Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Terijs kritizē Čempionu līgas tiesnešus

Terijs kritizē Čempionu līgas tiesnešus
Džons Terijs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Chelsea'' kapteinis Džons Terijs pēc zaudējuma turnīra astotdaļfinālā pret Milānas ''Inter'' ir kritizējis UEFA Čempionu līgas tiesnešus un to tiesāšanas metodes.

Zināms, ka Milānas ''Inter'' UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē ar 1:0 pārspēja Londonas ''Chelsea'' un iekļuva turnīra ceturtdaļfinālā, kur tā spēlēs ar Maskavas ''CSKA".

Londonas ''Chelsea'' kapteinis Džons Terijs ir diezgan asi kritizējis šīs spēles tiesnesi, Volfgangu Štarku. Spēles laikā bija divas strīdīgas epizodes, kurās ''Chelsea'' futbolisti pieprasīja tiesnesim piešķirt 11 metru soda sitienu, ko tiesnesis nedarīja. Pagājušās sezonas Čempionu līgas ietvaros ''Chelsea'' bija neapmierināta ar norvēģa Toma Heninga Ovrebo tiesāšanu pusfināla laikā pret ''Barcelona'', kur ''Chelsea'' zaudēja.

''Mēs šajā spēlē nospēlējām slikti, taču arī tiesneši nestrādāja labi. Tas nebija tik labs, lai tiesātu šāda līmeņa spēles. Mēs spēlējām mājās un neieguvām nevienu labvēlīgu lēmumu. Mēs darām visu nepieciešamo, lai uzvarētu UEFA Čempionu līgā, bet jau divus gadus mums nākas saskarties ar sliktu tiesāšanu. Ir nepieciešams, lai kāds no ''Chelsea'' dotos uz UEFA un pārrunātu šo situāciju. Esmu ļoti vīlies par notikušo,'' atzina Terijs.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com


, 2010-03-21 13:54, pirms 14 gadiem
Katru gadu pie vainas tiesneši. Nabaga Čelsija un viņu lāsts ar tiesnešiem. Starp citu, interesanta divkosība, pārmetot tiesneša kvalitāti piemetinot, ka viņam vajadzēja būt tikpat nekvalitatīvam, tikai uz otru pusi - "Mēs spēlējām mājās un neieguvām nevienu labvēlīgu lēmumu.".
, 2010-03-21 14:04, pirms 14 gadiem
"Mēs spēlējām mājās un neieguvām nevienu labvēlīgu lēmumu." Tā nosmējos
, 2010-03-21 14:07, pirms 14 gadiem
Šis čalis jau nu toč pašlaik neatrodas tādā situācijā, lai kādu vēl kritizētu. Un ja paši nerubī iesist, tad pričom tur tiesneši? Ne jau viņi dramatiski ietekmēja mača rezultātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-21 14:17, pirms 14 gadiem
Mēs spēlējām mājās,un mums nenosvilpa pa labu,kādam no Chelsea,jāņem padusē viskijs un jālaiž uz UEFA māju jāpārspriež kas par huiņām notiek.....nemaz nav jārēc nu Terijs dod
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-21 14:21, pirms 14 gadiem
asdfgh2 rakstīja: Nožēlojami no Terija puses...
Šitas jau arī nav tas čalis, kurš šobrīd var atļauties virināt muti.
kāpēc nožēlojami? Man liekas EPL ir daži treneri un spēlētāji, kas bieži kritizē tiesnešus, it sevišķi pēc zaudētiem punktiem

Kopumā CHelsea pelnīti izstājās no CL, bet jāpiekrīt par dažām epizodēm, tiesnesis nebija Misters Ideāls.
, 2010-03-21 14:22, pirms 14 gadiem
kkam jaw jaabut wainiigam-tas jaw paliek smiekliigi,katru gadu tiesneshi wainiigi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-21 14:40, pirms 14 gadiem
nu, pagājušajā gadā pret barsu tur bija momenti, bet šogad, vismaz mačā Stamford Bridge viss bija OK! Nu bija 1 moments Milānā, bet tā drīzāk bija tiesneša nevēlēšanās dot pendeli ČL PO! Viss ok, paši vien vainīgi Čelsa
, 2010-03-21 14:43, pirms 14 gadiem
Jap, nu Eiropā Čelsikiem nezkāpēc regulāri ir daudz lielākas problēmas ar soģiem nekā PL, heh.
, 2010-03-21 14:44, pirms 14 gadiem
asdfgh2 rakstīja: Treneri kritizē tāpēc, ka viņiem preses konferencēs tiek uzreiz prasīts "ko domājat par tiesāšanu", "kāpēc zaudējāt" utt.
Terijam neviens interviju nespiež dot - viņš ir komandas kapteinis un salīdzinoši liela personība Anglijas futbolā - tāpēc viņam nevajadzētu muti virināt.

Nekad neesmu redzējis, ka, piemēram, Giggs kaut ko muldētu par tiesnešiem. Tur nu atšķirās divu spēlētāju morāles līmenis.
Turklāt - es to spēli skatījos - tiesāja normāli. Ja ne par labu Chelsea, tad viennozīmīgi ne tā, lai Chelsea varētu vainot tiesnesi.
Labāk lai vaino nervus sačakarējuši uzbrucēju, kuram kaut kā pārāk bieži šitā gadās.
Aij, tikai nevajag. Nav nekādas atšķirības starp Terrija un Fergusona izteikumiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-21 14:52, pirms 14 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Aij, tikai nevajag. Nav nekādas atšķirības starp Terrija un Fergusona izteikumiem.
tev jau nu vajadzētu zināt kas ir GiGGS un kas FERGUSONS
, 2010-03-21 16:14, pirms 14 gadiem
Nu ne jau Terijs noteiks vai tiesnesim dot 11m soda sitienu, vai ne !
, 2010-03-21 16:55, pirms 14 gadiem
atceros, kaa Carvalho rāva Valdesu spēlē pret Barcelona un Chelsea guva vārtus, tad es arī biju ''ļoti'' priecīgs.. Paši tagad samaksājiet par to un veel citiem pašu izdarītiem pārkāpumiem
, 2010-03-21 17:05, pirms 14 gadiem
Pirmkārt jau Terijs bija viens no sliktākajiem mača spēlētājiem. Un otrkārt, ja atmiņa neviļ, tad Inter vismaz reizes divas iedeva aizmuguri ārkārtīgi strīdīgās un apšaubāmās epizodēs, tā kā kaut ko murmināt drīzāk varētu viņi. Un aristokrātiem ir jāsāk saprast, ka šādā līmenī par ķermeņa noglāstīšanu un skaistu kritienu tik pat kā 11niekus nedod.
, 2010-03-21 21:53, pirms 14 gadiem
haha, āksts.vinš nekad nemainīsies
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.