā.
, 2017-04-21 21:01, pirms 7 gadiem
Pat nespēju iedomāties kā viņi pabeigs sezonu. Spēles ik pa 3 dienām un tā līdz sezonas beigām. Traumēti dafiga + galvenais sitējs... Mauks pa visām frontēm - nedabūs neko...
, 2017-04-21 22:48, pirms 7 gadiem
Jāvinnē Eiropas līgu !
, 2017-04-21 23:44, pirms 7 gadiem
Nu tagad jāsaka, ka ar CL biļetes dabūšanu var klāties plāni.
Uzbrukums iedragāts pamatīgi, aizsardzībā CB resursi arī sāk iet uz beigām.
Galīgi nelaikā šie savainojumi
, 2017-04-22 00:51, pirms 7 gadiem
"United" ir jāspēlē svētdien viesos ar Burnley, 27.04 ar Man City, 30.04 ar Svansea, 7. maijā ar Arsenal, 14. maijā ar Spurs, 17. maijā ar Svētajiem un beidzamajā kārtā ar pēdējā laikā labi spēlējušajiem Kristāliem.

Trīs izteiktas 6 punktu spēles City, Spurs, Arsenal. Ok, divas, ja ņemam vērā, ka Spurus nepanāks, bet vienalga tā spēle būs mega grūta, jo ir vajadzīgi punkti. Nu un pats par sevi saprotams, ka pret City un Arsenal zaudējums ārkārtīgi neder.

Protams, pārējiem jau arī jāspēlē vēl pret attiecīgi stiprām komandām, bet bez Zlatana būs auzas.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.